Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben menüleri ve yorumları görüp şoka girince tekrar hatırlatmak istedim. İnanılmaz hatalar var.

Zaten menulerimiz hatalı olmasa buraya gelmeye gerek duymazdi hiçbirimiz.toplum olarak yanlış beslenme tarzı oluşturmuşuz malesef buda kiloya sebep oluyor. Tabi bünye olarak almaya musait olan bizler daha çok zarar görüyoruz ama vazgecemiyoruzda malesef.yavaş yavaş düzelecek ins.alışkanlıklarınımiz

Evet canım haklısın. Alışkanlıklarımızın düzelmesi içinde yapılan uyarılara dikkat etmemiz lazım

Bir bardak tarçınĺı süt iç hem kan şekerini dengeler hem de tok tutar

Evet canım haklısın. Alışkanlıklarımızın düzelmesi içinde yapılan uyarılara dikkat etmemiz lazım
Dikkat etmeye çalışıyoruz kendi adıma soyliyim ama dediğim gibi alışkanlıklar hemen düzelmiyor.ve nefis yemeğe teşvik ediyor.bu grup olması bu açıdan güzel işte. Ne yediğini yaziyo yorsun kilonu yazıyorsun buda dikkat etmemizi sağlıyor. Yani bu dikkat etmiş halimiz masallah bizlere.

biraz marul peynir salata yaptım yanına 2 ceviz ekleyip yiyecem )

biraz marul peynir salata yaptım yanına 2 ceviz ekleyip yiyecem )
Afiyet olsun canım. Aç bırakma kendini. Bir de glisemik indeks olayına dikkat et. Glisemik indeksi yüksek olan gıdalar ani şeker düşümüne neden olabiliyorlar. O da sürekli açlık hissi veriyor. En bilinenleri patates, pirinç ve bezelye. Özellikle bezelye çok ama çok çabuk etkiliyor şekeri.

aylahl canım sen listeye girerken hedef kilonu yazmamışlar. Takıma ilk geldiğinde bildirmiş miydin? Tekrar yazarsan bildireyim yoksa mezuniyette sıkıntı çıkabilir.

patates diyette de olmasamda hiç sevmiyorum nadiren misafrliğe gitmişssem patates salatası yapmışlarsa yerim.. evde eşime kızıma yaparım ama ben hiç yemem) pirinç pilavını çok severim ama yemem hem diyet için hemde kabız yapıyor analfissür rahatsızlığım var kabız olmamak için uzak duruyorum sırf bu rahatsızlığımdan dolayı yediğime içtiğime çoook dikkat ederim...

waooww cok iyi, naptiniz o kadar vericek
ben de istiyorum

Hiç bişey yapmadım canım. Yememem gerekenleri yemedim. Bu arada hafta sonu cıss yaptım biraz ama şükür hiç etki etmemiş. Akşam yemeğinden sonra ki genelde en geç 18:00 de bitiriyorum o işi hiç bir şey yemiyorum. Bence en büyük sırlarından biri de bu.

canım günlük spor yaptın mı ben haftanın 4 günü spor anca yapabiliyorum..ben en cok sporunu merak ediyorum ne kadar yaptın ?

Laydline ben karatay diyeti yapıyırum ara öğünde bol su kahve çay vs içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…