Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

18.00 de yesem ben 21.00 de kesin acikirim. sut bile mi icmiyosunuz. nasil dayaniyosunuz cok erken?

18.00 de yesem ben 21.00 de kesin acikirim. sut bile mi icmiyosunuz. nasil dayaniyosunuz cok erken?

Vücut bir süre sonra alışıyor canım. Çok acıkırsam su içiyorum. Akşamları sadece 1 kupa sade nescafe içiyorum. Şekersiz ve sütsüz. Onun haricinde hiç bir şey sürmem ağzıma. Ama diyete ilk başladığım dönemlerde acıkıyordum. O zamanlar da yememek için erken uyuyordum. Sonra yaşam tarzı haline geliyor.

13. Takım Spor Puanlama Sistemi

Eliptik ::::: dakkika::::: 4 puan

Koşu :::::::: dakika::::: 3 puan

yüzme :::::: dakika::::: 4 puan

Tempolu yürüyüş ::::: dakika ::::: 3 puan

yavaş tempolu yürüş ::::: dakika::::: 2 puan

Zumba :::: dakika :::: 3 puan

Step :::: dakika ::::: 3 puan

Egzersizler( mekik, squat, şınav vs) ::::::. 5 adet ::::: 2 puan

Leslie ::::: dakika ::::: 3 puan

Dans :::: dakika :::: 3 puan

Trambolin :::: dakika :::: 3 puan

İp atlama ::: 5 adet :::: 2 puan

Ağırlıkla spor ::::: dakika :::: 3 puan

Pilates :::: dakika :::: 3 puan

Bisiklet ::::: dakika ::::: 2 puan

Yoga :::::: dakika ::::::: 3 puan

LAydLiNe kaptanım bunu ilk sayfaya kopyalayabilirmisin ?
cankizzzz canım dakika üzerinden çarpacan mesala ada 60 dakika tempolu yürüş yapmış
60*3= 180 puan gibi

İlk sayfada çok yer kaplar canım. Ben bunu kendime kopyalıyorum. Lazım olduğunda atarım buraya.

Tmm cnm çok tşk ederim

Tmm cnm
Hergün mü hesaplicam
Toptan hesabı hangi gün yazicam
Birde listede kimler var
canım günlük hesaplıyacan ama kendinde tut bir tablo yaparsın cuma günüde bir haftalık kim spor yapmış toplarsın puanını dersin ki ada birinciiii olduuu sporda şu kadar puanı var ... 2. ve 3. de açıklarsın ... listeyi özelden sana gönderiyorum

Okuma alışkanlığı olan kişiler için güzel bir paylaşım olmuş arkadaşım, ellerine sağlık

Vayyyy birinci belli diyorsun yanii
Yani hergün buraya yazmama gerek yok
Cuma günü toptan hesaplayıp yazarım ozm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…