Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aroma zaten yapa bir şey hiç almamak lazım. illa meyveli süt veya yoğurt istiyorsanız siz veya çocuğuınuz. yaaa çok kolay sütü alın içine muz ezin.... 2 dkda hazır.

barbunya yemişssin. baklıyatlarının yanına ekmek koymamak lazım. hemde 1,5 tabak üzerine de 2 dilim ekmek akşam için fazla karbonhidrat olmuş.

canım ya tarih yazsan olur mu? birde rica etsem şöyle at alta benim menü paylaşımlarımdan örenek alabilrisin. sonra bakması zor oluyor. 25 kişi var. hafta sonu 3 günlük liste birikiyor 75 menü ediyor.

aroma zaten yapa bir şey hiç almamak lazım. illa meyveli süt veya yoğurt istiyorsanız siz veya çocuğuınuz. yaaa çok kolay sütü alın içine muz ezin.... 2 dkda hazır.
o yönden 3 numaram çok iyi
büyükler sütü sade sevmez nesquik isterlerdi içine
ama küçüğüm anne bana kaymaklı süt yap diyor(köy sütü)
kloa sevmez ayran ister canım benim
büyüklerr kötü örnek olmasa gayet sağlıklı beslenecek

Kendime azık yaptım yulaf Lapamdan götürüyorum işe.. o değilde yaz gelsede çilekli yesek.. yaz gelse erik yesek, çağla yesek.. vişne de yesek, kavun karpuz az yesek ama onlarıda yesek :)))
benim bahar yaz öncesi meyvelerle aram yok
karpuz olsa da yisek ama bide kirazzzzz
Mezun şapkam nasıl kızlarrrr.. :)) vücut yaptı şapkasıda işticem yaza
valla şapma aradım sonunda buldum
hayırlı olsun pek güzelmiş

nesquik miiiiiiii
süte kakao koy karıştır içsin.
hatta en saglıklısı büyük marketlerde var. keçiboynuzu unu. harika bir şey nesquik gibi yapar sütü..

Bu arada yogada oturur vaziyette bacaklarına uzanma hareketi vardır.. onu eskiden çok rahat yapardım şimdi bir hayli zorlanıyorum.. o hareketi yapmak için karın yağlarından kurtulmak ve doğru esnekliğe kavuşmak bu işi kolaylaştırıyor.. sanırım ideal kilom sahidende 52!

Merhaba
Sevgili editörümüz seaBahAR'ın aşağıdaki yazısına istinaden paylaşımda bulunup, okumanızı önemle rica ediyorum
Herkese keyifli kilo vermeler dilerim.

CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…