Spor dan sonra pek canim bisey istemiyorAfiyet olsun canım ama sanki akşam çok hafif olmuş.
iyi yapıyorsun canım. Bizimki de erken gelse keske akşam yemeği geç oluyor hep
vücudun bırakmasın kendini yemen lazim tabi belli miktar
Kizlar benim spordan sonra istahim kesiliyor sizdede oluyomu
Ben bugun fenaydım sanki midem delinmiş gibi acikiyorum sağlıkli seyler yedim yedikce yiyesim geldi ben yeni sekil verecem diyetime.. ben yedikce yiyenlerdenim sagliklida olsa olmuyor bi saat duzeni kurup 2 öğün beslenmek bana iyi geliyor....Kızlar ben dikkat ettim artık eskisi gibi acıkmıyorum
Sizlerde durum nasıl
canım yerim sorun değil de hic beraber yemek yemiyoruz 7de ancak geliyor. Sabah erken gidiyor. Mecbur bekliyorumCnm benimde eşim bazen erken bazen geç geliyor sen ye bekleme bence
makaleyi sonra okurum demistim unutmusum canim. paylasimin icin cok sagol. simdi hemen bakiyorumCanım dün paylaştığım diyette en çok yapılan hatalar makalesinde saatlerinizi kendinize göre ayarlayın yazıyordu okuduysan.Hatalardan biri "saat 18:00'den sonra birşey yememek". Bu sistem herkese uymaz. Gece 2 de uyuyan birisiysen akşam 6 da yemek işini bitirmen tabi ki acıktırır. Kendi düzenine göre ayarlama yaparsan acıkmazsın. Eğer nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum dersen uyumadan en az 3-4 saat önce yemek işini bitirmen gerekir.
Spor benimde istahimi keser.. bugun haric bugun bisey oldu banaSpor dan sonra pek canim bisey istemiyor
O yuzden az canim
Ilerleyen saat de cok acikirsam saat 20.00 de az sutle turk kahvesi icerim
Ben bugun fenaydım sanki midem delinmiş gibi acikiyorum sağlıkli seyler yedim yedikce yiyesim geldi ben yeni sekil verecem diyetime.. ben yedikce yiyenlerdenim sagliklida olsa olmuyor bi saat duzeni kurup 2 öğün beslenmek bana iyi geliyor....
canım yerim sorun değil de hic beraber yemek yemiyoruz 7de ancak geliyor. Sabah erken gidiyor. Mecbur bekliyorum
Kızlar benimde midem çok ağrıyor ya öğlenden beri ağrıyor..Sabah ara öğün olarak portakal yedim açaba ondan olabilir mi.
anladim canim yavas yavas bakicaz artik ben de bugun 18.00 yedim aksam yemegimi. tok tutsun diye uzerine de turk kahvemi ictim ohh missVücut bir süre sonra alışıyor canım. Çok acıkırsam su içiyorum. Akşamları sadece 1 kupa sade nescafe içiyorum. Şekersiz ve sütsüz. Onun haricinde hiç bir şey sürmem ağzıma. Ama diyete ilk başladığım dönemlerde acıkıyordum. O zamanlar da yememek için erken uyuyordum. Sonra yaşam tarzı haline geliyor.
Portakal yapar canim asit iceriyor .. benim direkt midemi yakar gastrit var bendeKızlar benimde midem çok ağrıyor ya öğlenden beri ağrıyor..Sabah ara öğün olarak portakal yedim açaba ondan olabilir mi.
Portakal yapar canim asit iceriyor .. benim direkt midemi yakar gastrit var bende
Geçmiş olsun cnm
Sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?