pazartesi günü de yaptığın için az gitti. bu yüzden çok sık yapmıyoruz bu yöntemleri. sık yaptıkça etkisi azalıyor.67. 100 canım
afiyet olsun canımben kahvaltıya kaçar
tamam canımaynen canım. 2 gün böyle devam edin.
1 ekmek 1 meyve...
ben extra birşey yemedimkolaya kaçmak yok. sağlıklı düşüneceğiz.
kuruyemiş seçeneğimiz var ki ben yedim banada zor geldi..
lor seçeneğimiz var onuda yedim
yumurta seçeneğimiz var. bunu yemedim
tebriklerGunaydin kizlar herkese hayirli cumalar
Kilo bildirimi
Gecen hafta...71.9
Bu hafta... 71.3
Giden...600 gr. Cıkcıkkkk
Daha fazla bekliyordum ama regl olcam ancak bu kadar oldu neyse eksi olsun bizim olsun :))
berilceee
ben varımkızlar biraz işlerim var onları halledip geliyorum... bu haftalık ikili yarışları oluşturalım olur mu ?
Gecikmesini spora bağlıyorum öyledir heralde canımtebrik ederim canım 54 ü görmüşsün..sakın ha gitme biyerlere
sağol canım
aynen valla..öğretmen sorardı kaç bekliyorsunuz ben derdim 7-8..(ozaman 10 üzerindendi puanlama)alırdım 9 yada 10..
yüksek söyleyip düşük derse diye utancımdan düşük söylerdim..ne günledi ortaokula gittim yeniden
tebrikler canım..
tebrikler canım
takılınca insanın canı sıkılıyor tabi..
bende misafirim gelmezse yarın bu akşam direnç yapayım diyorum
tebrikler canım..test yap istersen şüpheli durum varsa
nurdan yazdı berilce
Buldum gülüm sağol
Ayyy bir ton da azar işittim halbuki
aman doğru yaaa..Ayyy bir ton da azar işittim halbuki. Kırmızı işaretlersin cnm bebiş hasta oruçluydum 7 tane lahana sarma 3 dilim cevizli havuçlu kek sahurda küçücük kase tahin pekmez 1 dilim ekmek
Canım bu 3. Soruşum cevap verebılırsen sevınırımAyyy bir ton da azar işittim halbuki. Kırmızı işaretlersin cnm bebiş hasta oruçluydum 7 tane lahana sarma 3 dilim cevizli havuçlu kek sahurda küçücük kase tahin pekmez 1 dilim ekmek
Etiket yaptım verdimde ama. Hayır liste dışı sadece menü verdim kilom az diye almadılarCanım bu 3. Soruşum cevap verebılırsen sevınırım
12. Takımda listeye gırmişmiydin
Oh şükür tekrar azar işitmedimaman doğru yaaa..
ya bazen kaçırıyorum bana da hak verin. sabah otobüste menü yorumlarına başlıyorum. ofise gidince günlük işlerden sonra tekrar geri dönüp menüleri listeye ekliyorum. işte arada kaçıyor...
aman be ben zaten seni eklemişim listeye yazarken yanlışlıkla yazmışım
Çocuklu çocuksuz bebekli bebeksiz göz önünde tutsanız ne güzel olur. Çünkü fırsat kalmıyor bebekten evden yada benim oğlan çok yaramazzzz
Tamam canımEtiket yaptım verdimde ama. Hayır liste dışı sadece menü verdim kilom az diye almadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?