- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Sen 2 de yesen olurBengi__ canimcim pazar günü akraba günü var bizim lahmacun falan sipariş veriliyor. Benim de diyetime göre pazar günü 2 dilim tam buğday ekmeği ve 200 gr'a kadar nisastali gıda hakkım var.
Ben bu haklarımi kullanmasam 1 tane lahmacun sipariş etsem. Akşam ogununu de hafif geçirsem. Pazartesi de ödül hakkım var onu da kullanmasam denge kurar mıyım.
Yoga severler, yoga sonrasi meditasyon yaparken ruhunuzu arindirabilirsiniz.. size bir kac ornek;
1. çakra, cesaret çakrası: (omurganın dibinde kök çakra):Bu çakrayı korkular tıkar.açmak için korkularınızı imajine edip onların dereyi tıkıyan bir taş yığını olduğunu düşünün.sonra korkularınızı kabullenin ve kabullendikçe taşların küçük parçalara ayrıldığını düşünün sonrasımda kabullendiğiniz korkularınızı derenin akışına bırakın ve zihninizden çıkarın
2. çakra, zevk çakrası: (göbek altındaki çakra):Bu çakrayı suçluluk duygusu tıkar.açmak için suçluluk duygusu duyduğunuz olaylar hatırlayın daha sonra onları kabullenin ve kabullendikçe taşların ufalanıp derenin akmaya devam ettiğini düşünün. sonra kendinizi bağışlayın ve suçluluk duygusunu aklınızdan atın
3. çakra, irade gücü çakrası: (güneş sinirağında):Bu çakrayı utanç tıkar.utanç içinde olduğunuz anılarınızı hatırlayın ve onları kabullenin kabullendikçe taşların ufalanıp derenin aktığını imajine edin.sonra utandığın anıları aklınızdan uzaklaştırın
4. çakra, sevgi çakrası: (göğüsün ortasındaki kalp çakrası):Bu çakrayı üzüntü, keder tıkar.üzüntü, keder yaşadığınız anıları imajine edin ve kabullenin kabullendikçe taşların parçalanıp derenin akmaya devam ettiğini düşünün.sonra üzüntüyü, kederi aklınızdan uzaklaştırın
5. çakra, gerçeklik çakrası: (boğaz merkezindeki çakra):Bu çakrayı kendinize söylediğiniz yalanlar tıkar.kendinize söylediğiniz yalanları hatırlayın ve bunları kabullenin kabullendikçe taşların ufalanıp derenin aktığını imajine edin.daha sonra kendinize söylediğiniz yalanları aklınızdan uzaklaştırın.
6. çakra, çakranın adını hatırlamıyorum ama 3.göz olarak bilinir: (iki kaşın ortasındadır): Bu çakrayı yanılgılar tıkar.Örneğin: beyazlar zencilerden üstündür.bu bir yanılgıdır çünkü zenciler ve beyazlar eşittirler.Bu yanılgıların yanlış olduğunu kabullenin kabullendikçe taşların parçalanıp derenin akmaya devam ettiğini düşünün.daha sonra hepsini aklınızdan çıkarın
7. çakra, düşünce çakrası: (başın tepesinde bulunan taç çakra):Bu çakrayı dünyevi bağlantılar tıkar.Dünyevi bağlantılar kişiyi bulunduğu dünyaya bağladığı şeylerdir.örneğin anne, kardeş, sevgili.bunları yavaş yavaş unutun aklınızdan uçup gitmesine izin verin onlar uzaklaştıkça taşların parçalanıp derenin akmaya devam ettiğini imajine edin.sonra aklınızdan atın.
Alintidir..
Ikinizde harika paylasimlar yapmissiniz. Tesekkurler arkadaslar.Kızlar bugün belli bir konu istenmediği için motivasyon makalesi paylaşıyorum. İyi okumalar :)
Sizi eleştirenlere, başaramayacağınızı söyleyenlere haykırın:
"Devam edin, başaramayacağımı tekrar tekrar söyleyin yüzüme.
Çünkü size tekrar tekrar kanıtlayacağım,
BAŞARACAĞIMI göstereceğim her birinize!"
Bugün, kendimi spor yapacak kadar seviyorum.
Spor yapacak kadar seviyorum bedenimi.
Önümüzdeki 4 haftada değiştiğinizi fark edeceksiniz,
8 haftada çevreniz fark edecek.
12. haftanın sonunda ise tüm dünya BARİZ bir değişime tanık olacak.
Tüm değişim için, 90 gün.
Haftada 1 kilo mu veriyorsunuz?
Olsun, damlaya damlaya göl olacak.
Ayda 4 kilo mu veriyorsunuz?
Hiç kilo vermemekle karşılaştırınca, çok daha iyi değil mi?
Gelecek yıl, şimdiki halinizden onlarca kilo daha zayıf olacağınızı biliyorsunuz.
Neden bu mücadeleyi yarım bırakasınız ki?
Sizi çok daha iyi bir kendiniz bekliyor,
ona ulaşmak için bu yolculuğa inatla devam edin!
Spor yapmak, ilaçlardan ve doktor tedavisinden daha ucuz bir iyileşme yöntemidir.
Spor esnasında terleyecek, önce ölür gibi hissedeceksiniz spor yaparken,
bitirdikten sonra ise Yeniden doğmuş gibi!
Motivasyon sizi spora başlatacak,
sporu alışkanlığa dönüştürmekse onu sonsuza dek sürdürmenizi sağlayacak!
Başkasından daha iyi olmanızı istemiyorum.
Bugün, dünkü kendinizden daha iyi spor yaptıysanız yeterli.
Bugün, dünkü kendinizden daha öndeyseniz, kendinizi aştınız.
Canınız acıyor olabilir, geçecek.
Ama pes etmenin acısı vicdanınızı asla terk etmeyecek.
PES EDENLERDEN DEĞİLSİNİZ.
Nerede bıraktıysanız, oradan devam edin!
Mükemmel bir düzen değil, bir ömür boyu spor peşindeyiz.
Bugün yaptığınız her dakika hareket, her dakika aktif yaşam,
sağlıklı bir hayat için atılan kuruş kuruş yatırımdır.
Vazgeçmek, seçenekler arasında değil.
Ya bu deveyi güdeceğiz, ya da vazgeçeceğiz.
1 Haziran, bu kez bırakma peşini.
Vazgeçenlerden olmadığınızı kendinize kanıtlayın!
Kendinize, neler yapabileceğinizi, potansiyelinizi GÖSTERİN!
Bu sizin elinizde!
Ve yapabilirsiniz!
Yapacaksınız!
Devam edin, yeter.
Tebrikler. Arkadaslarla avans vermek istedik bu hafta agirdan alalim dedik. Rövanş i olucak degil mi?Kizlarrrrbize getirdiginiz borekleri,durumleri siz yediniz degil mi
Yenilen pehlivan misali heTebrikler. Arkadaslarla avans vermek istedik bu hafta agirdan alalim dedik. Rövanş i olucak degil mi?
canını sıkma canım oluyo bizdede dönem dönem
Sabahtan beri yoksun hastaneye gidecektin ters bişeyler yoktur umarım
canını sıkma canım oluyo bizdede dönem dönem
Sabahtan beri yoksun hastaneye gidecektin ters bişeyler yoktur umarım
Canim sen yeni oldugun icin listededegil deneme suresindesin. Liste de olmadigin icin diskalifiye senin icin gecerli degil. Katilim yapmaya calis ama zaten yeni dogum yaptigin icin vucudun toparliyacaktir kendini.Evet kızlar olabildiğince dikkat ediyorum yediklerime Doğumdan çoktığımda 65.5 tim 9 gün oldu bugün 63.7 ödemlerim gidiyo sanırım ama iki çocukla eskisi gibi siteye girip takip yapamadım neyaZikki çok az girebiliyorum yarışma kurallarını biliyorum en az 5 msj gerekli ama benim hiç giremediğim günler oluyor sanırım diskalifi oldumama sizi takip etmeye ve diyete devam Edicem
Pekii canim. Bu hafta üniversite arkadaşlarım gelicekler bebek görmeye, malum temizlik yapmaya calisiyorum. O yuzden fazla yazamadim. Ama yazmaya caliscam söz :)
teşekkürler canim. Hic moralini bozma sen de benim geçen hafta kötüydü mesela vücut anca toparlaniyor galiba. Oluyor arada şişkinlik. yağ değildir o
Bak simdi hedef kiloma geldim cok sukur mezun oldum yerine sutlandim diyor yaBende mezun oldum sutlandim ama burdayim ahaha sen cizgini bozma tatlimsonra katilirsin elbet
Hosgeldin canim.Geldim cnm burdayimmm
cankizzzz csnım geçmiş olsun bu hafta artıyla lısteye alamam bılgın olsun
Of arkafasim ne yaptin.Bugün yediklerim çok oldu
Eve çok aç geldim
Neye saracak bilemedim
Pişmiş mantar vardı yumurtayla yedim
Sonra hep beraber akşam yemeği
Çorba ve hamburger
Çorba içmedim artık
canım bu haftayı bi gözden geçir ödem yapacak şeyler yemiş olabilirmisin ? üzülme haftaya bianda gider inşallah
Spora saril arkadasim. Yoksa rakibin ham yapicak seni.Rakibim cok guclü olmuş hergün spor yapacam demektir
Hosgeldinnnn canimmm , profiline bi cicek neyim resmi koysan olur mu canim etiketlerken seni rahat bulalim...Geldim cnm burdayimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?