Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hmm anlamdim canim. alitilari ekle yerini gormemisim. tesekkur ederim :)

ben sade maydonuzu kaynatıp soğuduktan sonra içtim
tepeye diktim hızla sorun olmadı
Maydanoz limon kuru soyle kizlar ;
16 adet maydanozu saplarıyla robotun icine atiyoruz uzerine yarim limon su ve yarim bardak su ekliyoruz robottan geciriyoruz.... iyice ozu çıkacak... gerci o maydanozlari yutmak cok zor ben once suyunu icip sonra maydanozlarini yerdim..

15 gun yapılması oneriliyor karaciğeri cok guzel temizliyormus ben 3 gun yaptim tansiyonum yerlerdeydi
benim de tansiyinum hep dusuktur. internette yemekleri tuzlu yiyin diyodu dusuk tansiyon icin. karisimin icine tuz atsak dengelenir mi ki. ben de olucak mi bakalim. bundan 4 yil önce yapmistim bu detoksu hep biseyler yedigimden dusmemistir tansiyonum. gerci simdi evdeyim sorun olmaz da. bakalim 1 2 gune belli olur. sagol canim kendimi izliycem.
karacigeri temizledigini bilmiyodum. cok guzel bi sey bakiyim faydalarina internetten.

ay ben bilmiyodum ki bugun tartilcagimizi. sabah maydanoz suyu ictim. yarin mi soylesem bu halde mi tartilsam bilemedim.
gunaydin canim

Yarın tartılır yazarsın sen de canım Ama unutma her pazartesi kilo yazıyoruz hafta sonu kendimizi frenlememize yardım ediyor.

Günaydın kızlaaar :)
Bende -200 gramdayım ancak perşembe ya da cuma hasta olacağım
Sardı korkular şimdidenn
Sen şimdiden ayarla kendini canım eğer olana kadar kilo verirsen hiç olmazsa cumaya + da çıkmazsın.

Ben simdi tartildim eksi 200 ama gidecek insallah regli bitiyor az kaldi ...)
İnşallah canım cuma güzel bir sonuç gelir

bu hafta genel olark güzel olacak görünüyor
çoğunluk ekside cumaya güzel bir ortalama görücez gibi
Ayyy ne kadar mutluluk verici bir mesaj. Senin mesajları okuyunca böyle güzel bir his geliyor içime mutlu oluyorum. Merak ettim şimdi neden acaba

Ben bu sabah tartilmayi unuttum ya kahvaltı yapıp giyindikten sonra aklıma geldi
Sorun değil canım sen de yarın tartıl istersen

ada81 canim bu demir eksikligine yorgunluga da iyi geliyomus. ben de demir eksikligi var zaten kronik olarak. 4 5 yilda bir ilac alirim. 2 aydir ilac kullaniyodum. gecen gittim dr, demir depoları dolmus. ama yorgunlugum devam ediyordu. yorgunluk icin de birebirmis. ve karaciger temizligi ivin her yil yapilmasi gerekirmis. gidim biraz karacigerin gorevlerini okuyim. ilgimi cekti.
cankizzzz canim bu kürü hatirlattugin icin sagol yillardir yapmadım unutmusum faydalarini bile.

Insallahhh canim, bugun artik sıkı bi sekilde tempolu yuruyuslerime basliyorum.. kizim krese ben sporaaaaa
Bu Hafta sonu çok güzel yürüdüm menülerimde doluydu yani
Yürüyüş ten eksideyim diye düşünüyorum
Ama hafta içi fazla vaktim olmuyor maalesef
Yürüyüş candır
A
Sağol canım
ben blender dan gecirdim oyle ictim. kaynayinca tadi nasil oluyo ki. bi arastrim onu ben
Fena değil içine limonda sıkınca ılıkken içimi rahat oluyor
2 akşam yaptım saplarından
Bilmem neden acaba

tamam canım elimden geldiği kadar destek olmaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…