- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
Yanlış rakibe denk geldin canım, yesemde zayıflıyorum. Minik bir canavarım var, kalorilerimi hüpp diye içine çekiyor.Canım rakibim resmen aç kalmışsın sen ya olmaz böyle diyeti abartma yani...
canım sen emziren annemiydin?10 subat cumartesi
12.00
4 dilim kepek ekmegi
4 dilim peynir
1 tane zeytin
biraz domates salatalik
1 haslanmis yumurta
4gr bitter cikolata
17.00 Nescafe
20.00
sehriye corbasi
tavuk
3 kasik pilav
3 tatli kasigi gullac
21.00 nescafe
1 lt su
35dk zumba
philosophergirl
@keryneia
Bengi__
Ahhh ahh keşke erik yesekKendime azık yaptım yulaf Lapamdan götürüyorum işe.. o değilde yaz gelsede çilekli yesek.. yaz gelse erik yesek, çağla yesek.. vişne de yesek, kavun karpuz az yesek ama onlarıda yesek :)))
Hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına artıkMezun şapkam nasıl kızlarrrr.. :)) vücut yaptı şapkasıda işticem yaza
menüler sarı mı kırmızı mı?Arkadaşlar merhaba dün ve bugün menü paylaşamadım bazı özel durumlardan dolayı kaptanımıza açıklama yaptım konuyla ilgili..
hoş çokta birşey yedim sayılmaz :)
Tarif görevimi aksattığım için gün içerisinde 2 tane yazarak eksikliği telafi edeceğim.
Bengi__ nin dediği etkinliğe katılıyorum, tariflerimde sadece meyve şekeri olmasına dikkat edeceğim.
Hepinize iyi akşamlar dilerim
keçiboynuzu unu ilk duydum bi bakayım sağol canımnesquik miiiiiiii
süte kakao koy karıştır içsin.
hatta en saglıklısı büyük marketlerde var. keçiboynuzu unu. harika bir şey nesquik gibi yapar sütü..
dün atlamışım sporun üzerine meyve veya şeker alıyorsan o spor pekte işe yaramıyor.. sonra neden baklavalar çıkmıyor karnımda diye söylenme..Eki Görüntüle 2109802
Şuan keyfim gıcır kızlar.. içindeki şeker gram umrumda değil ben sporumu yaparım gerisine karışmam
Canım farkında mısın bilmiyorum ama senin hedef kilo yavaş yavaş aşağıya iniyorEki Görüntüle 2109973 Bu arada yogada oturur vaziyette bacaklarına uzanma hareketi vardır.. onu eskiden çok rahat yapardım şimdi bir hayli zorlanıyorum.. o hareketi yapmak için karın yağlarından kurtulmak ve doğru esnekliğe kavuşmak bu işi kolaylaştırıyor.. sanırım ideal kilom sahidende 52!
onlar hep bıraktı süt içmeyibüyüklerde içmesin diyorum zaten..
doğal olarak şeker içeriyor.@Nurdan1616 canım ben bunları kullanıyorum.
Bengi__ lifalifin 100 gr için 1,6gr şeker
1 porsiyonunda (30gr) 0.5 oranında şeker var yazıyor.Eki Görüntüle 2109850
not not:
alkolde de ŞEKER var.
menüler sarı mı kırmızı mı?
İnanmıyorum....değiştirin rakibimi yoksa yenilmeyi hazmedemeyen biriyim ben...oyyy oyy....iyice hirslandirdin beni rakibim.benimde ikiz canavarlarım var ama bünye olarak almaya müsaitim malesefHerkes afiyettedir inşallahben şimdi delikaiz bir uyku çekmeye gideceği
Yanlış rakibe denk geldin canım, yesemde zayıflıyorum. Minik bir canavarım var, kalorilerimi hüpp diye içine çekiyor.
Günaydın canlar şekersiz 1. Gün hepimize hayırlı olsun. Sabah 6 gibi uyandım sonra tekrar dalmisim rüyam da reçel yiyordumki normal de yemem ne alakaysa
Bu arada sabah tartıldım ama buraya yazmayacagim ama çok.guzel bir sonuç aldım. Eğer bu hafta dikkat edersem özellikle bu gün bol eksiler görebilirim.
Bu gün dukan express de 1. haftanın son günü ve bu gün benim sebze meyve nisastali gıda ekmek kuruyemiş protein bir de ödül verme hakkım var. Ama ben kullanmayacagim. Bakalım artık
Tamam canım çok saol deneyeyim öyletelefondan giriyorsa bir yere örnek liste kaydet sonra değiştirip değiştirip paylaş burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?