Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tmm cnm
Hergün mü hesaplicam
Toptan hesabı hangi gün yazicam
Birde listede kimler var

zerra
umudum2
Bademellaa
mrskulkedisi
ada81
LAydLiNe
fanur
Allonsy
cankizzzz
herderdedeva
aylahl
Behmen
philosophergirl
polekey2244
Kriziantemcicegi
Nurdan1616
LifeandFeel
Zemin
NEHIR34
zen71

Tmm cnm
Hergün mü hesaplicam
Toptan hesabı hangi gün yazicam
Birde listede kimler var

Günlük hesaplarsın canım. Mesela bugünün puanlarını yarın sabah hesaplayıp buraya yazarsın. Cuma günü toplu puanları paylaşırsın. O na göre haftalık spor birincisi seçeriz.

Aynı şeyleri yazmışız

18.00 de yesem ben 21.00 de kesin acikirim. sut bile mi icmiyosunuz. nasil dayaniyosunuz cok erken?

Canım dün paylaştığım diyette en çok yapılan hatalar makalesinde saatlerinizi kendinize göre ayarlayın yazıyordu okuduysan.Hatalardan biri "saat 18:00'den sonra birşey yememek". Bu sistem herkese uymaz. Gece 2 de uyuyan birisiysen akşam 6 da yemek işini bitirmen tabi ki acıktırır. Kendi düzenine göre ayarlama yaparsan acıkmazsın. Eğer nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum dersen uyumadan en az 3-4 saat önce yemek işini bitirmen gerekir.

Okuma alışkanlığı olan kişiler için güzel bir paylaşım olmuş arkadaşım, ellerine sağlık

Ay sağol bacım. İşe yarıyorsa ne mutlu...

Bugün konuyla ilgili bir mesaj yazmıştım okudun mu bilmiyorum? İlk zamanlar ben de acıkıyordum ve acıktığım zamanlar erken uyuyordum yazdım. Şimdi gece saat 01:00 e kadar ayakta olduğum zamanlar oluyor ama acıkmıyorum. Düzeni kendimize değil kendimizi düzene alıştırmamız gerekli. Akşam yeterince hareket edilmediği için hala ısrarla kış aylarında 18:00 yaz aylarında da 19:00 bilemedin en geç 20:00 den sonra hiç bir şey yenmemesini savunuyorum. Çünkü yaz mevsiminde daha hareketli oluyor metabolizmamız sıcaklıktan kaynaklı. Ayrıca da gece geç saatlere kadar her hangi bir mecburiyetimiz yoksa ayakta kalmakta sağlıklı değil. Mesela gece nöbeti tutan insanlar daha zor kilo veriyor. Senin savunduğun durumda onların da rahatlıkla kilo verebilmeleri lazım sonuçta bir düzenleri var. Ama dediğim gibi düzeni kendimize değil kendimizi düzene uydurmalıyız.

LAydLiNe cnm ozm her akşam yazicam
Ama bazı kişiler yazmıyor ertesi günü yazıyor yada geç saate yazıyorlar menü içinde bir saat söylesen mesela akşam 19 dan 22kadar herkes yazmış olsun

Ertesi gün yaz bence canım. Aynı akşam yazma çünkü bazen gece geç yazanlar oluyor, sabah erken yazanlar oluyor. Mümkün olduğunca herkes menüsünü ve sporunu akşam yazarsa daha iyi olur ama özel durumlarda da sıkıntı çıkarmıyoruz. Sen her ihtimale karşı ertesi gün yap iki defa yorulma. Zaten sende kayıtlı olsun. Arada kaçanları da eklersin gördükçe.

Iyi tmm cnm
Birşey daha sorcam sende diceksin buda ne cook soru soruyor :)
Ama yanlış birşey yapmış olmayım diye soruyorum cnm
Mesela 100bisiklet yazıyor birisi ama dk yok
Yada 200 ip atladım bunları nasıl yapicam bence dk da yazsinlar

Olur mu hiç öyle canım tabii ki soracaksın İp dakika değil canım senin listende. 5 tane ip 2 puan gördüm sanki. Hepsi dakika değil listeye tekrar bak bi istersen. Ama 100 bisiklet olmaz. Ona dakika tutmaları gerekiyor. İp mecburen sayıyla olur.

Benim mesai bitmek üzere canlar

Önce ufaklığı kreşten alıp sonra kuaföre gideceğim. Arkasından biraz alış veriş. Akşam eve gidince gelirim yine. İnşallah internetimiz gelmiştir. Mobilden girmeyi hiç sevmiyorum. Öpüyorum hepinizi.

13.TAKIM KURALLARI:
* Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süresi vardır. Bu süre içerisinde paylaşımları dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.Gerekirse bu süre uzayacaktır.

*Takım üyeleri , takıma girdiği gün itibarıyla her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .

*Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.(yalnızca kendi menümüzü yazıp çıkmamalıyız yoksa takım ruhu oluşmamış demektir)

* Takımın motivasyonu için günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılacaktır(en az)

Az katılım yapan üyeler önce uyarılacaktır (sarı kart)

aynı durum 2.kez olursa uyarıya rağmen üye diskalifiye edilecektir.

*Listede olan olmayan herkes takimdadir,takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:30a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..

* 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...[genel kural.)

*Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilecektir.

*Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.

Gider ayak kurallarımızı bir de burada paylaşayım. Özellikle paylaşım ve menü yorumları benim için çok önemli. Lütfen kurallarımıza uyalım. Mesaj sayımına da başlıyoruz tekrardan. Motivasyonumuz için paylaşımın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Lütfen kurallarımıza dikkat edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…