- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
hmm anlamdim canim. alitilari ekle yerini gormemisim. tesekkur ederim :)günaydın..mesajın sağ altında çoklu alıntı butonu var
onu tıklıyorsun
alıntılmn bitince altta alıntıları ekle diyor
sonra bu mesajları alıntıla yapıyor ve yazıyorsun
mesaj bitimine dikkat etmen lazım alıntı yzarken
Insallahhh canim, bugun artik sıkı bi sekilde tempolu yuruyuslerime basliyorum.. kizim krese ben sporaaaaabu hafta genel olark güzel olacak görünüyor
çoğunluk ekside cumaya güzel bir ortalama görücez gibi
Maydanoz limon kuru soyle kizlar ;ben sade maydonuzu kaynatıp soğuduktan sonra içtim
tepeye diktim hızla sorun olmadı
benim de tansiyinum hep dusuktur. internette yemekleri tuzlu yiyin diyodu dusuk tansiyon icin. karisimin icine tuz atsak dengelenir mi ki. ben de olucak mi bakalim. bundan 4 yil önce yapmistim bu detoksu hep biseyler yedigimden dusmemistir tansiyonum. gerci simdi evdeyim sorun olmaz da. bakalim 1 2 gune belli olur. sagol canim kendimi izliycem.15 gun yapılması oneriliyor karaciğeri cok guzel temizliyormus ben 3 gun yaptim tansiyonum yerlerdeydi
ben blender dan gecirdim oyle ictim. kaynayinca tadi nasil oluyo ki. bi arastrim onu benben sade maydonuzu kaynatıp soğuduktan sonra içtim
tepeye diktim hızla sorun olmadı
ay ben bilmiyodum ki bugun tartilcagimizi. sabah maydanoz suyu ictim. yarin mi soylesem bu halde mi tartilsam bilemedim.
gunaydin canim
evet canim cok mantikli. bugun tarti oldugunu bilseydim dun o kadara ekmek yemezdimYarın tartılır yazarsın sen de canımAma unutma her pazartesi kilo yazıyoruz hafta sonu kendimizi frenlememize yardım ediyor.
Sen şimdiden ayarla kendini canım eğer olana kadar kilo verirsen hiç olmazsa cumaya + da çıkmazsın.Günaydın kızlaaar :)
Bende -200 gramdayım ancak perşembe ya da cuma hasta olacağım
Sardı korkular şimdidenn
İnşallah canım cuma güzel bir sonuç gelirBen simdi tartildim eksi 200 ama gidecek insallah regli bitiyor az kaldi ...)
Ayyy ne kadar mutluluk verici bir mesaj.bu hafta genel olark güzel olacak görünüyor
çoğunluk ekside cumaya güzel bir ortalama görücez gibi
Sorun değil canım sen de yarın tartıl istersenBen bu sabah tartilmayi unuttum ya kahvaltı yapıp giyindikten sonra aklıma geldi
Bak sen baakkkk geliyor sopaevet canim cok mantikli. bugun tarti oldugunu bilseydim dun o kadara ekmek yemezdim
Günaydın canım hoş geldinGünaydın kızlar
ay evet evet cok tatlilarBak sen baakkkk geliyor sopa
Ayy ben niye ciddi olamıyorum ki bayılıyorum bu emojilere
Bu Hafta sonu çok güzel yürüdüm menülerimde doluydu yaniInsallahhh canim, bugun artik sıkı bi sekilde tempolu yuruyuslerime basliyorum.. kizim krese ben sporaaaaa
Sağol canımMaydanoz limon kuru soyle kizlar ;
16 adet maydanozu saplarıyla robotun icine atiyoruz uzerine yarim limon su ve yarim bardak su ekliyoruz robottan geciriyoruz.... iyice ozu çıkacak... gerci o maydanozlari yutmak cok zor ben once suyunu icip sonra maydanozlarini yerdim..
Fena değil içine limonda sıkınca ılıkken içimi rahat oluyorben blender dan gecirdim oyle ictim. kaynayinca tadi nasil oluyo ki. bi arastrim onu ben
Bilmem neden acabaSen şimdiden ayarla kendini canım eğer olana kadar kilo verirsen hiç olmazsa cumaya + da çıkmazsın.
İnşallah canım cuma güzel bir sonuç gelir
Ayyy ne kadar mutluluk verici bir mesaj.Senin mesajları okuyunca böyle güzel bir his geliyor içime mutlu oluyorum. Merak ettim şimdi neden acaba
Sorun değil canım sen de yarın tartıl istersen
Ben tartılmayı unuttum maalesef.. mezun olduktan sonra çok boşladımama kilo veriyorum! Vermeğe devam edicem.. şimdi ben ofise kaçar.. müsli yoğurt ile günü açıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?