- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 40
***13.TAKIM 556.ETAP***
Bademellaa (56.5/
phılosophergirl (62.9/
Zerra (67.3/
Bengi_(55.1/
umudum2 (65.8/
NEHIR34(71.9/
sevimlimmm (62/
Behmen (75.6/
Allonsy(83/
Nurdan1616(67.4/
cankizzzz(94.8/. 22.1.18 tarıhınde 97 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 75
aylahl(84.3/. 19.1.18 tarıhınde 85 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 60
Herderdedeva (105.3/. 25.1.18 tarıhınde 106.3 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 75
ada81(69.7/. 7. Takımdan transfer
13. Takım ortalaması:%
Aoooowww billmiyoduum gruba yeni gelmiştim 3 gundur boşuna mi yazdim yaaniii ayyy cok üzüldümCanım yeni farkediyorum ama beni şimdiye kadar hiç taglememişsin.. malum tatildeyim ben çok giremiyorum, beni taglemediğinde kaydedemiyorum maalesef
100 gr duzeltırımde sana sorduğuma ne dıyorsunabla benim kilo geçen cuma 56,4 dü 100 g önemli :)))
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın?Kızlar benim tansiyonum düştü ve kendime ev yoğurdundan ayran yaptım, biraz iyiyim şimdi.. İnşallah ayran kaçamak sayılmaz
Teşekkür ederim canım öbür gün ben de baslarim bakayım ne kadar yapabileceğim
Ateş tavan sabahtan ayakta sallıyorum ateş düşürmeye çalışıyorum o yediklerimide eşim sağolsun getirdi yanıma çok kötüyüz Allah beterinden korusun. Yoksa tonbalıklı marullu salata yumurtalı ıspanaklı kavurma vardı menüde değil yapmak su bile içmeye gidemediArtık kafamı duvara vuracağım az kaldı.
Protein sebze vitamin nerde?
Tek gördüğün Şeker şeker ekmek..
Böyle tatlı krizleri yenilmez. Bu sağlıklı beslenme degil ne senin için ne de oglun icin.. sen sağlıklı besleneceksin ki o da sağlıklı beslensin.
Tşk cnmcnm keşke baştan tarçınlı süt içseydin
tebrikler cnm
harika bir tarif bende denemek isterim. teşekkürler cnm
tebrikler cnm
geçmiş olsun cnm
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
geçmiş olsun cnm ben kaçırdım mı acaba oraları :)
afiyet olsun
tebrikler cnm
abla izin verirsen bir denemek istiyorum. sıkıntı olursa ayrılırım.
afiyet olsun
evet canim malesef, aklima hic gelmiyor su. bir de yogundum bugun ondan hic aklima gelmedi. diger gunler sisemi yanindan ayirmam insallahCanim suyun cook az yarim litre.. en az 2 litre icmelisin..
evet canim aklima gelmiyor su icmek. yarindan itibaren sisemi yanimdan auirmiycam insallahKesinlikle dene derim canım ben bayıldım. Ve acaip yok tutuyor
Yarım litre su çok az canım coğaltmaya çalış.
Oyy nasıl canimBenim aklımda hurma diyetinde kaldı
Buraya ilk başladığımda yapmıştım
Önümüzdeki hafta tekrar yapmak istiyorum
peki saglik mi ve kac gün yapiyosunuz?Ne guzel zerracim , sana iyi gelmis eggfast beni bayagi sasrti tansiyonum ve sekerim dustu hala bas agrim var...
Canım 3. Cuma lısteye alınıyor kural geregıberilceee . kaptanım ben henüz liste dışımıyım deneme sürecinde olduğum için
Menun harika canım masallah.krepte bütün malzemeleri birleştirip mi pişirdin.yağ olayını nasıl çözdün. Bi krep tarifi yazarmisin. Yada yulaf kepegi yle başka neler yaptigini8 Şubat
Menüm
11.00
Beyaz çay
12.00
1 Sebzeli krep ( 1yumurta, 1.5 Yk yulaf kepegi, ıspanak, maydanoz, taze sogan,
Süt, yoğurt)
30 gr lor peyniri
2 kiraz domates
14.00
Türk Kahvesi
16.00
1 elma
1 bardak tarcinli süt
19.00
1 kase tavuk suyuna çorba
1 kabaktan yapılmış kabak pizza
22.00
Türk Kahvesi
Genel
1.5 litre su
1 litre detoks suyu
Spor yok
keryneia
Bengi__
Merhaba ben grupta yeniyim de cuma gunlerinin onemi ne, neler yapiyosunuz?Yarın tartı günü dimi inşallah Azda olsa vermişimdir Heycanlıym. Akşam fazla kaçırdım ama
Hiç bir zaman spor boşuna yapılmaz :))Aoooowww billmiyoduum gruba yeni gelmiştim 3 gundur boşuna mi yazdim yaaniii ayyy cok üzüldüm
spordakeryneia
Sudaphilosophergirl boyle mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?