- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Tamam canimcanım ya tarih yazsan olur mu? birde rica etsem şöyle at alta benim menü paylaşımlarımdan örenek alabilrisin. sonra bakması zor oluyor. 25 kişi var. hafta sonu 3 günlük liste birikiyor 75 menü ediyor.
harikasın çayın içine karanfil at daha hoş gelir.Bende başladım canim bugün aranizdayim ins.en çok ta çay keyfim gitti ona üzüldüm 2 bardak içebildim şekersiz. Çok içmiyorum gerçi yarım kaşık ama bakalım kestim 7 gün ins.devam edebilirim.haydi bismillah
iyi oldu canım sağolunu veya tozu diye geçiyor. resimlerde örnekler var. tavsiye ettiğim markalar değil. inceleyip kendiniz karar verin. problem olcağını sanmıyorum. ben doğal öğütülmüşünü alıyorum.
Eki Görüntüle 2109975 Eki Görüntüle 2109976 Eki Görüntüle 2109977
belki bu vesileyle çayda şekeri bırakırsın canımBende başladım canim bugün aranizdayim ins.en çok ta çay keyfim gitti ona üzüldüm 2 bardak içebildim şekersiz. Çok içmiyorum gerçi yarım kaşık ama bakalım kestim 7 gün ins.devam edebilirim.haydi bismillah
hoş geldiniz hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar
Böyle damdan düşer gibi geldim aranıza ama şimdi anlatacaklarımdan sonra aslında çokta damdan düşer gibi olmadığını anlayacaksınız.
Önce kendimi tanıtayım.
İsmim Ebru. 36 yaşımdayım. Kırıkkale' de yaşıyorum. Sağlıkçıyım. 2 kız annesiyim. Kızlarımdan büyüğü 12, küçüğü 4,5 yaşında. 170 boyunda 65,8 kiloyum. Zayıflama yarışmalarında bu 3. kez yarışıyorum. İlk yarışmamda 85,5 kilo ile başlayıp 6 ay gibi bir sürede sağlıklı bir şekilde 61,8 kiloyla yıldızlı bir şekilde mezun oldum. Arkasından ikinci kızıma hamile kalıp tekrardan 83 kiloya kadar çıktım. Doğumdan sonra tekrar soluğu zayıflama yarışmalarında aldım. Bu kez de 70 li kilolardan 59 kiloya kadar indim. Bu arada da hep 13. takımda yarıştım. İlk yarışmamda çok ama çok özlediğim kaptanım Hilal'den 13. takım kaptanlığını devraldım ve uzun bir süre mezun olduğum halde bile takımın başında kalmayı başardım. Sonra bazı özel problemler nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. 13. takımın bende yeri ve önemi çok büyüktür. Burası benim ikinci yuvam gibidir. Neler oldu neler yaşandı tam olarak bilmiyorum ama anladığım kadarıyla geçtiğimiz zamanlarda hoş şeyler yaşanmamış. Ama inşallah hep birlikte buraları yeniden eski güzel günlerine kavuşturabiliriz. Şu an için hiç birinizi tanımıyorum. Kim kimdir, hangi kilodadır, ne kadar zamandır yarışıyor? Bana kendinizi tanıtırsanız çok mutlu olurum. Birlikte uzun ve güzel bir yola çıkıyoruz. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.
Not: Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.
dimi yaa .. kendime ceki duzen vermem lazim :)) ama su kafama takildi 55 olmak istiyorum dimi, peki nasil ben 55'te kalicam boyle saglikli beslenme ve sporla haa biri bana bunu anlatabilirmi :)))Canım farkında mısın bilmiyorum ama senin hedef kilo yavaş yavaş aşağıya iniyor
Merhaba arkadaşlar
Böyle damdan düşer gibi geldim aranıza ama şimdi anlatacaklarımdan sonra aslında çokta damdan düşer gibi olmadığını anlayacaksınız.
Önce kendimi tanıtayım.
İsmim Ebru. 36 yaşımdayım. Kırıkkale' de yaşıyorum. Sağlıkçıyım. 2 kız annesiyim. Kızlarımdan büyüğü 12, küçüğü 4,5 yaşında. 170 boyunda 65,8 kiloyum. Zayıflama yarışmalarında bu 3. kez yarışıyorum. İlk yarışmamda 85,5 kilo ile başlayıp 6 ay gibi bir sürede sağlıklı bir şekilde 61,8 kiloyla yıldızlı bir şekilde mezun oldum. Arkasından ikinci kızıma hamile kalıp tekrardan 83 kiloya kadar çıktım. Doğumdan sonra tekrar soluğu zayıflama yarışmalarında aldım. Bu kez de 70 li kilolardan 59 kiloya kadar indim. Bu arada da hep 13. takımda yarıştım. İlk yarışmamda çok ama çok özlediğim kaptanım Hilal'den 13. takım kaptanlığını devraldım ve uzun bir süre mezun olduğum halde bile takımın başında kalmayı başardım. Sonra bazı özel problemler nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. 13. takımın bende yeri ve önemi çok büyüktür. Burası benim ikinci yuvam gibidir. Neler oldu neler yaşandı tam olarak bilmiyorum ama anladığım kadarıyla geçtiğimiz zamanlarda hoş şeyler yaşanmamış. Ama inşallah hep birlikte buraları yeniden eski güzel günlerine kavuşturabiliriz. Şu an için hiç birinizi tanımıyorum. Kim kimdir, hangi kilodadır, ne kadar zamandır yarışıyor? Bana kendinizi tanıtırsanız çok mutlu olurum. Birlikte uzun ve güzel bir yola çıkıyoruz. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.
dimi yaa .. kendime ceki duzen vermem lazim :)) ama su kafama takildi 55 olmak istiyorum dimi, peki nasil ben 55'te kalicam boyle saglikli beslenme ve sporla haa biri bana bunu anlatabilirmi :)))
11 şubat menü
Yuvana hoşgeldin,hayırlı olsun canımcımMerhaba arkadaşlar
Önce kendimi tanıtayım.
İsmim Ebru. 36 yaşımdayım. Kırıkkale' de yaşıyorum. Sağlıkçıyım. 2 kız annesiyim. Kızlarımdan büyüğü 12, küçüğü 4,5 yaşında. 170 boyunda 65,8 kiloyum. Zayıflama yarışmalarında 3. kez yarışıyorum. İlk yarışmamda 85,5 kilo ile başlayıp 6 ay gibi bir sürede sağlıklı bir şekilde 61,8 kiloyla yıldızlı bir şekilde mezun oldum. Arkasından ikinci kızıma hamile kalıp tekrardan 83 kiloya kadar çıktım. Doğumdan sonra tekrar soluğu zayıflama yarışmalarında aldım. Bu kez de 70 li kilolardan 59 kiloya kadar indim. Bu arada da hep 13. takımda yarıştım. İlk yarışmamda çok ama çok özlediğim kaptanım Hilal'den 13. takım kaptanlığını devraldım ve uzun bir süre mezun olduğum halde bile takımın başında kalmayı başardım. Sonra bazı özel problemler nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. 13. takımın bende yeri ve önemi çok büyüktür. Burası benim ikinci yuvam gibidir. Neler oldu neler yaşandı tam olarak bilmiyorum ama anladığım kadarıyla geçtiğimiz zamanlarda hoş şeyler yaşanmamış. Ama inşallah hep birlikte buraları yeniden eski güzel günlerine kavuşturabiliriz. Şu an için hiç birinizi tanımıyorum. Kim kimdir, hangi kilodadır, ne kadar zamandır yarışıyor? Bana kendinizi tanıtırsanız çok mutlu olurum. Birlikte uzun ve güzel bir yola çıkıyoruz. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.
Kızım 1 yaşında dış çıkarıyor çok huysuz cuma kilom ise 79.5
hayir degilim. canim surekli biseyler yemek istiyo. duzensiz beslendigim doğru.canım sen emziren annemiydin?
bu menü neden bu kadar fazla ve karşık?
dogrudur canim. hashas gibi citir citir cavdar geliyo ya agzima onu sevmiyorum ben.bimin çavdar ekmeğini ben çok beğenmiştim
hayir degilim. canim surekli biseyler yemek istiyo. duzensiz beslendigim doğru.
normalde her 1 2 saat arayla bir seyler yiyodum. ozellikle tatli seyler.
bir de cok cabuk acikiyorum islenmis gıda tatli yemesem bile. acikinca basim donuyo hemen. bu yuzden dr gidicem yakin zamanda.
Baslarda icemiyor insan ki ben gunde kupayla 6-7 tane rahat cay icer her birine 3 adet atardm suan 3 kupayi gecmiyor pek icemiyorum hala ama alismak uzereyim canim insalllah alisicazBende başladım canim bugün aranizdayim ins.en çok ta çay keyfim gitti ona üzüldüm 2 bardak içebildim şekersiz. Çok içmiyorum gerçi yarım kaşık ama bakalım kestim 7 gün ins.devam edebilirim.haydi bismillah
Ahhh ahhh keşke ben senin kilonda olabilsemm
Hosgeldin aramiza canim.. Neler oldugunu hic bilmiyorum bende sahsen, bilmiyorum cunku, grup icerisinde hic birsey yasanmadi.. biz mutlu mesut ilerliyorduk birden boyle durumlar oldu.. Biraz garipsedik, cunku biz @berilcee'yi cok severiz. Umarim ikiniz birden kaptanlik yaparsiniz, cunku onunda bizim icin emegi cok ve ben onun sayesinde iki ay gibi bir surede 6 kilo verip mezun oldum.Merhaba arkadaşlar
Önce kendimi tanıtayım.
İsmim Ebru. 36 yaşımdayım. Kırıkkale' de yaşıyorum. Sağlıkçıyım. 2 kız annesiyim. Kızlarımdan büyüğü 12, küçüğü 4,5 yaşında. 170 boyunda 65,8 kiloyum. Zayıflama yarışmalarında 3. kez yarışıyorum. İlk yarışmamda 85,5 kilo ile başlayıp 6 ay gibi bir sürede sağlıklı bir şekilde 61,8 kiloyla yıldızlı bir şekilde mezun oldum. Arkasından ikinci kızıma hamile kalıp tekrardan 83 kiloya kadar çıktım. Doğumdan sonra tekrar soluğu zayıflama yarışmalarında aldım. Bu kez de 70 li kilolardan 59 kiloya kadar indim. Bu arada da hep 13. takımda yarıştım. İlk yarışmamda çok ama çok özlediğim kaptanım Hilal'den 13. takım kaptanlığını devraldım ve uzun bir süre mezun olduğum halde bile takımın başında kalmayı başardım. Sonra bazı özel problemler nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. 13. takımın bende yeri ve önemi çok büyüktür. Burası benim ikinci yuvam gibidir. Neler oldu neler yaşandı tam olarak bilmiyorum ama anladığım kadarıyla geçtiğimiz zamanlarda hoş şeyler yaşanmamış. Ama inşallah hep birlikte buraları yeniden eski güzel günlerine kavuşturabiliriz. Şu an için hiç birinizi tanımıyorum. Kim kimdir, hangi kilodadır, ne kadar zamandır yarışıyor? Bana kendinizi tanıtırsanız çok mutlu olurum. Birlikte uzun ve güzel bir yola çıkıyoruz. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.
Ben artıdayım yaa inşallah regldendir cumaya uçar giderGünaydın canlar şekersiz 1. Gün hepimize hayırlı olsun. Sabah 6 gibi uyandım sonra tekrar dalmisim rüyam da reçel yiyordumki normal de yemem ne alakaysa
Bu arada sabah tartıldım ama buraya yazmayacagim ama çok.guzel bir sonuç aldım. Eğer bu hafta dikkat edersem özellikle bu gün bol eksiler görebilirim.
Bu gün dukan express de 1. haftanın son günü ve bu gün benim sebze meyve nisastali gıda ekmek kuruyemiş protein bir de ödül verme hakkım var. Ama ben kullanmayacagim. Bakalım artık
Hoşgeldin hayırlı olsun hepimiz içinMerhaba arkadaşlar
Önce kendimi tanıtayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?