Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menun harika canım masallah.krepte bütün malzemeleri birleştirip mi pişirdin.yağ olayını nasıl çözdün. Bi krep tarifi yazarmisin. Yada yulaf kepegi yle başka neler yaptigini
Teşekkür ederim canım. Yulaf kepegini bu hafta yeni kullanmaya başladım. O yüzden pek tarif bilmiyorum ama arastirmalardayim. Bir krep yaptım bir de geçen gün tavuk suyuna çorba yapmıştım onun terbiyesine koydum. Haftaya da protein günün de köfte deneyeceğim tavuk gögusunden yapınca yazarım buradan.
Sebzeli Krep
1 yumurta
1.5 Yk yulaf kepegi
2 Yk yoğurt
Süt göz kararı
Yeşil sebzeler ( ben evde ne varsa ekliyorum)
Lor Peyniri
Çok az tuz.
Baharatlar
Yapılışı
Yumurta ve yoğurdu yulaf kepegi ile güzelce karistir. Biraz süt ekle Yulaf kepegini şişmesi için kenara koy.
Yeşillikleri güzelce yika ve ince ince kıy. Krep karışımının içine koy. Lor Peynirini ekle Eğer kıvamı koyu gelirse biraz daha süt ekle. Tuz ve baharatları da koy. Tavaya çok az yağ koy. Havlu peçete ile güzelce dağıt yağı. Kızgın tavaya karışımı dok.
Çok tuz koyma çünkü yulaf kepegi tuzu pek sevmiyor gibi.
Yoğurt şart değil ama daha tok tutuyor.
Ben 4 ya da 5 saat yemek aramıyorum.
Tava da seramik olmalı diğer tavalar nedense yapıştırıyor.
Istersen kaşıkla da döküp pankek görünümlu bir şey elde edebilirsin. Hem göze daha çok gelir.

O akşam yemeği olmuş mu ama hem de tartı öncesi
evet canim aklima gelmiyor su icmek. yarindan itibaren sisemi yanimdan auirmiycam insallah
Gelmeli canım su kadar faydalı bir şey var mi? Gerekirse şu hatırlatma uygulamaları oluyor onlardan indir. Belirli aralıklarla sana hatirlatsin
Merhaba ben grupta yeniyim de cuma gunlerinin onemi ne, neler yapiyosunuz?
Merhaba canım. Adı üstünde Cuma zayıflama yarışması. Cuma günleri sabah tartılip kilo bildirimi yapıyoruz. Mesela sen sabah
Gelis tarihi:
Gelis kilo:
Şu an olduğun kilo:
Hedef kilo:
Yazıp kaptanımızi berilceee etiketleyeceksin

tamam canim cok tesekkur ederim

Spor yaptım ama listede yokum diyenler bildirim yapıp etiketleyebilir.. çok aktif olamadığım için sadece beni etiketleyenleri paylaşabildim..

yarından itibaren sizinle olucam oğluşumda daha iyi gibi sanki.. regl öncesi şişkinliğim var ama psikolojimi bozmaya yetti

Iyi geceler arkadaslar. Sonra gorusuruz dedim ama tam isimi bitirdim dusumu aldim giyinecektim ki bir telefon kuzenimin bebegi erken gelmeye karar vermis. Hadi kos hastaneye. Cimcimeyi mart basinda bekliyorduk. Dunya tatlisi kizimiz Defne miz bize merhaba dedi.

Menumu de paylasayim.
08.02. 2018 Bengi__

9 30 KAHVALTI
1 hasl.yumurta
2 dl.beyaz peynir
1/2 simit
4 zeytin
Ceri Domates yesillik

12 00 ARA
1 elma 8 badem

13 30 OGLE YEMEGI
2 kepce kadar sulu kofte
4 yemek kasigi yogurt
Salata

16 00 ARA
1/2 etiform 1 su bard. Ayran

18 00 ARA
1 kucuk paket Sut
1 kuru incir

19 30 AKSAM YEMEGI
1 peynirli tost (kepekli ekmek ve icerisinde marul yesillik)
1 ayran
Hastahane de olunca aksam boyle oldu.

22 00 ARA
1 bard. Sut

SU 3 lt. philosophergirl

SPOR 1 saat yuruyus keryneia

Herseyin gonlunuzce oldugu tarti da bol eksili bir gune uyanmaniz dilegiyle iyi geceler arkadaslar.

Kızlar yarin 6 da hazir olmam lazım hastaneye gitcez bugün uyumicam eşimde işte saati duymuyorum
Sabah tartılmasam olmazmi sabaha kadar su fln içcem gerçek kilom cikmazki

8 şubat menü Bengi__
07.30
bir portakal
10 çiğ badem

Kahvaltı 11.30
7 zeytin 1 incir
2 yumurtadan pastırmalı yumurta
1 dilim ekmek
Bol maydonoz
1 tatlı kaşığı bal

15.00
1 tarçınlı elma
3 yk yoğurt

17.00
Ton balıklı salata
Yarim tabak patlıcan musakka

Aksam 20.30
2 tane tavuk incik
1 dilim ekmek
1 bardağa yakin kefir

2.5 litre su philosophergirl

Kızlar bugün kotu geçti biraz benim için
Bütün gün bas ağrısı çektim
Üstüne bir de salatami yerken nasıl olduysa çatalla 2 disimi kirdim. Küçük kırıklar ama yine de çok moralim bozuldu. Emzirme döneminde olduğum için galiba dişlerim çok zayıf. Kalsiyumu arttiricam bundan sonraki menulerimde

Arkadaşlar selamm
Bugün çok baş ağrım var takıma girip geçmişi okuyamıyorum
İnşallah geçer de akşama görüşürüz :)
geçmiş olsun canım bugün benim de bas ağrım vardı çok zor oluyor

bu hafta cankizzzz ve ben de listeye dahil miyiz kaptanım

Geliş tarihi 3 şubat
Geliş kilosu 60.2
Geçen cuma 60.2
Hedef kilom 55

İlk defa sütlaç yemiştim bebek doğdu doğalı abartınca ben pek olay oldu özendiriyorsun filan dendi birde kilom az diye her nekadar bana göre çok olsada guruba listeye alınmadım gurup dışında menü veriyordum sadece okadar

Oyy nasıl canim
Çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum 7 günlük bir diyet.ama ben 5 gün yaptım. Günde 3 kez 7 hurma 1 kase yoğurt...bu sefer 3 gün düşünüyorum
Şu 66 ları bi kırmak istiyorum canım
Merhaba ben grupta yeniyim de cuma gunlerinin onemi ne, neler yapiyosunuz?
Cuma günleri tartılıyoruz canım takımlarla yarışıyoruz
Arkadaslar bu saatte yazıyorum bebek yeni uyudu.
eggfast hakkında bilgi verebilecek birisi var mı ? ya da yazildiysa geriye dönük okuyabilirim.
Eggfast uzun sürdürülebilir bir diyet değil. 1 gün yapılıyor. 7 haşlanmış yumurta beyazı 100 gr lor yeşillik istediğin kadar biraz tuz isteğe göre baharat. Hepsini doğrayıp karıştır 3 öğüne böl.
Geçmiş olsun canım
Kaza yapan bir arkadaş vardı hatırlayamadım alıntılarım silinmiş. Geçmiş olsun canım
Sağolasın canım
Kaptan Berilce yi etiketlemeyi unutmayın Kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…