Cook janjanliymis azcikkk kiskandikkk
Tesekkur ederizzzzz
Bunlarda ozman tüm 13. Takıma
İyi akşamlar kızlar
Bunlarda ozman tüm 13. Takıma
İyi akşamlar kızlar
Herkes mesaj sayılarını da çıkarsınCnm herkes yazsın tekrardan sende aramamış olursun listeyide daha rahat hazirlarsin
Burası kesinlikle iyi geliyorDikkat etmeye çalışıyoruz kendi adıma soyliyim ama dediğim gibi alışkanlıklar hemen düzelmiyor.ve nefis yemeğe teşvik ediyor.bu grup olması bu açıdan güzel işte. Ne yediğini yaziyo yorsun kilonu yazıyorsun buda dikkat etmemizi sağlıyor. Yani bu dikkat etmiş halimiz masallah bizlere.
Ben bu zararlı şeyleri çok seviyorum yapatates diyette de olmasamda hiç sevmiyorum nadiren misafrliğe gitmişssem patates salatası yapmışlarsa yerim.. evde eşime kızıma yaparım ama ben hiç yemem) pirinç pilavını çok severim ama yemem hem diyet için hemde kabız yapıyor analfissür rahatsızlığım var kabız olmamak için uzak duruyorum sırf bu rahatsızlığımdan dolayı yediğime içtiğime çoook dikkat ederim...
Evet iş çocuklar koşturmaca yorucu oluyor
Sanırım çalışıyosun canım sizin işiniz zor ben ev hanımı işim ne bi mutfak bi temizlik bi el işi
Ben de en geç 7 gibi bırakıyorum18.00 de yesem ben 21.00 de kesin acikirim. sut bile mi icmiyosunuz. nasil dayaniyosunuz cok erken?
Hedefimiz ve boyumuz aynıBen toptan bütün bilgilerimi yazayım
Geliş tarihi 19 ocak
Geliş kilo 85
Hedef kilo 60
Boy 160 cm
Güncel kilo 82.5
LAydLiNe
5*5 25 saymasam daha iyiydi ama saydık mecburHahahacanim beni saymasan olur ben hergun 5 msjdan fazla yazarim bi hastalık olmazsa...
Kaptan istedi canım bu hafta böyle olsunda ileriki haftalarda dediğiniz gibi olabilircanım boyle çok zor olur isine karışmak gibi olmasın ama zaten yazanlar belli ada cankiz gibi bunları saymak çok saçma en az 5 dediği için az yazanları gözden gecirmen yeter bencenacizane fikrim LAydLiNe
Saydım da yazdım da
Canım bence bak 5 tane yazdıysa yeterli
Yazmayanlari uyar böyle çok yorulursun
Tek tek hepsini saycanmi
Senin farkın varmı ki gülümKizzzz sus artık senin yüzünden kiz yoruluyor
Eşim malatyalı sözüm meclisten dışarı aielsin i pek sevmiyorum çok ağzı bozuklar nitekim eşimde öyleEvet canim) sen ?
Yaptım canım onu çok saol yine denerimCanim midenin dostu bal... ilik suyun icinr bir tatli kaşığı bali karistir serbet gibi oluyor ic onu.... yalnız su sicak degil ilik olsun sicak suda balin etkisi kayboluyormus...
Canim benim esimde malatyali hic oyle degiller demekki o sana denk gelmis...eee tabi bende kv pek sevmem o ayri usluptan kaynaklanmiyor davranislardan dolayı sevmemEşim malatyalı sözüm meclisten dışarı aielsin i pek sevmiyorum çok ağzı bozuklar nitekim eşimde öyle
Bende öyle.bide eskisi gibi cıss olan şeyleri canım çok istemiyorKızlar ben dikkat ettim artık eskisi gibi acıkmıyorum
Sizlerde durum nasıl
Afiyet olsun canım20 Subat Menum
9.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
5 ad zeytin
Domates biber
1 dilim ekmek
12.00
2 tam ceviz
2 kuru kayisi
Sade turk kahvesi
14.00
4 y.k. haslanmis yesil mercimekle bol yesillikli Salata
1 bardak ayran
16.00
Tarcinli sut
10 cig badem
Saat 18.30
Haslanmis brokoli
1 kase pul biberli yogurt
Su 2 lt.
Spor 3 mill leslie (45 dk)
cankizzzz
ada81
Yaktığım kaloriyi ve yiyeceğim şeyin kalorisini düşününce iştah kaçıyorKizlar benim spordan sonra istahim kesiliyor sizdede oluyomu
Sağlıklı da olsa çok abartmakta doğru değil canımBen bugun fenaydım sanki midem delinmiş gibi acikiyorum sağlıkli seyler yedim yedikce yiyesim geldi ben yeni sekil verecem diyetime.. ben yedikce yiyenlerdenim sagliklida olsa olmuyor bi saat duzeni kurup 2 öğün beslenmek bana iyi geliyor....
Bugun deli aclik yasadim bari saglikli seyler yiyeyim dedim yoksa elim cisa gidecektiBende öyle.bide eskisi gibi cıss olan şeyleri canım çok istemiyor
Afiyet olsun canım
Yaktığım kaloriyi ve yiyeceğim şeyin kalorisini düşününce iştah kaçıyor
Sağlıklı da olsa çok abartmakta doğru değil canım
Afiyet olsun canım yemek atacak değiliz mecbur yicez biz de kalan yemekleri yeme görevi genelde benim oluyorDünkü menüm le bugünkü menüm ayni kızlar benim kalan yemekleri yedik mecburen ama yine ede yazayım.
Sabah 8 buçuk kahvaltı
Herbulayf formül 1 250ml 218 kalori
Saat 10 buçukta ara
Portakal
Kayisiyla çay
Saat 1 de öğle yemeği
2 kaşık bulgur
1 kaşe yoğurt
Aksam saat 6 da
1 kaşe mercimek çorbası
1 tabak kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Turşu
Yoğurt
Şu 2 buçuk lt
Spor yok
LAydLiNe
Akşamı aradım taradım bulamadım
Suçunu biliyorsunLAydLiNe
Sabah
3 sosis
2 tavuk şinitsel
Bir avuç peynir
2 zeytin
Az fındık badem
3 yk kaymak
Akşam
1 tabak kıymalı sebzeli kabak yemeği
1 kase yoğurt
Spor: 1 ml leslie
100 hayali ip atlama
Su 3 lt
0.75 detoks suyu
Bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederimGlisemik indeks konusu açılmışken ben yine daha önce paylaştığım "glisemik indeks" makalemi tekrar paylaşayım.
"Glisemik İndeks". Öncelikle glisemik indeks nedir ? Gİ sınıflandırması, yüksek Gİ'li besinlerin zararları gibi konuları aşağıda bulabilirsiniz. Ek olarak bir tablo ekledim ama o yeterli olmayacağı için sizlere bir link paylaşacağım. Orda birçok besinin Gİ'sini bulabilirsiniz.
Glisemik indeks, karbonhidrat içeren gıdaların kan şekerini nasıl yükselttiğini ölçen bir değerdir. Gıdalar, referans alınan bir gıdaya kıyaslanır; bu gıda glikoz ya da beyaz ekmektir.
Yüksek glisemik indekse sahip bir gıda kan şekerini (kandaki glikoz seviyesini) orta ya da düşük glisemik indeksli bir gıdadan daha hızlı yükseltir.
GI değerini hesaplayarak planlayacağınız bir öğünde düşük ya da orta glisemik indeksli gıdalar seçmelisiniz. Eğer yüksek glisemik indeksli bir gıda tüketecekseniz, yanında düşük GI değerine sahip bir gıda da yiyebilirsiniz.
Glisemik indeksi değerleri şöyledir:
0-55 Düşük glisemik indeksli gıdalar
56-69 Orta glisemik indeksli gıdalar
70-100 Yüksek glisemik indeksli gıdalar
Bir Gıdanın Glisemik İndeksini Ne Etkiler?
Bir gıdadaki yağ ve lif içeriği, o gıdanın GI değerini düşürebilir. Genel bir kural olarak, bir yiyeceği ne kadar çok pişirir ya da işlemden geçirirseniz, GI değeri o kadar yükselir; ama bu her durumda geçerli değildir.
Aşağıda bir gıdanın GI değerini etkileyebilecek diğer faktörler sıralanmıştır:
- Olgunluk ve saklama süresi — bir sebze ya da meyve ne kadar olgunsa, GI değeri o kadar yüksektir.
- İşlenme — meyve suyu, meyveden daha yüksek bir GI değerine sahiptir; patates püresinin GI değeri, patatesten daha yüksektir, gibi.
- Pişirme yöntemi — yiyeceklerin pişirilme süreleri (“al dente” kıvamında pişmiş makarnanın GI değeri, tam pişmiş makarnadan daha düşüktür)
- Çeşitlilik — esmer pirinçten üretilen beyaz pirincin GI değeri esmer pirinçten daha düşüktür ama beyaz pirincin GI değeri esmer pirinçten daha yüksektir.
Glisemik İndeksi Yüksek Besinlerin Zararları:
Şimdi glisemik indeksi yüksek besinlerin vücudumuza verdiği etkilerden bahsedelim.
DÜŞÜK Gİ'Lİ BESLENMEYE BAŞLAMAKLA VÜCUDUMUZDA NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER MEYDANA GELİYOR?
- Kan şekerinde ani yükselme ani azalma. Bunun sonucu ani insülin değişimleri ve şekerin azaltılması için ani olarak yağ olarak depolama işlemi.
- Yemeğin çok kısa süre sonrasında tekrar yeme isteğinin gelmesi.
- Pankreasın aşırı yorulması.
- Aşırı tüketimi sonucu yağ depolanarak obeziteye sebep olmaktadır.
- Kalp hastalıkları riski artmaktadır.
- Diyabet hastalığına sebep olmaktadır.
1. AÇLIK hissetmeyiz.
2. Ara öğün olarak göbek yağımızı ve iç yağ depolarımızı kullanırız.
3. Uzun süre acıkmayız- verdiğimiz kiloları geri almayız-
4. Yağlarımız daha hızla erir.
5. Kilomuzu daha hızlı veririz. Kilo verilir alınmaz ve verilen kiloda kalınır.
6. Belimiz incelir ve ince kalır.
7. Hiç bir şekilde halsiz, isteksiz,- sıkıntılı ve umutsuz olmayız.
8. Kaslarıımız erimez.
9. Su kaybımız olmaz.
10. Karaciğer yağımız erir.
11. Metabolizmamızda yavaşlama olmaz.
12. Bütün gün dinç ve enerjik hissederiz, halsizlik ve bitkinlik olmaz.
13. Rahatlıkla fizik aktivitemize devam edebiliriz.
14. Gün boyunca kan insulin düzeyi düşük kalır.-acıkma hissi olmamasının nedenidir-
15. Kan İnsülin ve Leptin düzeyleri normale döner.
16. Yağlarımız depolanmaz, erimeye devam eder. -Enerji sağlamak için kendi yağlarımız yanmaktadır-
17. Kan şekerimizde iniş çıkış olmaz. –acıkma hissi yok olmuştur-
18. Kan yağlarımız normalleşir: HDL yükselir, Trigliseridler düşer.
19. Barsaklarımız düzenli çalışmaya başlar.
20. Obezite önlenmiş olur.
21. Obezite sonucu gelişen tüm sağlık sorunları ortaya çıkmaz, çıkmış olanlar da düzelir.
22. Tansiyonumuz normalleşir.
23. Kalp hastalıkları görülmez.
24. Felç, inme görülmez.
25. Her türlü kanser oluşmaz.- aşırı kilo kanser nedenidir-
26. Şeker hastalığı gelişmez, varsa şeker kontrolü daha kolay olur, hatta düzelir.
27. Şeker hastalığına bağlı tehlikeli komplikasyonlar azalarak yok olur.
28. Eklem ağrıları, artrit gelişmez.
29. Düşüncelerimiz beraklaşır.
30. Uykularımız düzene girer, horlama biter.
31. Vücut bağışıklık sistemi güçlenir.
32. Bakteri,virus, alerji yapan ve kanser yapan etkenlerle hastalanma zorlaşır.
33. Hastalanınca da kısa süre içinde sağlığımızı kazanırız.
Gİ değerli için ----- http://www.kolaydoktor.com/saglik-i...nme/besinlerin-glisemik-indeks-tablosu/0503/1
https://gidabilinci.com/glisemik-indeks-nedir-saglikla-iliskisi-ve-tablo-gosterimi
Benimde canım bu aralar çok fena sütlaç istiyorayy sorma canim ben de oyle, arada bi canim tatli istiyo. sutun tadi tatli geliyo bana cok tatli istersem sut iciyorum icine azicik da tarcin atiyorum dengelesin diye.
Neresi çok ben bile fazla yiyorum senden canım20 şubat menu
Sabah 9:20
1 haslanmis yumurta
Biraz cecil peynir
5 yesil zeytin
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
5 badem
5 findik
Ogle
Bir kase marul peynirli salata
2 ceviz
Ara
5 findik
Aksam
3 yk bulgur pilavi
Yarim tabak tavuk sote
2 lt su icildiLAydLiNe
45 dakika bisiklet cevirmecankizzzz
Bugun ara fazla oldu biliyorum ama cok aclik yasadim cok(
Geldim geldim
Arka sayfalarda kırdığınız fındıklara bakıyordumKız senden bıktı sayfayı terk etti galiba
Seviyorum kızzzzSevmiyor mu beniiii yoksammmm
Valla sizin yazmaktan yemeye vaktiniz olmıcak mecburen kilo vereceksinizYazmakta bi spor
Parmaklarımız incelir :)
Bende seviyoreeeeGeldim geldim
Arka sayfalarda kırdığınız fındıklara bakıyordum
Seviyorum kızzzz
Valla sizin yazmaktan yemeye vaktiniz olmıcak mecburen kilo vereceksiniz
Belki de..Canim benim esimde malatyali hic oyle degiller demekki o sana denk gelmis...eee tabi bende kv pek sevmem o ayri usluptan kaynaklanmiyor davranislardan dolayı sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?