Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

harikasın çayın içine karanfil at daha hoş gelir.

LAydLiNe hoşgeldin yuvana cnm

Bıraktığın yerden devam inşallah

Hepiniz için hayırlı uğurlu olsun

Çok teşekkür ederim kaptişim. Senin desteğin ve güzel düşüncelerin sayesinde. İyi ki tanımışım seni ve 3. takımı

Merhaba arkadaşlar

Böyle damdan düşer gibi geldim aranıza ama şimdi anlatacaklarımdan sonra aslında çokta damdan düşer gibi olmadığını anlayacaksınız.

Önce kendimi tanıtayım.

İsmim Ebru. 36 yaşımdayım. Kırıkkale' de yaşıyorum. Sağlıkçıyım. 2 kız annesiyim. Kızlarımdan büyüğü 12, küçüğü 4,5 yaşında. 170 boyunda 65,8 kiloyum. Zayıflama yarışmalarında 3. kez yarışıyorum. İlk yarışmamda 85,5 kilo ile başlayıp 6 ay gibi bir sürede sağlıklı bir şekilde 61,8 kiloyla yıldızlı bir şekilde mezun oldum. Arkasından ikinci kızıma hamile kalıp tekrardan 83 kiloya kadar çıktım. Doğumdan sonra tekrar soluğu zayıflama yarışmalarında aldım. Bu kez de 70 li kilolardan 59 kiloya kadar indim. Bu arada da hep 13. takımda yarıştım. İlk yarışmamda çok ama çok özlediğim kaptanım Hilal'den 13. takım kaptanlığını devraldım ve uzun bir süre mezun olduğum halde bile takımın başında kalmayı başardım. Sonra bazı özel problemler nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. 13. takımın bende yeri ve önemi çok büyüktür. Burası benim ikinci yuvam gibidir. Neler oldu neler yaşandı tam olarak bilmiyorum ama anladığım kadarıyla geçtiğimiz zamanlarda hoş şeyler yaşanmamış. Ama inşallah hep birlikte buraları yeniden eski güzel günlerine kavuşturabiliriz. Şu an için hiç birinizi tanımıyorum. Kim kimdir, hangi kilodadır, ne kadar zamandır yarışıyor? Bana kendinizi tanıtırsanız çok mutlu olurum. Birlikte uzun ve güzel bir yola çıkıyoruz. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.

Not: Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
iyi oldu canım sağol
belki bu vesileyle çayda şekeri bırakırsın canım
hoş geldiniz hayırlı olsun

Canım farkında mısın bilmiyorum ama senin hedef kilo yavaş yavaş aşağıya iniyor
dimi yaa .. kendime ceki duzen vermem lazim :)) ama su kafama takildi 55 olmak istiyorum dimi, peki nasil ben 55'te kalicam boyle saglikli beslenme ve sporla haa biri bana bunu anlatabilirmi :)))

Hoşgeldin cnm
Bende 27 yaşındayım
Benimde 2 tane kızım var
Yurtdışında yaşıyorum
100kiloyla başladım şimdi 95fln kilom
Inş birlikte daha cook kilo verebiliriz

F fanur 11 şubat menün yok.
bebeğin kaç aylık.
birde cuma kilonu yazar mısın?
11 şubat menü
9.00 kahvaltı
1yumurta
1 dilim börek
Domates salatalık
5 zeytin
14.30 öğle
5 yemek k türlü
2 k pilav
1tabak yoğurt
17.00 çay siyah üzüm
20.00 akşam
5 kaşık uslu yemek
Yoğurt
1 dilim ekmek
22.00 1portakal

Yuvana hoşgeldin,hayırlı olsun canımcım

canım sen emziren annemiydin?
bu menü neden bu kadar fazla ve karşık?
hayir degilim. canim surekli biseyler yemek istiyo. duzensiz beslendigim doğru.
normalde her 1 2 saat arayla bir seyler yiyodum. ozellikle tatli seyler.
bir de cok cabuk acikiyorum islenmis gıda tatli yemesem bile. acikinca basim donuyo hemen. bu yuzden dr gidicem yakin zamanda.

Inş önemli birşeyin yoktur cnm
Bende senin gibiydim
Sürekli acıkıyordum cnm biseyler yemek istiyordu
Ama artık alıştım yemiyorum

Baslarda icemiyor insan ki ben gunde kupayla 6-7 tane rahat cay icer her birine 3 adet atardm suan 3 kupayi gecmiyor pek icemiyorum hala ama alismak uzereyim canim insalllah alisicaz

Ahhh ahhh keşke ben senin kilonda olabilsemm
Hosgeldin aramiza canim.. Neler oldugunu hic bilmiyorum bende sahsen, bilmiyorum cunku, grup icerisinde hic birsey yasanmadi.. biz mutlu mesut ilerliyorduk birden boyle durumlar oldu.. Biraz garipsedik, cunku biz @berilcee'yi cok severiz. Umarim ikiniz birden kaptanlik yaparsiniz, cunku onunda bizim icin emegi cok ve ben onun sayesinde iki ay gibi bir surede 6 kilo verip mezun oldum.

Ben artıdayım yaa inşallah regldendir cumaya uçar gider

Hoşgeldin hayırlı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…