kilo kontrolü için bırakmamak en iyisi bende mezun olsam yada izine bile ayrılsam ayrılmam buralardanO arkadaş azıcık mezun oldu ama bizi sevdiği için bırakmadı
Türk Kahvesi içip yapacağım o zaman denerim canıma oylemi? update yapilmis bu sabah baktim bir daha denesene?
Programa gazla yuklendik tum kk olarakTürk Kahvesi içip yapacağım o zaman denerim canım
O yüzden mi acaba hata veriyor.Programa gazla yuklendik tum kk olarak
Bencanım ikili yarışma düzenliyeceğiz haftaya katılmak istermisin bi senin kilonu bulamadım listeyi oluşturacam birazdan profilindeki klilon güncel kilon mu ?
Ada sen mi ayarlayacaksin ben sanırım zerra ile aynı kiloda yim çok yakın gram farkı var.canım ikili yarışma düzenliyeceğiz haftaya katılmak istermisin bi senin kilonu bulamadım listeyi oluşturacam birazdan profilindeki klilon güncel kilon mu ?
ben ayarlıyorum canım ama 4 lü bir yarış olacağı için , iki kişi orti idiğer iki kişiye karşı olacak böylece bir kilo fazla biri diğerine göre daha az ortilik oluşturuyorum karşı tarafıda öyle ayarlıyorum...Ben
Ada sen mi ayarlayacaksin ben sanırım zerra ile aynı kiloda yim çok yakın gram farkı var.
:))) aynen ya.. ben birde cevremdekilerede veriyorum.. tuh yaktim guzelim programin basini :)) ama herkes cok memnun kalmis bu cok guzel :) Spor salonlarina gitmeye vakti olmayanlar icin harika bir alternatif.. biraz daha gelistirirlerse daha iyi olucak, mesela yogada en ust seviyeye cikamiyosunuz bu kotu olmus..Programa gazla yuklendik tum kk olarak
Bugün 20 dk yarın 2 sefer günde
Lesli yapan arkadaşlar bu tarz antremanlarda geçebilirsiniz. Zor ama sonra kolaylaşıyor.
Bu arada Çarşamba günkü bacak antremanında acayip yüklenmişim. Benim hamlik 2. Gün ortaya çıkıyor daha çok. Su an nerdeyse yürüyemeyecek haldeyim. Oh ne güzel.. bu tarz kas agrilarina bayılıyorum. Çünkü bu iyi çalıştığınızın göstergesi..
Kaslardaki mikro yırtıkların onarılıp yeni kas inşa olacak.
Video icin tesekkurler çok iyi.
Böyle güzel spor videolarını paylaşın...
Beğenen arkadaşlarda lütfen favorilere kaydetsin.
ada81 spor videolarınıza kayıt altına alabilirsin tesekkurler..
Bu; “hiit kardiyo”
Hastanede yumurtalar sorun yaratmadı degil mi?
Kokmuyorlar :)
Eggfast yapan sevgili arkadaşların dünkü kilonuzu ve bugünkü kilonuzu yazar misini?
Sizi tebrik ediyorum bu zor görevi başardığınız icin. Yeni zor görevler gelecek
Bugünden normal diyet beslenmenize dikkat edin ama şakın şeker ve karbonhidratı abartmayın.
1 meyve 1 dilim ekmek hakkınız var bugün. Nasıl nerde yiyeceğiniz size bagli ama akşam öğününe bırakmayın.
Kilo bildirimi
Başlangıç:57,4
Geçen hafta:55,1
Bu hafta:54,9
fark:-200 gr
berilceee sen sormandan ben yazıyım mezun olma olayını. bu konuda sen karar ver ister mezun et istersen hedefe ulaşmamı bekle. bu tamamen yarışma dinamikleryle alakalı. ama kararın ne olursa olsun ben buradayım ve başınızın etini yemeye devam edeceğim..
Gönül bırıncısı be yaNe birinci ne birinci daha listeye bile giremedim aldigim kiloyu verip
Bizimdr bi kisi eksik onu bekliyoz
Ben sanirim iki haftada 800gr filan geri aldim ama gobus yinede cikmadi, simdi ki hedefim 55'e dusmek ama daha asagisini istemiyorum, pantolonlarim artik kemerlede bir garip durmaya basladiO yüzden mi acaba hata veriyor.
Ama 10 numara program m beden elbiseye siğdim ben hem de korse falan yok. Göbeğim falan da çıkmadı.
Ben de arkadaşlarıma tavsiye ediyorum aşırı yüklenme oldu galiba:))) aynen ya.. ben birde cevremdekilerede veriyorum.. tuh yaktim guzelim programin basini :)) ama herkes cok memnun kalmis bu cok guzel :) Spor salonlarina gitmeye vakti olmayanlar icin harika bir alternatif.. biraz daha gelistirirlerse daha iyi olucak, mesela yogada en ust seviyeye cikamiyosunuz bu kotu olmus..
Benim diyetisyenim vucudu sasirtmak icin sok diyet oneriyor. Ama bilinen sok diyetler gibi degil. Yedigin miktarlar ayni ama bir gun hic protein tuketme bir gun bol protein protein olan gun kh tuketme ve bu iki gunde hic meyve yemiyeceksin. Sonra normal diyetine don ve tekrar kilo vermeye basladigini goreceksin diyor. Benim kilo vermem devam ettigi icin henuz bu yola basvurmadim etkilerini bilmiyorum ama ise yarar annemin rahatsizliginda kisa ara versemde 4 ay sonra tanistigimiz 1 sene olucak ne dese olumlu sonuc aliyoruz kizimla birlikte.Farklı besinler tuket canım. Mesela tek tip kahvaltı yapıyorsan her sabah onu değiştir.
Ben bu ara her sabah krep yapıyorum yulaf kepegi hakkımdan dolayı ama onda bile içine farklı malzeme koyuyorum.
Mesela bir sabah yumurta hasla 1 domates 1 salatalık beyaz peynir bir dilim tam buğday ekmeği
1 sabah sebzeli krep yap
Başka bir sabah omlet yanına 3 ya da 4 zeytin biraz peynir
Bir Sabah yulaf pisir. Içine yarım muz çığ kuruyemiş
55 iyidir canım. Ben de hedef kiloya geleyim dolabı yenileyecegim. Benim de kapanmayan pantolonlarım falan kemer istemeye başladı.Ben sanirim iki haftada 800gr filan geri aldim ama gobus yinede cikmadi, simdi ki hedefim 55'e dusmek ama daha asagisini istemiyorum, pantolonlarim artik kemerlede bir garip durmaya basladi
Nescafe islem gormus bir kahve cesidi canim icindeki kimyasallardan dolayi sagliga ozellikle bobrege zararli. Onun yerine turk kahvesi yada filtre kahve icsen daha iyi olur. Illa ki iceceksen de sut kremasi koymayip ya sade yada sutle ic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?