Teşekkür ederim canım. Yulaf kepegini bu hafta yeni kullanmaya başladım. O yüzden pek tarif bilmiyorum ama arastirmalardayim. Bir krep yaptım bir de geçen gün tavuk suyuna çorba yapmıştım onun terbiyesine koydum. Haftaya da protein günün de köfte deneyeceğim tavuk gögusunden yapınca yazarım buradan.Menun harika canım masallah.krepte bütün malzemeleri birleştirip mi pişirdin.yağ olayını nasıl çözdün. Bi krep tarifi yazarmisin. Yada yulaf kepegi yle başka neler yaptigini
O akşam yemeği olmuş mu ama hem de tartı öncesi8 şubat
11:00
4-5 ceviz
4 adet çilek
5 zeytin
2 sucuklu yumurta
1 çk bal
Az peynir
15:bir bardak koyu ayran
21.00 (çok geç oldu eşimin yüzünden)
1 porsiyon adana
Yarım lavaş
4-5 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
Maalesef akşam tam isteğim gibi olmadı yinede dikkat etmeye çalıştım tabi buna dikkat etmek denrse
Spor : 1002 adım atmışım bu spor sayılmaz farkındayım
Su:2 lt
Gelmeli canım su kadar faydalı bir şey var mi? Gerekirse şu hatırlatma uygulamaları oluyor onlardan indir. Belirli aralıklarla sana hatirlatsinevet canim aklima gelmiyor su icmek. yarindan itibaren sisemi yanimdan auirmiycam insallah
Merhaba canım. Adı üstünde Cuma zayıflama yarışması. Cuma günleri sabah tartılip kilo bildirimi yapıyoruz. Mesela sen sabahMerhaba ben grupta yeniyim de cuma gunlerinin onemi ne, neler yapiyosunuz?
tamam canim cok tesekkur ederimO akşam yemeği olmuş mu ama hem de tartı öncesi
Gelmeli canım su kadar faydalı bir şey var mi? Gerekirse şu hatırlatma uygulamaları oluyor onlardan indir. Belirli aralıklarla sana hatirlatsin
Merhaba canım. Adı üstünde Cuma zayıflama yarışması. Cuma günleri sabah tartılip kilo bildirimi yapıyoruz. Mesela sen sabah
Gelis tarihi:
Gelis kilo:
Şu an olduğun kilo:
Hedef kilo:
Yazıp kaptanımıziberilceee etiketleyeceksin
geçmiş olsun canım bugün benim de bas ağrım vardı çok zor oluyorArkadaşlar selamm
Bugün çok baş ağrım var takıma girip geçmişi okuyamıyorum
İnşallah geçer de akşama görüşürüz :)
***13.TAKIM 556.ETAP***
Bademellaa (56.5/
phılosophergirl (62.9/
Zerra (67.3/
Bengi_(55.1/
umudum2 (65.8/
NEHIR34(71.9/
sevimlimmm (62/
Behmen (75.6/
Allonsy(83/
Nurdan1616(67.4/
cankizzzz(94.8/. 22.1.18 tarıhınde 97 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 75
aylahl(84.3/. 19.1.18 tarıhınde 85 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 60
Herderdedeva (105.3/. 25.1.18 tarıhınde 106.3 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 75
ada81(69.7/. 7. Takımdan transfer
13. Takım ortalaması:%
Canım emziren anneler yapmıyor sen de emziriyorsun galibaArkadaslar bu saatte yazıyorum bebek yeni uyudu.
eggfast hakkında bilgi verebilecek birisi var mı ? ya da yazildiysa geriye dönük okuyabilirim.
Emziriyorum ama benimki büyük 13 aylık yine de olmuyor mu ? zaten içtiği bi sabah bi akşam gün içinde istemiyor.Canım emziren anneler yapmıyor sen de emziriyorsun galiba
Geliş tarihi 3 şubatCanım 3. Cuma lısteye alınıyor kural geregı
Yarın sen be dıger lıstede olmayan kızlar gelıs tarıhı
Gelıs kılosu
Geçen cuma kılosu
Hedef kılosu yazarsa not ederım
Bırde sen 12. Takımda listeye gırmişmiydin
Gırdınse lıstede son etap hangısıydı ve ne yazdı izinli ayrıldı vs
Çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum 7 günlük bir diyet.ama ben 5 gün yaptım. Günde 3 kez 7 hurma 1 kase yoğurt...bu sefer 3 gün düşünüyorumOyy nasıl canim
Cuma günleri tartılıyoruz canım takımlarla yarışıyoruzMerhaba ben grupta yeniyim de cuma gunlerinin onemi ne, neler yapiyosunuz?
Eggfast uzun sürdürülebilir bir diyet değil. 1 gün yapılıyor. 7 haşlanmış yumurta beyazı 100 gr lor yeşillik istediğin kadar biraz tuz isteğe göre baharat. Hepsini doğrayıp karıştır 3 öğüne böl.Arkadaslar bu saatte yazıyorum bebek yeni uyudu.
eggfast hakkında bilgi verebilecek birisi var mı ? ya da yazildiysa geriye dönük okuyabilirim.
Geçmiş olsun canımKızlar bugün kotu geçti biraz benim için
Bütün gün bas ağrısı çektim
Üstüne bir de salatami yerken nasıl olduysa çatalla 2 disimi kirdim. Küçük kırıklar ama yine de çok moralim bozuldu. Emzirme döneminde olduğum için galiba dişlerim çok zayıf. Kalsiyumu arttiricam bundan sonraki menulerimde
Sağolasın canımKaza yapan bir arkadaş vardı hatırlayamadım alıntılarım silinmiş. Geçmiş olsun canım
Kaptan Berilce yi etiketlemeyi unutmayın KızlarGeliş tarihi 3 şubat
Geliş kilosu 60.2
Geçen cuma 60.2
Hedef kilom 55
İlk defa sütlaç yemiştim bebek doğdu doğalı abartınca ben pek olay oldu özendiriyorsun filan dendi birde kilom az diye her nekadar bana göre çok olsada guruba listeye alınmadım gurup dışında menü veriyordum sadece okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?