Geçen haftanın mesajlarıKız naptin sen bugünkü mesajları sayıdandın sadece
Ben beğendim canım gayet güzel menünBugun deli aclik yasadim bari saglikli seyler yiyeyim dedim yoksa elim cisa gidecekti)
Geldim geldim
Arka sayfalarda kırdığınız fındıklara bakıyordum
Seviyorum kızzzz
Valla sizin yazmaktan yemeye vaktiniz olmıcak mecburen kilo vereceksiniz
Bugün ki menüm
7.00 sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim kaşar
9.30 chia tohumlu yoğurt
14.30 öğlen
1 tabak kapuska
Yoğurt
18.00 süt
19.30 akşam
Yağsız tavuk göğsü
Karışık salata
Çay 1hurma
Masallah canım bence menün çok güzel.şu ve sporu yazmamissinBugün ki menüm
7.00 sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim kaşar
9.30 chia tohumlu yoğurt
14.30 öğlen
1 tabak kapuska
Yoğurt
18.00 süt
19.30 akşam
Yağsız tavuk göğsü
Karışık salata
Çay 1hurma
canım boyle çok zor olur isine karışmak gibi olmasın ama zaten yazanlar belli ada cankiz gibi bunları saymak çok saçma en az 5 dediği için az yazanları gözden gecirmen yeter bencenacizane fikrim LAydLiNe
Hoşgeldinnnn canimEvet arkadaslar tanimayanlar icin kisa bir ozet geciyim 26 yasimdayim 3 yillik evliyim 29 aylik bir prensesim var 2013 yilinda 20 kiloyi yine bu takimla vermistim o zaman yine ebrucum kaptandi. Simdiye kadar yine bircok diyete girdim ciktim yazin bi ara 64 kiloya kadar dustum ama yemek benim.icin zevk oldugu icin ve ailede en zayif ben oldugum icin abes gelmio ta ki bi alisverise gidip istedigim.seyleri alamayinca simdi gelelim bana kilo aldiran seyler
Ekmek
Yagli yemekler
disarda cok yemek yemek
Pogaca borek v.s
Simdi diyet yaparken yapacaklarim
Makarna pilav yok(zaten sevmem)
Aksamlari yemegim oldugu surece corba yok cunku istahimi aciyor
3 ana 2 ara sekliyle gidicem bir sure daha somra sadece 3 ana ya donucem
Gunde en az 45 dk spor yapicm
Suyu onceden com icerdim 3 litre filan ama sabahlari vucudum cok odem topluyor o nedenle 2300 ile baslicam zamanla artircam.bu sefer yapicam yapmayalim cunku kendimi sevmiyorum.
Ama ben nasil sayacam kiiiiKızlar madem öyle şöyle bir fikrim var. Herkes akşam son mesajından sonra ya da ertesi gün kendi mesajını sayıpzerra ya bildirsin lütfen. Menü bildirir gibi mesaj sayılarımızı da bildireceğiz. Az ya da çok kim ne kadar mesaj yazmış görmek istiyorum.
zerra cım sen geçen haftayı bir defalık say canım. Bundan sonra dediğim gibi herkes kendi mesaj sayısını kendisi bildirecek.
Kızlar madem öyle şöyle bir fikrim var. Herkes akşam son mesajından sonra ya da ertesi gün kendi mesajını sayıpzerra ya bildirsin lütfen. Menü bildirir gibi mesaj sayılarımızı da bildireceğiz. Az ya da çok kim ne kadar mesaj yazmış görmek istiyorum.
zerra cım sen geçen haftayı bir defalık say canım. Bundan sonra dediğim gibi herkes kendi mesaj sayısını kendisi bildirecek.
Canım benim çok teşekkür ederim seviliyorsunKızlar madem öyle şöyle bir fikrim var. Herkes akşam son mesajından sonra ya da ertesi gün kendi mesajını sayıpzerra ya bildirsin lütfen. Menü bildirir gibi mesaj sayılarımızı da bildireceğiz. Az ya da çok kim ne kadar mesaj yazmış görmek istiyorum.
Hoş geldin canımEvet arkadaslar tanimayanlar icin kisa bir ozet geciyim 26 yasimdayim 3 yillik evliyim 29 aylik bir prensesim var 2013 yilinda 20 kiloyi yine bu takimla vermistim o zaman yine ebrucum kaptandi. Simdiye kadar yine bircok diyete girdim ciktim yazin bi ara 64 kiloya kadar dustum ama yemek benim.icin zevk oldugu icin ve ailede en zayif ben oldugum icin abes gelmio ta ki bi alisverise gidip istedigim.seyleri alamayinca simdi gelelim bana kilo aldiran seyler
Ekmek
Yagli yemekler
disarda cok yemek yemek
Pogaca borek v.s
Suyu onceden com icerdim 3 litre filan ama sabahlari vucudum cok odem topluyor o nedenle 2300 ile baslicam zamanla artircam.bu sefer yapicam yapmayalim cunku kendimi sevmiyorum.
Bence de saymaAma ben nasil sayacam kiiiisayacam derken suspus olurum valla... yani bence 5 den fazla olanin saymasına gerek var mi ki ....
Evet arkadaslar tanimayanlar icin kisa bir ozet geciyim 26 yasimdayim 3 yillik evliyim 29 aylik bir prensesim var 2013 yilinda 20 kiloyi yine bu takimla vermistim o zaman yine ebrucum kaptandi. Simdiye kadar yine bircok diyete girdim ciktim yazin bi ara 64 kiloya kadar dustum ama yemek benim.icin zevk oldugu icin ve ailede en zayif ben oldugum icin abes gelmio ta ki bi alisverise gidip istedigim.seyleri alamayinca simdi gelelim bana kilo aldiran seyler
Ekmek
Yagli yemekler
disarda cok yemek yemek
Pogaca borek v.s
Yalan söyleyemem spor yokMasallah canım bence menün çok güzel.şu ve sporu yazmamissin
DemiBence de sayma
Nazar değmesin
Menün gayet sağlıklı, dengeli ve düzenli. Tebrik ederim. Afiyet olsun20 Subat Menum
9.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
5 ad zeytin
Domates biber
1 dilim ekmek
12.00
2 tam ceviz
2 kuru kayisi
Sade turk kahvesi
14.00
4 y.k. haslanmis yesil mercimekle bol yesillikli Salata
1 bardak ayran
16.00
Tarcinli sut
10 cig badem
Saat 18.30
Haslanmis brokoli
1 kase pul biberli yogurt
Su 2 lt.
Spor 3 mill leslie (45 dk)
cankizzzz
ada81
Allah iyiliğini versin senin aferinYarindan itibaren burdayim bebek 2 gun icimde kalmasin dedigim herseyi yedim yarin sabah bi tartilcm sonra duzenleme yapip gelicm hemen
İki az olur canım bence erkende kalkıyorsun sen 3 öğün yap ara öğün yapma.Ben bugun fenaydım sanki midem delinmiş gibi acikiyorum sağlıkli seyler yedim yedikce yiyesim geldi ben yeni sekil verecem diyetime.. ben yedikce yiyenlerdenim sagliklida olsa olmuyor bi saat duzeni kurup 2 öğün beslenmek bana iyi geliyor....
Kahvaltını biraz daha erkene çekmen lazım. Diyetteyken muz yememen lazım. Akşam ki iki dilim ekmek yerine iki tane daha köfte eklesen şahane bir akşam olurmuş. Akşamın saati çok güzel. Suyu mutlaka 2 litreye tamamla. Spor neden yok?20.02.18 sali
10.30
maydanoz kuru
12.30
1 yum. omlet
5ck mercimek
yarim kase yogurt
1 dilim tam bugday ekmegi
13.00
turk kahvesi
hurma
15.00
yarim muzdan muzlu süt
18.00
2 köfte
2 dilim tambugday ekmegi
1 kase yogurt.
yarim dimates
1 biber
18.30
turk kahvesi
1lt su (yatana kadar 1 lt daha icmeye calisicam)
spor yok
LAydLiNe
Çok süper olmuş. İnşallah hep böyle devam eder akşam saatin. Sabahını da düzenlersen daha da süper olur.anladim canim yavas yavas bakicaz artik ben de bugun 18.00 yedim aksam yemegimi. tok tutsun diye uzerine de turk kahvemi ictim ohh miss
Kahvaltı haricinde güzel bir menü. Ama totalde az yemişsin. Saatler çok güzel. Spor olmaması kötü olmuş. Bu aralar herkes sporu bıraktı neden acaba? Bir de senin şu herbalife ne zaman bitecek çok mu daha?Dünkü menüm le bugünkü menüm ayni kızlar benim kalan yemekleri yedik mecburen ama yine ede yazayım.
Sabah 8 buçuk kahvaltı
Herbulayf formül 1 250ml 218 kalori
Saat 10 buçukta ara
Portakal
Kayisiyla çay
Saat 1 de öğle yemeği
2 kaşık bulgur
1 kaşe yoğurt
Aksam saat 6 da
1 kaşe mercimek çorbası
1 tabak kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Turşu
Yoğurt
Şu 2 buçuk lt
Spor yok
LAydLiNe
Hoşgeldin canım sana da iyi kilo vermelerEvet arkadaslar tanimayanlar icin kisa bir ozet geciyim 26 yasimdayim 3 yillik evliyim 29 aylik bir prensesim var 2013 yilinda 20 kiloyi yine bu takimla vermistim o zaman yine ebrucum kaptandi. Simdiye kadar yine bircok diyete girdim ciktim yazin bi ara 64 kiloya kadar dustum ama yemek benim.icin zevk oldugu icin ve ailede en zayif ben oldugum icin abes gelmio ta ki bi alisverise gidip istedigim.seyleri alamayinca simdi gelelim bana kilo aldiran seyler
Ekmek
Yagli yemekler
disarda cok yemek yemek
Pogaca borek v.s
Canımsın çok teşekkürlercanim ben de listede degilim
07 subat carsamba geldim 76.8
09.02 cuma 75.7
16.02 cuma 74.5
Cankız valla dövecem seni böyle menü olmaz. Akşamın nerde senin? 3 öğün sağlıklı besleneceksin. Önünde çok yol var. Şimdiden böyle olmamalı. Az yemek diyet değil hiç bir zaman. Yarın ki menünü dolu dolu görcem. Anlaştık mı?
Maşallah deeee kendi kendine nazarın değmesinYemin ederim kendimle gurur duyuyorum diyete basliyali daha bir lokma tatlı yemedim canımda istemiyor
Ayy okadar çok yerdimki eskiden
Uyanır uyanmaz başlardım tatlı yemeye
Ayyyy Allahım yaaaaaa ne tatlı şeylersiniz siz öldüm gülmektenSen bilirsin ozm 0 puan yazarim
Ya yaparsın ya yaparsın
Çok güzel bir menü olmuş canım. Su ve sporunda öyle20 şubat menü
08:00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
10:30
2 ceviz
12:30
7 yk bakla
Yoğurt
15:30
3 badem
1 ceviz
19:00
8 yk pırasa
Salata
3 litre su
1 saat yürüyüş
Senin menüleri bir düzene oturtmamız lazım. Her gün mutlaka yememen gereken bişeyler yiyorsun. Napsak ki acaba? Su gayet güzel. Bir de öğünlerinin yanına saatlerini yaz lütfen.LAydLiNe
Sabah
3 sosis
2 tavuk şinitsel
Bir avuç peynir
2 zeytin
Az fındık badem
3 yk kaymak
Akşam
1 tabak kıymalı sebzeli kabak yemeği
1 kase yoğurt
Spor: 1 ml leslie
100 hayali ip atlama
Su 3 lt
0.75 detoks suyu
Çok güzel ve sağlıklı bir menü olmuş canım. Afiyet olsun.20 şubat menü
Saat 09:30
1 incir 7 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Öğlen 14:00
1 kase yoğurt
1 tavuk but
Akşam 19:30
1 kase yoğurt lu kereviz salatası
2 kayısı
2 ceviz
2 litre limonlu su
30 dk step
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Saatleri yazmayı unutmuşsun ama. Öğlen daha doyurucu bişeyler yeseydin bence daha iyi olurdu. Hafif kalmış biraz.20 şubat menu
Sabah 9:20
1 haslanmis yumurta
Biraz cecil peynir
5 yesil zeytin
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
5 badem
5 findik
Ogle
Bir kase marul peynirli salata
2 ceviz
Ara
5 findik
Aksam
3 yk bulgur pilavi
Yarim tabak tavuk sote
2 lt su icildiLAydLiNe
45 dakika bisiklet cevirmecankizzzz
Bugun ara fazla oldu biliyorum ama cok aclik yasadim cok(
Sporuda herkes kendi hesaplayın yazsa bende sabah yazsam olmazmi cnm
Yazmayanlarada 0puan eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?