Amin canım Allah razı olsun
Amin canım çok teşekkür ederim
Teşekkürler
Afiyet olsun
Senin için çok eğlenceli olur hadi hayırlı olsun
Ben valla eşimle çok sorun yaşıyorum. Kaç aydır burdayım hala kabul etmiyor diyet yapmamı ve buraya takılmamı. İdare ediyoruz bir şekilde :))
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun darısı başıma diyelim o zaman :))
Afiyet olsun
Ben iyi dinlerim :))
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun
Bu ne kız sen neden bizi bırakıp başka takıma gittin. Burda korumaya devam etmeyecek miydin ben mi kaçırdım :))
Afiyet olsun
Herşey tatlıya bağlandığına göre hayırlı olsun o zaman abla :)
Afiyet olsun :) bütün gün yediklerin çok az o İskender ne kadar etkiler seni acaba :) en iyisini bengi bilir :)))
Hoşgeldin canım
Dua et abla çabuk uyursun :)
Hoşgeldin canım
Beril im ben de cin gibiyim uyku muyku hak getire bir girip bakayim dedim seni gordum. Hayirdir kardes ne oldu boyle bu gece bize.Saat 2 uyku yok
Neredeyse ikimiz de bir senedir olum hastalik bosanma kiz kacirma kacma nerde bela dert varsa ustumuze miknatis gibi cektik kardesim boyle olunca aklima nasil iyi birsey gelsin ki. Piyango da buyuk ikramiye ciksa hayra yoramiyacak kadar yorulduk. Insallah hepsi bitmistir de guzel gunlerden guzel seylerden bahsedelim artik.Insallah kuzum
Senınle tanıştığımızdan berı hıc ıyı bır sebeple kaybolmadıgımdan koykuyttum sanırım
Aman kız bana kalsa mok bu var evlenıp daha 19 yasındasın dıyecektımde
Böyüüük gelın olunca susarak anlattım
Anlamadı kımse
Daha gıtmedınızmı
Kız mecburıyet ne enerjısı
Kv gidecek mecbur
Bızde büyük amca va karısı oda mecbur
Kıcıma don almıyom hedeflerım var dıye ama bas bas paraları yeğene oldu
Amannn mutlu olsunlar yeter
Oh iyi yapmissin canim. Iyi geceler. Optum seni de minik prensesleri de.6. Takıma kocaman bır zıyatettede bulunuldu
Haydın ıyı geceler
Iyi geceler canim.Kızlar sabah 11 de ani kararlaştırılmış programla evden çıktık şarjım az olduğu için bütün gün yazamadim. Menümü yazıp yatıcam geçmişi yarin okurum iyi geceler hepinize
formu bulamadım benCanım tabikii hoş geldin aramıza 1. Sayfadaki formu doldurup burada paylaşırmısın seni daha yakından tanıyalım
Afiyet olsun canim amaaa bana hic saglikli bir menu gibi gelmedi. Beril in de dedigi gibi bengi nin gazabina ugrayabilirsin simdiden gardini al bence :)Bugünkü menümün hayri yok ama yazayım yine de
Sabah 11.30
1 simit
1 kk peynir
Aksam 18.00
1 porsiyon İskender
Kahve
2 buçuk litre su
Hos geldin arkadasim. Bebisin hayirli saglikli uzun omurlu olsun insallah.Canım aramıza hoş geldin bebişin hayırlı olsun bi tanede bende var 2 aylık :) birbirimize yoldaş olup atlatacağız kilolarıilk sayfadakş formu doldurup bizimle paylaşırmısın :)
Amin canim teşekkürler seninde bebisin hayirli uğurlu olsun. aah birde gazsiz olsun uykuyu cok sevsin
Hos geldin canim. Dunya tatlilari icin kilo almaya deger bence burda bir gayret birbirimizin destegi ile geldigi gibi gider o kilolar arkadasim.Merhaba ben Zemin
Calismiyorum
Yaşım 29
Evliyim
2 çocuğum var
boyum 1.68 kilom75.6
hedef kilo 60
2. çocuktan sonra kilo aldım ve aldığım kiloları veremiyorum bebeğim 1 yaşında.
daha önce herhangi bir takımda yarismadim.
Bak simdi bdv uyku degil dert getiriyor ne isin var oralarda. Koyunlari da bosver. Sen yazin hayalini kur. Turkiye ye hatta izmir e yanima gelmissin birlikte geziyoruz sirince cesme nereyi istersen. Hastaliklar dertler tasalar bitmis oh miss. Hadi uyu simdi iyi geceler. Ben de bir uyumayi deneyim tekrardan.Kızlar uyku uyumak ıcın kaç yüz koyun saydım
Uyku perılerını çağırdım
Yok abı uyuyamıyom
Bdv ye takıldım
Ban yerım dıye Yusuf Yusuf ettım gerı çıktım
Cok magdurummmm
Uyku muyku yok bu gece :)
Gitti guzelim leptinler meletoninler serotoninler. Yarin gene gelen gidenden kapi zilimde susmaz ohhh miss. Leyla gibi dolanirim artik ortalarda.Kalkin arkadaslar sohbet ediverelim azicik :)
Kuzum sen listenin neresindesinNiye bana yokmusun gibi davraniyon ki ben de varim ama
O vakitte napıyorsun canım benimKalkin arkadaslar sohbet ediverelim azicik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?