aynen arada kızıştırısın şu seni geçecek haberin olsun diye belki biraz daha spor yapma şevki gelir herkeseVayyyy birinci belli diyorsun yanii
Yani hergün buraya yazmama gerek yok
Cuma günü toptan hesaplayıp yazarım ozm
aynen arada kızıştırısın şu seni geçecek haberin olsun diye belki biraz daha spor yapma şevki gelir herkese)))
Tmm cnm
Hergün mü hesaplicam
Toptan hesabı hangi gün yazicam
Birde listede kimler var
Tmm cnm
Hergün mü hesaplicam
Toptan hesabı hangi gün yazicam
Birde listede kimler var
zerra
umudum2
Bademellaa
mrskulkedisi
ada81
LAydLiNe
fanur
Allonsy
cankizzzz
herderdedeva
aylahl
Behmen
philosophergirl
polekey2244
Kriziantemcicegi
Nurdan1616
LifeandFeel
Zemin
NEHIR34
zen71
canım günlük hesaplıyacan ama kendinde tut bir tablo yaparsın cuma günüde bir haftalık kim spor yapmış toplarsın puanını dersin ki ada birinciiii olduuu sporda şu kadar puanı var... 2. ve 3. de açıklarsın ... listeyi özelden sana gönderiyorum
Günlük hesaplarsın canım. Mesela bugünün puanlarını yarın sabah hesaplayıp buraya yazarsın. Cuma günü toplu puanları paylaşırsın. O na göre haftalık spor birincisi seçeriz.
18.00 de yesem ben 21.00 de kesin acikirim. sut bile mi icmiyosunuz. nasil dayaniyosunuz cok erken?
Okuma alışkanlığı olan kişiler için güzel bir paylaşım olmuş arkadaşım, ellerine sağlık
Canım dün paylaştığım diyette en çok yapılan hatalar makalesinde saatlerinizi kendinize göre ayarlayın yazıyordu okuduysan.Hatalardan biri "saat 18:00'den sonra birşey yememek". Bu sistem herkese uymaz. Gece 2 de uyuyan birisiysen akşam 6 da yemek işini bitirmen tabi ki acıktırır. Kendi düzenine göre ayarlama yaparsan acıkmazsın. Eğer nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum dersen uyumadan en az 3-4 saat önce yemek işini bitirmen gerekir.
Ay sağol bacım. İşe yarıyorsa ne mutlu...
LAydLiNe cnm ozm her akşam yazicam
Ama bazı kişiler yazmıyor ertesi günü yazıyor yada geç saate yazıyorlar menü içinde bir saat söylesen mesela akşam 19 dan 22kadar herkes yazmış olsun
Ertesi gün yaz bence canım. Aynı akşam yazma çünkü bazen gece geç yazanlar oluyor, sabah erken yazanlar oluyor. Mümkün olduğunca herkes menüsünü ve sporunu akşam yazarsa daha iyi olur ama özel durumlarda da sıkıntı çıkarmıyoruz. Sen her ihtimale karşı ertesi gün yap iki defa yorulma. Zaten sende kayıtlı olsun. Arada kaçanları da eklersin gördükçe.
Iyi tmm cnm
Birşey daha sorcam sende diceksin buda ne cook soru soruyor :)
Ama yanlış birşey yapmış olmayım diye soruyorum cnm
Mesela 100bisiklet yazıyor birisi ama dk yok
Yada 200 ip atladım bunları nasıl yapicam bence dk da yazsinlar
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Olur mu hiç öyle canım tabii ki soracaksınİp dakika değil canım senin listende. 5 tane ip 2 puan gördüm sanki. Hepsi dakika değil listeye tekrar bak bi istersen. Ama 100 bisiklet olmaz. Ona dakika tutmaları gerekiyor. İp mecburen sayıyla olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?