Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hedefte küçültmeye gittim

Neredeyse ikimiz de bir senedir olum hastalik bosanma kiz kacirma kacma nerde bela dert varsa ustumuze miknatis gibi cektik kardesim boyle olunca aklima nasil iyi birsey gelsin ki. Piyango da buyuk ikramiye ciksa hayra yoramiyacak kadar yorulduk. Insallah hepsi bitmistir de guzel gunlerden guzel seylerden bahsedelim artik.

Kızlar sabah 11 de ani kararlaştırılmış programla evden çıktık şarjım az olduğu için bütün gün yazamadim. Menümü yazıp yatıcam geçmişi yarin okurum iyi geceler hepinize
Iyi geceler canim.

Bugünkü menümün hayri yok ama yazayım yine de
Sabah 11.30
1 simit
1 kk peynir

Aksam 18.00
1 porsiyon İskender

Kahve

2 buçuk litre su
Afiyet olsun canim amaaa bana hic saglikli bir menu gibi gelmedi. Beril in de dedigi gibi bengi nin gazabina ugrayabilirsin simdiden gardini al bence :)

Hos geldin arkadasim. Bebisin hayirli saglikli uzun omurlu olsun insallah.

Hos geldin canim. Dunya tatlilari icin kilo almaya deger bence burda bir gayret birbirimizin destegi ile geldigi gibi gider o kilolar arkadasim.

Kızlar uyku uyumak ıcın kaç yüz koyun saydım
Uyku perılerını çağırdım
Yok abı uyuyamıyom
Bdv ye takıldım
Ban yerım dıye Yusuf Yusuf ettım gerı çıktım
Cok magdurummmm
Bak simdi bdv uyku degil dert getiriyor ne isin var oralarda. Koyunlari da bosver. Sen yazin hayalini kur. Turkiye ye hatta izmir e yanima gelmissin birlikte geziyoruz sirince cesme nereyi istersen. Hastaliklar dertler tasalar bitmis oh miss. Hadi uyu simdi iyi geceler. Ben de bir uyumayi deneyim tekrardan.

Ikinci kez iyi geceler diyorum ve tekrar uyuma calismalarina girisiyorum.

Ama benim uykum yok ki.

3.kez 4.kez iyi geceler dememek icin biraz da kitap okuyayim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…