Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ooooooo işte 13. takımın çıtır hatunları

Tabi ki Allah’ın izniyle yaparız
Bu hafta menüler daha güzel olacak
Şekersiz menülere önümüzdeki Cumartesi ye kadar devam etmeyi düşünüyorum
Sizi böyle azimli istekli görmek çok mutlu etti beni. O zaman hedefimiz ilk üçe girmek bu hafta

Ayy nasılda tatlı yazmış öyle tereyağına cıss mıydı diye Ben senin bu menüyü hiç yorumlamıyorum. Makarna sütlaç allah ne verdiyse gitmiş ama sporun güzel olmuş inşallah dengelemiştir. Su çok ama çok az hiç olmamış

Hoş geldin canım burdan uzak olunca da etkileniyor insanın motivasyonu. Daha sık bekliyorum seni.

Ayyy canım ben senin yediğini yarım ekmek arası zannettim. Bak nasıl yanlış anlamışım. Yarım dilim ekmeği yarım ekmek Özür olsun. Yarım dilimden bişey olmuz

Harikasın canım maşallah diyorum tekrardan böyle giderse sağlıklı ve emin adımlarla en kısa zamanda hedefine ulaşırsın.

Birsey sormak istiyorum. Haslanmis şeker pancarinin diyetteyken yenmesinin bi mahzuru var midir aceepp ? merak ettim
Yemesen daha iyi olur diyetteyken. Şekerin hammaddesi zaten. Doğal ama fazla gelir.

Himmm bide disardan alayim canim o zaman yadpa vucud alissin tatli kasikla vereyim ben yk ile veriyordum cook mu geldi acaba....
Normal aktardan al canım. Ve tatlı kaşığıyla başla sen çok başlamışsın.
LAydLiNe kaptanın ben dün menü paylaşmadım çok canım sıkkındı hiç ağzım boş durmadı yazmasam daha iyi
Bu defalık olsun bakalım ama aşağıda da dediğim gibi yarın yeni bir gün ve yeni bir hafta. Cumaya güzel bir sonuç görelim inşallah.

Herkesin menüyü toplu olarak okudum baktım tek tek herkesi fırçalayacağıma toptan bir fırça çekeyim istedim. İlk hafta olduğu için sadece kızıyorum çünkü herkesin menüde ufak tefekte olsa kaçamaklar var. Şimdi geçen haftaya tamamen unutuyoruz. Aldık verdik yedik içtik ne varsa yaptık. Yarın sabah yeni bir hafta başlıyor ve cumaya sadece 4 günümüz var. O nedenle yarından itibaren herkesten düzenli ve sağlıklı menüler istiyorum. Lütfen mümkün olduğunca, elinizden geldiğince kahvaltılarınızı erken yapmaya çalışın. Üç ana öğününüze dikkat edin. Özellikle kilosu yüksek olup diyete yeni başlayanlar günde en az iki kez ara öğün yapsın. Bol proteinli, az karbonhidratlı beslenmeye özen gösterin. Spor ve suyu ihmal etmeyin. Bu hafta hep beraber güzel bir sonuç alalım. Yarından itibaren mesaj saymaya da başlayacağız. En az 5 mesaj kuralını ihmal etmenizi istemiyorum. Ve yazılan menülerin hepsinin yorumlanması lazım. Henüz birbirimizi tanıma aşamasında olduğumuz için tam olarak herkesi takipte zorlanıyorum ama haftaya daha farklı olacak inşallah. Dediğim gibi lütfen herkes dikkat etsin bu hafta.

Tatlım ne güzel söyledin spor yapan verdi diye. Aslında o kilo verdirir bu kilo verdirir, şu şunu yapar bu bunu yapar laflarına uzun zamandır inanmıyorum. Yapmamız gereken tek şey düzenli ve sağlıklı beslenip hareket etmek. Gerisi kendiliğinden geliyor. Senin şu acıkma meselesini de yazdıklarını yanlış okumadıysam eğer kahvaltıyı geç yaptığını yazmışsın. Erken yapıp günde üç öğün yersen ve iki de ara öğün yaparsan düzene gireceğini düşünüyorum. Bir de glisemik indeksi yüksek gıdalardan uzak durmak lazım. Onlar direkt şekeri düşürüyor ve acıkma hissi sağlıyor. Ama söylediğin gibi en kısa zamanda tahlillerini yaptır.

evet aslinda o da olabilir 2 ana ogun yapıyorum hep, esim haftada 3 gun erken gidiyor ise diger gunler gec kalkiyoruz. yarin erken kalkma gunumuz. bi deniycem bakalim.
iyi geceler

18 Şubat
10.00
2 dolma
2ceviz
1lt su

12.00
Sade Türk Kahvesi

15.00
Sade Türk Kahvesi
2badem
2brdak su

18.00
Izgara tavuk
2 ızgara soğan
2 biber
1 dilim ekmek
2 bardak su

3mil Leslie+3 mil
150 Squad
100 iç bacak
100 köprü
100 mekik
100sn plank+1 bardak su

Afiyet olsun arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…