- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Ben menüleri ve yorumları görüp şoka girince tekrar hatırlatmak istedim. İnanılmaz hatalar var.
Evet canım haklısın. Alışkanlıklarımızın düzelmesi içinde yapılan uyarılara dikkat etmemiz lazımZaten menulerimiz hatalı olmasa buraya gelmeye gerek duymazdi hiçbirimiz.toplum olarak yanlış beslenme tarzı oluşturmuşuz malesef buda kiloya sebep oluyor. Tabi bünye olarak almaya musait olan bizler daha çok zarar görüyoruz ama vazgecemiyoruzda malesef.yavaş yavaş düzelecek ins.alışkanlıklarınımiz
Bir bardak tarçınĺı süt iç hem kan şekerini dengeler hem de tok tutarkızlar bugün fena bir açlık hissi var bende açım niye böyle oldum bilmiyorumyarın gidip bir tahlil yaptıracam şekerimi bir ölçtüreyim ....inanılmaz açım biraz fındık badem attım ağzıma koca bardak su içtim .....
Dikkat etmeye çalışıyoruz kendi adıma soyliyim ama dediğim gibi alışkanlıklar hemen düzelmiyor.ve nefis yemeğe teşvik ediyor.bu grup olması bu açıdan güzel işte. Ne yediğini yaziyo yorsun kilonu yazıyorsun buda dikkat etmemizi sağlıyor. Yani bu dikkat etmiş halimiz masallah bizlere.Evet canım haklısın. Alışkanlıklarımızın düzelmesi içinde yapılan uyarılara dikkat etmemiz lazım
biraz marul peynir salata yaptım yanına 2 ceviz ekleyip yiyecemÖğünlerini doyurucu yap biraz. Hatta bugün ara öğün ekle. Bazı dönemler olabilir hemen şekere yorma. Bazen de psikolojik açlık çekiyoruz. Sürekli bir açlık hissi, yeme isteği. Tarçınlı süt dene. Şekerini düzenler.
Afiyet olsun canım. Aç bırakma kendini. Bir de glisemik indeks olayına dikkat et. Glisemik indeksi yüksek olan gıdalar ani şeker düşümüne neden olabiliyorlar. O da sürekli açlık hissi veriyor. En bilinenleri patates, pirinç ve bezelye. Özellikle bezelye çok ama çok çabuk etkiliyor şekeri.biraz marul peynir salata yaptım yanına 2 ceviz ekleyip yiyecem)
waooww cok iyi, naptiniz o kadar vericekSüpersinAma şımarmak yok tamam mı cumaya iyi bir sonuç bekliyorum senden. Bu arada ben de bu sabah cumaya göre -600 deyim
patates diyette de olmasamda hiç sevmiyorum nadiren misafrliğe gitmişssem patates salatası yapmışlarsa yerim.. evde eşime kızıma yaparım ama ben hiç yememAfiyet olsun canım. Aç bırakma kendini. Bir de glisemik indeks olayına dikkat et. Glisemik indeksi yüksek olan gıdalar ani şeker düşümüne neden olabiliyorlar. O da sürekli açlık hissi veriyor. En bilinenleri patates, pirinç ve bezelye. Özellikle bezelye çok ama çok çabuk etkiliyor şekeri.
yok simarmam canim daha gitmesi gerek 10 kilo var cok yani. bu eksiler odul gibi geliyoSüpersinAma şımarmak yok tamam mı cumaya iyi bir sonuç bekliyorum senden. Bu arada ben de bu sabah cumaya göre -600 deyim
yok simarmam canim daha gitmesi gerek 10 kilo var cok yani. bu eksiler odul gibi geliyo
waooww cok iyi, naptiniz o kadar vericek
ben de istiyorum
canım günlük spor yaptın mı ben haftanın 4 günü spor anca yapabiliyorum..ben en cok sporunu merak ediyorum ne kadar yaptın ?Hiç bişey yapmadım canım. Yememem gerekenleri yemedim. Bu arada hafta sonu cıss yaptım biraz ama şükür hiç etki etmemiş.Akşam yemeğinden sonra ki genelde en geç 18:00 de bitiriyorum o işi hiç bir şey yemiyorum. Bence en büyük sırlarından biri de bu.
Öğünlerini doyurucu yap biraz. Hatta bugün ara öğün ekle. Bazı dönemler olabilir hemen şekere yorma. Bazen de psikolojik açlık çekiyoruz. Sürekli bir açlık hissi, yeme isteği. Tarçınlı süt dene. Şekerini düzenler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?