Benim de şimdi yaptığım diyet buna benziyor.Benim diyetisyenim vucudu sasirtmak icin sok diyet oneriyor. Ama bilinen sok diyetler gibi degil. Yedigin miktarlar ayni ama bir gun hic protein tuketme bir gun bol protein protein olan gun kh tuketme ve bu iki gunde hic meyve yemiyeceksin. Sonra normal diyetine don ve tekrar kilo vermeye basladigini goreceksin diyor. Benim kilo vermem devam ettigi icin henuz bu yola basvurmadim etkilerini bilmiyorum ama ise yarar annemin rahatsizliginda kisa ara versemde 4 ay sonra tanistigimiz 1 sene olucak ne dese olumlu sonuc aliyoruz kizimla birlikte.
Bu guzelmis ya :) olurda ipin ucunu kacirirsam aklimda bulunsunBenim de şimdi yaptığım diyet buna benziyor.
1.gün protein
2. Gün protein+ sebze
3. Gün protein+sebze+ 2 meyve
4. Gün protein+ sebze+ 2 meyve+ 2 dilim tam buğday ekmeği
5. Gün protein+ sebze+ 2 meyve+ 2 dilim tam buğday ekmeği + 40 gr çığ kuruyemiş
6. Gün protein+ sebze+ 2 meyve+ 2 dilim tam buğday ekmeği + 40 gr çığ kuruyemiş + 200 gr'a kadar nisastali gıda
7. Gün protein+ sebze+ 2 meyve+ 2 dilim tam buğday ekmeği + 40 gr çığ kuruyemiş + 200 gr'a kadar nisastali gıda+ ödül öğünüöğüdü
8. Gün 1. Günün aynisi
harika bir seçim. kaçamak sayılmaz..
hiç ara öğün yapmadın mı. ceviz hakkın vardı?
herderdedeva detoks suları tarifileri patlatır mısın?
hani şu suyun içine maydonoz tarçın limon vs konup içilen... çeşit çeşit fotolu olsun lütfen...
kızlar biraz işlerim var onları halledip geliyorum... bu haftalık ikili yarışları oluşturalım olur mu ?
neden olmuyor yahuu
3 aylıksevgili emziren anneler lütfen bebeğinizin kaç aylık olduğunu yazar mısınız?
Allah hayırlı omur versin canım kızına nice yaşlara :)Geliş 6 Şubat
81.9
Bugün 9 Şubat
80.9
Bebeğim 1 yaşında geçen yıl 9 şubatta acılar içinde kıvranıyordum (normal doğum) yarın kızımın yaş günü kutladık sömestr tatilde pasta yok yani yarın :)
haftayada inşallah biz kazanırız canım6. Takım kazandı kızlar
Listeye gırmek istıyormusun
Evet istiyorum kaptan :)Listeye gırmek istıyormusun
Bende eski kiloma ulasamadim ama eski ölçülerime ulaştım oluyor kiyafetler:)O yüzden mi acaba hata veriyor.
Ama 10 numara program m beden elbiseye siğdim ben hem de korse falan yok. Göbeğim falan da çıkmadı.
tebrikler çok güzel canım
günaydın canım
ilk başta çok gidebilir canım
ben de marta vericem..o zamana 3 kilo vermiş olmayı umuyorum
tebrikler..bir çatal bak canım..nice sağlıklı mutlu yıllra
ayda bir vücut ölçülerini alıyoruz canım
tebrikler canım
Ama 12 den önce bıldırım yapEvet istiyorum kaptan :)
Ama 12 den önce bıldırım yap
Kurallar böyle gülüm
Bugün yazdım senı
Ger çıkarttım
Bekledık
Bıldırım saatı gectı
Dıkkatlı olalım olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?