Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sanirim diyetteyim diye cok ac birakmistim o donemler kendimi vucud kitlemisti..

Ee kas kutlen fazla o zaman canim. 1 kilo pamukla 1 kilo demir in kapladigi hic bir olur mu ? Yagla kasta ayni sekilde.

Sanirim diyetteyim diye cok ac birakmistim o donemler kendimi vucud kitlemisti..
Diyet yapanlarin en buyuk hatasi bu oluyor malesef. Hem diyet kalici olmuyor hem de verilen kilolar. Oysa saglikli beslenmeyi secip biraz arastirip vucudumuzun ihtiyaci olan besinleri yeterli miktarda yesek vucudumuzda bize guvenip ihtiyacim olanlari gonderiyor deyip zamanla formuna dönüyor.

Gunaydin. Oluyor bazen oyle canim gunluk tempo stres derken bir es vermek istiyor bunyemiz. Bu gun iyi olduguna sevindim arkadasim.

Tesekkurler arkadasim. Cok guzel bir paylasim. Bazi arkadaslara su ic suyun az olmus diyoruz ya. Su ile ilgili cirpinis sebebimizi anlatmis resmen.

Kızlar sabah 1yumurta
2 dilim ekmek
Tek şekerli çay
Bir kibrit kutusu peynir
Tadımlık tahin pekmez yedim
10.00 gibi bir çorba kaşığı china tohumu yoğurtlu yedim
Gün içinde çay çok sevdiğinden şekersiz çay içiyorum

Tesekkurler arkadasim. Cok guzel bir paylasim. Bazi arkadaslara su ic suyun az olmus diyoruz ya. Su ile ilgili cirpinis sebebimizi anlatmis resmen.

Evet tatlım. Diyette ne önemli ise o konular üzerinde durmaya çalışıyorum :) Öğleden sonra da su içmekte zorlananlara alışabilmeleri için tavsiye makalesi paylaşacağım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…