Anladım canım alkol o kadar aldırmaz ya sen detoks yap bence ödem attırıcı içecekler yapmaya bakYok canım +500 aldımyemek yemedim de, alkol tükettiğim için böyle oldu..
aroma zaten yapa bir şey hiç almamak lazım. illa meyveli süt veya yoğurt istiyorsanız siz veya çocuğuınuz. yaaa çok kolay sütü alın içine muz ezin.... 2 dkda hazır.Canım normalde 7 gün yapılıyor ben 2 ay önce 5 gün yapmıştım
açlık konusunda sıkıntı yok acıkmadım hiç
aama 5 . gün artık şekerli gelmeye başlamıştı..ama bu sefer sadece 3 gün planlıyorum
en iyisi paketli ürün almamak bu süreçte
bimin çavdar ekmeğini ben çok beğenmiştim
aromalı sütlerde şeker var sanırım
not not:Yok canım +500 aldımyemek yemedim de, alkol tükettiğim için böyle oldu..
barbunya yemişssin. baklıyatlarının yanına ekmek koymamak lazım. hemde 1,5 tabak üzerine de 2 dilim ekmek akşam için fazla karbonhidrat olmuş.İyi geceler kızlar
9 şubat
Saat 11
4-5 ceviz
5 yeşil zeytin
İki sucuklu yumurta
3 çilek
Bir avuç peynir
Bir çk bal (bal dan vazgeçemiyorum maalesef)
Ara saat 16-17 gibi
Sütlü kahve öncesinde yarım muz + 2 çilek + 1 tk ev yapımı kaymak
Akşam
1.5 tabak barbunya
1 büyük su bardağı ayran
2 dilim ekmek
1 tk domates ezmesi (turşusu)
1 porsiyon haşlanmış tavuk
Nasıl sizce menüm
Spor yok
Su 2.5 lt (fazlası olmuş olabilir) @philosophergirlBengi__
canım ya tarih yazsan olur mu? birde rica etsem şöyle at alta benim menü paylaşımlarımdan örenek alabilrisin. sonra bakması zor oluyor. 25 kişi var. hafta sonu 3 günlük liste birikiyor 75 menü ediyor.Bugünkü menüm.
Sabah 8 buçukta 1 elma
12 de öğle kahvaltılık öğle yemegi
Kepek ekmekli tost
1 dilim peynir
6 zeytin
2 adet patates koftesi
Çay
Saat 3 te ara 1 elma bir dilim koy peyniri
Saat 7 de herbulayf formül 1
Ve çayı
Saat 9 gibi kayinvalideme geldik sofra kuruldu 2 kaşık et ve 1 galeta ayran yedim bende
Saatleri biraz düzensiz yine şu yemek düzensızligim belki de kilo aldıran bana.ama işte hem çalışmam hem memlekete falan gelme durumları bozuyor işi.
Şu 2 buçuk lt.
Spor yok
Bengi__
keryneia
@philosophergirl
o yönden 3 numaram çok iyiaroma zaten yapa bir şey hiç almamak lazım. illa meyveli süt veya yoğurt istiyorsanız siz veya çocuğuınuz. yaaa çok kolay sütü alın içine muz ezin.... 2 dkda hazır.
telefondan giriyorsa bir yere örnek liste kaydet sonra değiştirip değiştirip paylaş buradaYa arkadaşlar böyle tek tek etiketlemek çok zor oluyor isimler de değişik.
benim bahar yaz öncesi meyvelerle aram yokKendime azık yaptım yulaf Lapamdan götürüyorum işe.. o değilde yaz gelsede çilekli yesek.. yaz gelse erik yesek, çağla yesek.. vişne de yesek, kavun karpuz az yesek ama onlarıda yesek :)))
valla şapma aradım sonunda buldumMezun şapkam nasıl kızlarrrr.. :)) vücut yaptı şapkasıda işticem yaza
nesquik miiiiiiiio yönden 3 numaram çok iyi
büyükler sütü sade sevmez nesquik isterlerdi içine
ama küçüğüm anne bana kaymaklı süt yap diyor(köy sütü)
kloa sevmez ayran ister canım benim
büyüklerr kötü örnek olmasa gayet sağlıklı beslenecek
yok kız o nesil büyüdü benim büyükler onlarnesquik miiiiiiii
süte kakao koy karıştır içsin.
hatta en saglıklısı büyük marketlerde var. keçiboynuzu unu. harika bir şey nesquik gibi yapar sütü..
yulaf lapası nasıl oldu beğendin mi?Bengi__
10.02.2018 menü
Sabah 07.30 kahvaltı
2 yumurta
3 zeytin
1 dilim kepek ekmek
Cay
Öğle 13.30
1 tbk kinoalı kısır
Ayran
Ara 15.00
Yeşil çay
Akşam 18.30
Yulaf lapası (ilk kez yaptım)
2 lt su @philosophergirl
2 saat yürüyüs ve 15 dk karın egzersizikeryneia
büyüklerde içmesin diyorum zaten..yok kız o nesil büyüdü benim büyükler onlar
küçüğüm sevmez öyle şeyler
CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanıİmzamı da güncelliyorum arkadaşlar, özellikle ilk madde bütün üyeleri ilgilendiriyor. Bu nedenle bütün takımların okunmasını sağlayınız.
Gönüllü bir arkadaşım mesaj linkini kopyalayarak takımlara dağıtırsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?