Hos geldin arkadasim.[/QUOTE]formu bulamadım ben
Ben izine ayrildigim kiloya donmeye calisiyorum. Yedeklerdeyim yani. Sakaydi arkadasim toplanti da olamasam da sonradan okudum kararlari. 5 paylasim degil gevezelikten 50 paylasim yapicam neredeyse.Kuzum sen listenin neresindesin
Her neredeysen zaten fazlasıyla paylaşımın var canım
Günaydın kızlar
Ben kan vermeye gıdıyom ınsallah bırseyım vardırda kılo verememe sebebımı buluruz
7 de uyudum 8.15 te uyandim canim. Dun cok misafirim vardi onlarla cay kahve bolca tukettim normalde uykumu kacirmazdi ama o sebep oldu yada baska birsey mi ama bildigin uyumadim butun gece. Isin garibi butun gece uyumusum gibi geliyor dahalen uyku belirtisi yok. Ama ben kendimi biliyorum illa ki gun icerisinde sizarim bir koselerde.O vakitte napıyorsun canım benim
Yat gözünü kapat uyursun tatlım
Bunu bende yasadim endokrin uzmanina gittim aclik ve tokluk butun degerlerime bakildi...bisey cikmadi...Günaydın kızlar
Ben kan vermeye gıdıyom ınsallah bırseyım vardırda kılo verememe sebebımı buluruz
Gunaydin. Sagol canim o guzel haftalar hepimizin olsun.Günaydın kızlar
Hepimize güzel bir hafta diliyorum
GunaydiiiinGunaydin herkese
Gunaydin canim. Tovbe yarabbim. Dertlere doyamiyoruz sabah sabahGünaydın kızlar
Canım günde kaç litre su içiyosun? Bu kadar kısa sürede kasa dönüştü desek neydeyse imkansız, ağırlık ile desteklersen bir yerde azda olsa olur.. bence ödem topluyor olabilirsin.Bunu bende yasadim endokrin uzmanina gittim aclik ve tokluk butun degerlerime bakildi...bisey cikmadi...
Hatta ben cok acikiyordum dr herzaman yaptigin kahvalti resmini cek getir dedi.. resmi gorunce bu ne dedi bunu bende yesem bir saat sonra acıkırım demişti...cook yakindim dr millet spor yapar tartiya cikar eksi 100 de olsa verir demistim ben 10 gun gunde 1.5 saat spor yaptim tartida 200 arti ciktim dedim... dr tartiya bakma inceldigine bak dedi ...
Insallah bisey cikmaz canim. .
O nasıl laf öyle :) kiloyu salla sana birşey olmasın, herşeyin başı sağlıkGünaydın kızlar
Gunaydin. Izmir de bu sabah yagmurlu canim. Guzel bir gun olsun arkadasim.Günaydın kızlar, hava çok kasvetli ama yine de güzel bir gün olsun
Canim gunde 2 lt su iciyorum...ama spor benim hep hayatimda var.. mesala dr gittigim zamanlar 75 kiloydum ama kimse inanmazdi 75 olduguma ince gorunurdum.. simdi 69lardayim herkes bana cook iyisin diyorlar halbuki onlardan siskoyum.. spor sayesinde hep sıkı vucudum...bu aralar cok spor yapamiyorum babam 10 gundur bizde misafir olunca zor yoksa gunluk 1.5 saat spor yapiyorum..Canım günde kaç litre su içiyosun? Bu kadar kısa sürede kasa dönüştü desek neydeyse imkansız, ağırlık ile desteklersen bir yerde azda olsa olur.. bence ödem topluyor olabilirsin.
Insallah canim. Ya kendini cok ac birakiyordun ki vucut korumaya aliyordu kendini yada su yeterli icmeyip hem meto nu yavaslatip hem de vucudun da odem olusumuna sebep oluyordun o zaman. Eger bir saglik sorunu yokta bu sekilde arti geliyorsan baska aciklamasi yoktur herhalde.Bunu bende yasadim endokrin uzmanina gittim aclik ve tokluk butun degerlerime bakildi...bisey cikmadi...
Hatta ben cok acikiyordum dr herzaman yaptigin kahvalti resmini cek getir dedi.. resmi gorunce bu ne dedi bunu bende yesem bir saat sonra acıkırım demişti...cook yakindim dr millet spor yapar tartiya cikar eksi 100 de olsa verir demistim ben 10 gun gunde 1.5 saat spor yaptim tartida 200 arti ciktim dedim... dr tartiya bakma inceldigine bak dedi ...
Insallah bisey cikmaz canim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?