ben yapıyorum. sabah hazırladım. 6 yumurta beyazı bol yeşillik 100gr lor
Tamamdır canım bende hazırladım ilk öğünü yedim üç litre limonlu su hazırladım kolay gelsin bize o zamanben yapıyorum. sabah hazırladım. 6 yumurta beyazı bol yeşillik 100gr lor
yalnız sabah 1 tam yumurta ve 30gr lor 3 yeşil biber yedim extra
ayrıca gün içinde yine extra 3 ceviz 10 badem yiyeceğim.
günaydın canımGünaydın kızlar. Hani bazen hayatta hiçbir şeyden zevk almadığınız tüm enerjinizin çekildiği günler olur ya. Dün benim için öyleydi. Buraya girdim ama sadece yazılanları okudum. Tek harf yazmaya mecalim yoktu. Niye böyle oldum bilmiyorum. Dün hava biraz basıktı. Belki ondandır. Kusuruma bakmayın. Bugün tüm enerjimi topladım. Birazdan makale paylaşımımız geliyor :)
güzel sonuçlar inşallah canımGünaydın kızlar
Ben kan vermeye gıdıyom ınsallah bırseyım vardırda kılo verememe sebebımı buluruz
günaydın canmGunaydin arkadaslar. Bol neseli bol bereketli saglikli amaaa tarti da bol bol eksili bir hafta olsun.
Biz hafta basindan isi sıkı tutalim 6.takim faktoru var neme lazim.
dün girdi diye hatırlıyorum bir spor salonuna başlayacağını yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam canım
bizim üyelerini hiç biri kola içmezKizlaaar size ogle atistirmasi icin cips ve kola getirdim bol bol yiyin emi
güncel kilo02 Şubat-05 Şubat arası Menü durumu
Eki Görüntüle 2106346
boşluklar için yardımcı olur musunuz?
ada81 LifeandFeel Zen71
menü paylaşımı yapmış ama fark etmediğim varsa lütfen yazsın.
bugün reglimin ilk günü o yüzden tartılmadım canımSelam kizlar bol hareketli az kalorili hafta olsun insallah hepimiz icin :))
Bugun kontrol amacli kilo bildirimi yapiyorduk kimse yapmamis sanki.
Ben sabitim canlar :))
Ask olsun. Okadaaaarr yoldan getirdim kollarim koptu hepinize 2.5 lt aldim bitirin onlaribizim üyelerini hiç biri kola içmez
Kizlaaar size ogle atistirmasi icin cips ve kola getirdim bol bol yiyin emi
Hosbuldum.inşallah çok teşekkür ederim bir an önce gitsin istiyorum kilolarim.Hos geldin canim. Dunya tatlilari icin kilo almaya deger bence burda bir gayret birbirimizin destegi ile geldigi gibi gider o kilolar arkadasim.
havalar etkiliyor canım..Günaydın kızlar. Hani bazen hayatta hiçbir şeyden zevk almadığınız tüm enerjinizin çekildiği günler olur ya. Dün benim için öyleydi. Buraya girdim ama sadece yazılanları okudum. Tek harf yazmaya mecalim yoktu. Niye böyle oldum bilmiyorum. Dün hava biraz basıktı. Belki ondandır. Kusuruma bakmayın. Bugün tüm enerjimi topladım. Birazdan makale paylaşımımız geliyor :)
zaten süreki takıma gelip kandırmaya çalışıyorlar kardeşliğe sığar mı buGunaydin arkadaslar. Bol neseli bol bereketli saglikli amaaa tarti da bol bol eksili bir hafta olsun.
Biz hafta basindan isi sıkı tutalim 6.takim faktoru var neme lazim.
şimdi kaç kilosun canımBen izine ayrildigim kiloya donmeye calisiyorum. Yedeklerdeyim yani. Sakaydi arkadasim toplanti da olamasam da sonradan okudum kararlari. 5 paylasim degil gevezelikten 50 paylasim yapicam neredeyse.
bir yıldan fazladır bir yudum bile almadım. asla içmem.Ask olsun. Okadaaaarr yoldan getirdim kollarim koptu hepinize 2.5 lt aldim bitirin onlari
bu kadar az yemek doğru değil.kahvaltı 2 yumurta
1 bardak süt
akşam yemeği ; 1salatalik, 1 havuç ,1 greyfurt ,yarım demet roka, 2 fındık büyüklüğünde zencefil ,yarım limon + 1 bardak yeşil çayla yapılmış karışım ..
+ akşam 3 mil Leslie
sakın moralini bozmaCuma günü 94.800
Pazartesi 94.800
Aynı çıktım hiç kilo vermemisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?