Pembeeeeee gönlüm sendeeee dıyonbak bende yazıyorum
o herseferinde rengini seçiyordur canım ... çünkü bende çok uğraşmıştım prodan önce olmamaıştıBak bonus pro degıl ama yesıl yazıyor
90 kılo topıgınde
aaaa resim değişmiş bak tanıyamadım..
Kız profil fotonu degistirmissin dedim ki bu kim yeni biri mi geldi
Sakladım banane göstermemHani listenjz nerdee
Öncekı favorım benımAy kizlar bugun ki ruh halim.. Izmir sicacik hava kirilmis bahar geliyor mu ne :) ama degistiricem cok alismayin
o herdefasinda ayarliyodur rengiBak bonus pro degıl ama yesıl yazıyor
90 kılo topıgınde
canım ikili yarışma düzenliyeceğiz haftaya katılmak istermisin bi senin kilonu bulamadım listeyi oluşturacam birazdan profilindeki klilon güncel kilon mu ?Kizlar bugun ntc programi olanlar bana bir baksin.. cumaymis, kilo vermimissiniz filan dinlemem.. bugun salmak yok! Cunku yaza kadar sıkı karin kaslari ve sarkik goyuslerimizden kurtulucaz (emziren anneler haric)
- Donmeli Karin Calismasi
- Karin kaslari ve Kollar
- 2000 kere twister
Ama bi listeyi cok mu goruyosun banaSakladım banane göstermem
Yok yok bengıde yaptıo herdefasinda ayarliyodur rengi
Vallah canım benim bu gün 45 dakika Kontrollü ve Yoğun çalışmam var onu yapacağımKizlar bugun ntc programi olanlar bana bir baksin.. cumaymis, kilo vermimissiniz filan dinlemem.. bugun salmak yok! Cunku yaza kadar sıkı karin kaslari ve sarkik goyuslerimizden kurtulucaz (emziren anneler haric)
- Donmeli Karin Calismasi
- Karin kaslari ve Kollar
- 2000 kere twister
Benim kilom sanirim artik biraz daha fazla ayyyy :))) ama ben bu hafta sonu veririm sorun yokcanım ikili yarışma düzenliyeceğiz haftaya katılmak istermisin bi senin kilonu bulamadım listeyi oluşturacam birazdan profilindeki klilon güncel kilon mu ?
a oylemi? update yapilmis bu sabah baktim bir daha denesene?Vallah canım benim bu gün 45 dakika Kontrollü ve Yoğun çalışmam var onu yapacağım
Bu arada senin uygulamada da sorun çıkıyor mu? Hareketleri göstermeme gibi
Bız cok ucmadık yavvvvvAma bi listeyi cok mu goruyosun bana
kesinlikle tontisimle en sevdigim fotom o oyyy kuzumu yerim ozledim bak durduk yere :)Öncekı favorım benım
Ne birinci ne birinci daha listeye bile giremedim aldigim kiloyu veripBız cok ucmadık yavvvvv
Hem benım bırıncım sensın şirin kaptanım
Bır kişi eksık gelsın eklıyecem
o b kişiyi bende bekliyorumBız cok ucmadık yavvvvv
Hem benım bırıncım sensın şirin kaptanım
Bır kişi eksık gelsın eklıyecem
O arkadaş azıcık mezun oldu ama bizi sevdiği için bırakmadıcanım ikili yarışma düzenliyeceğiz haftaya katılmak istermisin bi senin kilonu bulamadım listeyi oluşturacam birazdan profilindeki klilon güncel kilon mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?