Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar günaydın bugün eggfasst yapan kaç kişiyiz Bengi__ cankizzzz
ben yapıyorum. sabah hazırladım. 6 yumurta beyazı bol yeşillik 100gr lor
yalnız sabah 1 tam yumurta ve 30gr lor 3 yeşil biber yedim extra
ayrıca gün içinde yine extra 3 ceviz 10 badem yiyeceğim.

ben yapıyorum. sabah hazırladım. 6 yumurta beyazı bol yeşillik 100gr lor
yalnız sabah 1 tam yumurta ve 30gr lor 3 yeşil biber yedim extra
ayrıca gün içinde yine extra 3 ceviz 10 badem yiyeceğim.
Tamamdır canım bende hazırladım ilk öğünü yedim üç litre limonlu su hazırladım kolay gelsin bize o zaman

berilceee hoşgeldin.
sende de menü paylaşımı bekliyorum.
ilk sayfaya bunu yazabilirsin

KİŞİ GÖREV AÇIKLAMA
Allonsy ----
makale paylaşma--- günlük olarak diyet haberleri motivasyon sağlıklı bilgiler ile ilgi paylaşım yapmak
philosophergirl -----su ve vücut ölçüleri takibi----günlük içilen su miktarını pazartesi günleri yayınlama 15 günde bir üyelerin ölçülerinin alınıp yayınlanması
sevimlimmm ----cuma yüzde hesaplama--- @berilceee ile koordineli olarak cuma sonuç paylaşımını yapma ve hesaplama ayrıca pazartesi kilo takibi
ada81 ------ eski kayıtları tutma ----paylaşılan güzel öneri tarif vs. bunların kaydını tutup istenildiğinde yayınlamak
zerra ----- mesaj takibi ----üyelerin günlük mesaj sayılarının takibi ve pazartesi günü yayınlanması girmeyen üyelerin uyarılması
Behmen ---- adaylar ---- yeni üyelerin takibi listeye ne zaman gireceklerinin takibi adayların adaptasyonu
herderdedeva ----- tarif paylaşımı ------günlük olarak en yeni şaşırtıcı tarifleri bulup paylaşmak
@NEHIR34 ve Zen71 ----- arabulucu---- üyeler arasında gerçekleşebilecek problemlerin orta yolu bulunarak çözüme ulaştırılması
Bademellaa ----- Moral motivasyon----- özel hayatında problem yaşayan üyelere moral motivasyon sağlamak. destek olmak. bir nevi güzin abla.
keryneia ---- spor takibi----- günlük üyelerin yaptığı sporların takibini yapıp kaydını tutmak ve bu kayıtları pazartesi günü yayınlamak spor önerilerinde bulunmak. değişik spor videoları paylaşmak
Bengi__ ----- menü takibi -----menülerin yorumlanması menü takibi. pazartesi günleri menü paylaşımı yapanların listesinin yayınlanması
aylahl ------izinlerin takibi

Son düzenleme:
günaydın canım
Günaydın kızlar
Ben kan vermeye gıdıyom ınsallah bırseyım vardırda kılo verememe sebebımı buluruz
güzel sonuçlar inşallah canım
Gunaydin arkadaslar. Bol neseli bol bereketli saglikli amaaa tarti da bol bol eksili bir hafta olsun.
Biz hafta basindan isi sıkı tutalim 6.takim faktoru var neme lazim.
günaydın canm

Behmen nerelerdesin yeni adaylarımız var. her şey yolunda mı
zerra behmen girdimi siteye bugünlerde..
dün girdi diye hatırlıyorum bir spor salonuna başlayacağını yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam canım

havalar etkiliyor canım..
bizde müthiş güneşli bir hava var enerjim de yüksek o yüzden
Gunaydin arkadaslar. Bol neseli bol bereketli saglikli amaaa tarti da bol bol eksili bir hafta olsun.
Biz hafta basindan isi sıkı tutalim 6.takim faktoru var neme lazim.
zaten süreki takıma gelip kandırmaya çalışıyorlar kardeşliğe sığar mı bu
Ben izine ayrildigim kiloya donmeye calisiyorum. Yedeklerdeyim yani. Sakaydi arkadasim toplanti da olamasam da sonradan okudum kararlari. 5 paylasim degil gevezelikten 50 paylasim yapicam neredeyse.
şimdi kaç kilosun canım

bu kadar az yemek doğru değil.
bu diyet değil ölüm orucu. diyet sürdürülebilir olmalı.

MENÜ PAYLAŞIMI YAPILIRKEN DİKKAT EDİLECEKLER
1-menülerin başında tarih yazacak
2-öğünlerin saatleri belirtilecek
3-sohbet şeklinde değil de alt alta yazılacak
4-miktarlar mutlaka yazılacak

yardımlarınız için teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…