Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım sen emziren annemiydin?
bu menü neden bu kadar fazla ve karşık?

Kendime azık yaptım yulaf Lapamdan götürüyorum işe.. o değilde yaz gelsede çilekli yesek.. yaz gelse erik yesek, çağla yesek.. vişne de yesek, kavun karpuz az yesek ama onlarıda yesek :)))
Ahhh ahh keşke erik yesek
Mezun şapkam nasıl kızlarrrr.. :)) vücut yaptı şapkasıda işticem yaza
Hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına artık

menüler sarı mı kırmızı mı?

Eki Görüntüle 2109802
Şuan keyfim gıcır kızlar.. içindeki şeker gram umrumda değil ben sporumu yaparım gerisine karışmam
dün atlamışım sporun üzerine meyve veya şeker alıyorsan o spor pekte işe yaramıyor.. sonra neden baklavalar çıkmıyor karnımda diye söylenme..

Canım farkında mısın bilmiyorum ama senin hedef kilo yavaş yavaş aşağıya iniyor

Günaydın canlar şekersiz 1. Gün hepimize hayırlı olsun. Sabah 6 gibi uyandım sonra tekrar dalmisim rüyam da reçel yiyordum ki normal de yemem ne alakaysa
Bu arada sabah tartıldım ama buraya yazmayacagim ama çok.guzel bir sonuç aldım. Eğer bu hafta dikkat edersem özellikle bu gün bol eksiler görebilirim.
Bu gün dukan express de 1. haftanın son günü ve bu gün benim sebze meyve nisastali gıda ekmek kuruyemiş protein bir de ödül verme hakkım var. Ama ben kullanmayacagim. Bakalım artık

Herkes afiyettedir inşallah ben şimdi delikaiz bir uyku çekmeye gideceği

Yanlış rakibe denk geldin canım, yesemde zayıflıyorum. Minik bir canavarım var, kalorilerimi hüpp diye içine çekiyor.
İnanmıyorum....değiştirin rakibimi yoksa yenilmeyi hazmedemeyen biriyim ben...oyyy oyy....iyice hirslandirdin beni rakibim.benimde ikiz canavarlarım var ama bünye olarak almaya müsaitim malesef

Bende başladım canim bugün aranizdayim ins.en çok ta çay keyfim gitti ona üzüldüm 2 bardak içebildim şekersiz. Çok içmiyorum gerçi yarım kaşık ama bakalım kestim 7 gün ins.devam edebilirim.haydi bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…