Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben kahvaltıya kaçar
afiyet olsun canım
aynen canım. 2 gün böyle devam edin.
1 ekmek 1 meyve...
tamam canım
kolaya kaçmak yok. sağlıklı düşüneceğiz.
kuruyemiş seçeneğimiz var ki ben yedim banada zor geldi..
lor seçeneğimiz var onuda yedim
yumurta seçeneğimiz var. bunu yemedim
ben extra birşey yemedim
Gunaydin kizlar herkese hayirli cumalar

Kilo bildirimi

Gecen hafta...71.9
Bu hafta... 71.3
Giden...600 gr. Cıkcıkkkk

Daha fazla bekliyordum ama regl olcam ancak bu kadar oldu neyse eksi olsun bizim olsun :))
berilceee
tebrikler
kızlar biraz işlerim var onları halledip geliyorum... bu haftalık ikili yarışları oluşturalım olur mu ?
ben varım

Gecikmesini spora bağlıyorum öyledir heralde canım

Ayyy bir ton da azar işittim halbuki . Kırmızı işaretlersin cnm bebiş hasta oruçluydum 7 tane lahana sarma 3 dilim cevizli havuçlu kek sahurda küçücük kase tahin pekmez 1 dilim ekmek
aman doğru yaaa..
ya bazen kaçırıyorum bana da hak verin. sabah otobüste menü yorumlarına başlıyorum. ofise gidince günlük işlerden sonra tekrar geri dönüp menüleri listeye ekliyorum. işte arada kaçıyor...

aman be ben zaten seni eklemişim listeye yazarken yanlışlıkla yazmışım

Ayyy bir ton da azar işittim halbuki . Kırmızı işaretlersin cnm bebiş hasta oruçluydum 7 tane lahana sarma 3 dilim cevizli havuçlu kek sahurda küçücük kase tahin pekmez 1 dilim ekmek
Canım bu 3. Soruşum cevap verebılırsen sevınırım
12. Takımda listeye gırmişmiydin

Oh şükür tekrar azar işitmedim . Kolay gelsin gerçekten kolay değil maşAllah iyi kalabalık burası

bengi_ gülom kal bır ıkı hafta daha listede o zamana hedefte tutar sanırım
Çrs günü psıkıyatrıste gıttım uyku ılacı aldım
Crs geceden beri hep uyu uyan halındeyım
Dün şeker ilacımıda unuttum almayı yedıklerımı gerçekten hatırlamıyorum o kadar çoktu

Çocuklu çocuksuz bebekli bebeksiz göz önünde tutsanız ne güzel olur. Çünkü fırsat kalmıyor bebekten evden yada benim oğlan çok yaramazzzz

Etiket yaptım verdimde ama. Hayır liste dışı sadece menü verdim kilom az diye almadılar
Tamam canım
Liste önemlimiydı senın için
Çünkü genelde alınmıyorda bızdede lıste dolu
Eger listede yer açılınca gırıp karnemı alırım dersen liste dısı yarış motıve ol
Kararı sana bırakıyorum canım
Bırazdan lıstelerı atacam bır bak
90 küsür kılodakını bıle zamanı dolduğu halde lısteye almadım kılo veremedı dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…