Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Beril artık kaptan olmadığına göre iki elim yakanda bak. O kilolar verilecek, sağlıklı beslenilecek, menü paylaşılacak, spor yapılacak...

Şaka bir yana seviyorum seni tatlım..
Sev beniiii miyavvvv
Yarın radyolojı randevum
Salı’da şeker için endokrın randevum var
Yakamı bırakma yeterkı zayıflat

11 subat pazar
12.00
2.5 dilim kepek ekmegi
1 dilim peynir
4 tane zeytin
domates
maydanoz ve dereotu
yesil cay

18.00
tavuk corbasi 1 kase
coban salata
1 kase yogurt
3 4 kasik gullac (yarindan itibaren seker olmayinca son kez yiyim dedim )

21.30
turk kahvesi (cok aciktim suan bayilabilirim)

yarim lt su
35 dk zumba
philosophergirl
Bengi__
keryneia

Son kez yiyim doğru bir yaklaşık degil tatlım.
Bir gün erken başlayayım daha kolay geçsin doğru bakış açısı bu..
Ayrıca tabi acıkırsın
Şeker yiyince ne oluyor sanıyorsun kan şekeri tavan sonra anında tabana düşüyor..

Kızlar ben regl oldum en sonunda, şişkinliğim ve hafif ağrım var.. ona rağmen bir ton iş hallettim nerdeyse hiç oturmadım birazdan Tibet’in gençlik pınarını yapıcam.. eşim sağolsun meyve sıkıyo ondan içicem.. canım fena halde kestane ve nar çekti ayhhhhhhh :))

evet yedigimde enerjiktim, simdi uyusuk.
haklisin canim artik seker yok bitti sondu bu

Rakibem menune ne desem bilemedim. Şimdi desem ki oo cupcakeler börekler benim bugün eksiğim yok fazlam var.Afiyet olsun.
Kızlar nasılsınız
Kendi adıma bugün bomba gibiyim
canım sen nasılsın oğlus nasıl
birazdan gidecem canım bakayım
Tarifini de bekliyoruz merakla

tesekkur ederim canım öğrenirim artik aldıktan sonra neler yapacagimi

tebrikler canım aman ask seni şekerli çikolatalı şeylere yönlendirmesin
Yok yönlendirmez canım. Karşımdaki insan da pek şeker tüketen birisi değil
Kazen bey Kartal sımgesının alınması cok garıp oldu
Takım arkadaslarımdan almadığınıza teşekkür ederım
Bayağı bayağı kartal gitti yani. Bunca zaman verilen emeği de yok sayip bilemedim yani abla.

Bugün öyle oldu biraz kahvaltı vardı yine de çok yememeye caliştım akşam dengeledim ama sanırım:) simdi 20 dk daha programdan calistım ama yine sorun var yeni yükledim oysaki

Lütfen bırsey yazma ortam gergın
Ve sen bızım kaptan adayımızsın

Şuan keyfim gıcır kızlar.. içindeki şeker gram umrumda değil ben sporumu yaparım gerisine karışmam

Kızlar bu da bonus size. O çok beğendiğiniz bitter çikolatalı sağlıklı sandığınız çikolata..
Küçük bir karede 5 küp şeker var.

Eki Görüntüle 2109794
Bu saatten sonra hic bir kuvvet bana bitter çikolata dahi yediremez. Sen ortalarda gez çaya kahveye şeker atmıyorum ama bir parca da 5 küp şeker götur. Son 5 senedir 5 küp şekeri birden yememisimdir.

Bana dışarıda yiyebileceğim en masum yiyeceği deyiverin hele dostlarr hastaneye gidince çorba içsem doyurmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…