hadi insallah
hem niye etmesin ki belki 2 haftada 3 kilo felan veririz
Ooooooo işte 13. takımın çıtır hatunlarıBence basaririz , basaranlarin bizden neyi fazla :)
Sıkı bir diyet(şekersiz , paketli gidasiz) sağlıklı beslenme ve istikrarlı sporla herseyi hallederiz bence.
Suyu da unutmayim.
Ben kendime de arkadaşlarıma da inanıyorum
Sizi böyle azimli istekli görmek çok mutlu etti beni.Tabi ki Allah’ın izniyle yaparız
Bu hafta menüler daha güzel olacak
Şekersiz menülere önümüzdeki Cumartesi ye kadar devam etmeyi düşünüyorum
Ayy nasılda tatlı yazmış öyle tereyağına cıss mıydı diye17 şubat listem
Kahvalti 8.30
Tereyagi ( cıs mıydı bilemedim )
2 yk lor
1 tane haslanmis yumurta
Köy peyniri
Şekersiz çay
1 dilim ekmek
Öğle 13.30
1 bardak ayran
Ara 16.30
Yarim kase sütlaç (Cok cok az sekerli)
Akşam 19.30
5 yk makarna ( esim yapmış süslemiş püslemiş yemezsem ayip olurdu)
1 kase marul cacığı (vazgecilmezim oldu)
21.30
1 bardak limonlu ihlamur
Spor
100 ip atlama
3 mil leslie
Yarim saat evde çeşitli sporlar
1 bucuk litre su
Hoş geldin canım burdan uzak olunca da etkileniyor insanın motivasyonu. Daha sık bekliyorum seni.Kızlar merhaba iki gündür giremedim birde tqrtıda + görünce moral olarak çok düştüm ama tim motivasyonumu toplayıp yine yeniden buradayım
1.5 lt detoks suyum yanımda :) (1 limon bir çabuk tarçın 1 kaşık sirke)
Kızım çok geç yatıp erken kalktığmz için
10 gibi çok hafif bir kahvaltı yapıyorum çünkü sonrasında uyuyoruz.
Birazdan karışık sebze yemeği yicem ekmek yemem..
Sizler nasılsnz?
Ayyy canım ben senin yediğini yarım ekmek arası zannettim. Bak nasıl yanlış anlamışım. Yarım dilim ekmeği yarım ekmekKöfte ekmek yemedim canim 4 adet köfte yanında da yarım dilim ekmek yedim.ya ekmek hiç olmasa kilo verdiriyor diyette ama ben ekmeği tamamen kesemiyorum ekmek olmayinca yemek midemi bulandırıyor boş boş oyuzden çoK küçük lokmalar la yemeğe çalışıyorum.
Harikasın canım maşallah diyorum tekrardan böyle giderse sağlıklı ve emin adımlarla en kısa zamanda hedefine ulaşırsın.Teşekkür ederim . Haftaiçi ve cumartesi ise gittiğim icin erken kalkiyorum haliyle erken kahvaltı yapabiliyorum. Öğlen is yerinde yemek çıkıyor. Ordan yiyorum. Sağlıklı olanları tercih ediyorum. Tatlı varsa tatlı almıyorum ayran alıyorum. Dengelemeye çalışıyorum.
Yemesen daha iyi olur diyetteyken. Şekerin hammaddesi zaten. Doğal ama fazla gelir.Birsey sormak istiyorum. Haslanmis şeker pancarinin diyetteyken yenmesinin bi mahzuru var midir aceepp ?merak ettim
Normal aktardan al canım. Ve tatlı kaşığıyla başla sen çok başlamışsın.Himmm bide disardan alayim canim o zaman yadpa vucud alissin tatli kasikla vereyim ben yk ile veriyordum cook mu geldi acaba....
Bu defalık olsun bakalım ama aşağıda da dediğim gibi yarın yeni bir gün ve yeni bir hafta. Cumaya güzel bir sonuç görelim inşallah.LAydLiNe kaptanın ben dün menü paylaşmadım çok canım sıkkındı hiç ağzım boş durmadı yazmasam daha iyi
18 şubat menu
Sabah 10.40
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim sucuk
3 dilim salatalik
2 dilim domates
1 dilim borek( ev sahibi cok israr etti)
Ara
2 kuru kayısı
Aksam 17.00
1 lahmacun
Boool salata
Sade soda
2 lt su icildi ..
Parkta 45 dakika tempolu yürüyüş yapildi...
Ev toplamaca kosusturma..
LAydLiNe
Bugünkü menüm 18 şubat
11:00
Omlet(3 dilim yağsız pastırma 1 yumurta 1 çk tereyağı domates yeşil biber)
5 siyah zeytin
3 köz yeşil biber
50 gr tb ekmek
15:30
3 yk yoğurt 1 yeşil elma
17:00
11 fındık çiğ
18:20
1 dilim kıymalı pide( 50 gr ekmek)
Salata ayran
Gün boyunca
1 bardak bitki çayı
3 lt su
70 dakika tempolu yürüyüş
70 sn plank
5 dakika dambılla bel çalışma
18.02.18 pazar
10.00
2 haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 basdak siyah cay
5 zeytin
domates biber
1ck corekotlu lor
16.00
1 halka ananas
18.00
menemen
4 dilim tb ekmegi (cok actim gozum dondu)
2 bardak ayran
2 lt su
50 dk zumba
30 dk yürüyüş
LAydLiNe
Bugünkü menüm
Sabah 11de
1dilim ekmek
1bardak süt
1dilim beyaz peynir
2yumurta
Salatalık
Saat 3de
Yarım kase yoğurt içinde 6-7 tane frambuaz
Saat 6bucukta
1bardak ayran
1kase döner eti
2litre su
1bardak maydonoz kürü
7dk kol sıkılaştırma
6dk karin sıkılaştırma
30dk yürüyüs
Tatlım ne güzel söyledin spor yapan verdi diye. Aslında o kilo verdirir bu kilo verdirir, şu şunu yapar bu bunu yapar laflarına uzun zamandır inanmıyorum. Yapmamız gereken tek şey düzenli ve sağlıklı beslenip hareket etmek. Gerisi kendiliğinden geliyor. Senin şu acıkma meselesini de yazdıklarını yanlış okumadıysam eğer kahvaltıyı geç yaptığını yazmışsın. Erken yapıp günde üç öğün yersen ve iki de ara öğün yaparsan düzene gireceğini düşünüyorum. Bir de glisemik indeksi yüksek gıdalardan uzak durmak lazım. Onlar direkt şekeri düşürüyor ve acıkma hissi sağlıyor. Ama söylediğin gibi en kısa zamanda tahlillerini yaptır.spor yapan verdi de spor yapmayan veremedi galiba. biz 1 arkadasimla hergun olmasa bile 2 gune 1 15dk yuruyus 45 dk bisiklet suruyoduk son 15 dk uzay bisikleti suruyoduk. yani en az 1 saatlik duzenli spor yapiyoduk. ama yemegimize dikkat etmiyoduk pek fazla
aksamlari yapinca nasil olur bilmiyorum ama spor yapip dikkat edince iyi kilo verdirir herhalde.
sagol canim benimTabi arkadasim. Umarim iyi sonuclar cikar ama ihmal etme
evet aslinda o da olabilir 2 ana ogun yapıyorum hep, esim haftada 3 gun erken gidiyor ise diger gunler gec kalkiyoruz. yarin erken kalkma gunumuz. bi deniycem bakalim.Tatlım ne güzel söyledin spor yapan verdi diye. Aslında o kilo verdirir bu kilo verdirir, şu şunu yapar bu bunu yapar laflarına uzun zamandır inanmıyorum. Yapmamız gereken tek şey düzenli ve sağlıklı beslenip hareket etmek. Gerisi kendiliğinden geliyor. Senin şu acıkma meselesini de yazdıklarını yanlış okumadıysam eğer kahvaltıyı geç yaptığını yazmışsın. Erken yapıp günde üç öğün yersen ve iki de ara öğün yaparsan düzene gireceğini düşünüyorum. Bir de glisemik indeksi yüksek gıdalardan uzak durmak lazım. Onlar direkt şekeri düşürüyor ve acıkma hissi sağlıyor. Ama söylediğin gibi en kısa zamanda tahlillerini yaptır.
Yarın iş var, kitap okumam da lazım. Ben kaçar. Herkese iyi geceler. Sabah görüşmek üzere
Afiyet olsun canim18 Şubat
10.00
2 dolma
2ceviz
1lt su
12.00
Sade Türk Kahvesi
15.00
Sade Türk Kahvesi
2badem
2brdak su
18.00
Izgara tavuk
2 ızgara soğan
2 biber
1 dilim ekmek
2 bardak su
3mil Leslie+3 mil
150 Squad
100 iç bacak
100 köprü
100 mekik
100sn plank+1 bardak su
Gecmis olsun canim simdi nasilKizlar suan acildeyiz kizim serum aliyor...kusma ateş(
Gunaydin canim.Herkese günaydinlar
Amin canim. Gunaydin.Gunaydin kizlar hayirli haftalar herkese
Insallah canim. Gunaydin.Günaydın hanımlar..Cuma günü eksilerimi göreceğimiz güzel bir hafta dilerim herkese :)
Afiyet olsun arkadasim.18 Şubat
10.00
2 dolma
2ceviz
1lt su
12.00
Sade Türk Kahvesi
15.00
Sade Türk Kahvesi
2badem
2brdak su
18.00
Izgara tavuk
2 ızgara soğan
2 biber
1 dilim ekmek
2 bardak su
3mil Leslie+3 mil
150 Squad
100 iç bacak
100 köprü
100 mekik
100sn plank+1 bardak su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?