Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ecem ecem du hatirlicam limonlubrokoli degilmiydi

Ama ben nasil sayacam kiiii sayacam derken suspus olurum valla... yani bence 5 den fazla olanin saymasına gerek var mi ki ....

Var canım var sadece az yazanlar önemli değil bana çok yazanlarda lazım. Bilelim bakalım kim ne yazıyor ne yapıyor. Profiline girdiğin zaman zaten çıkıyor yazdığın bütün mesajlar. Çok kolay sayması merak etme 2 dk nı almaz. Sayamazsan ben yardım ederim Yeter ki konuş sen

Kahvaltının saati haricinde güzel bir menü olmuş canım. Sporun iyi ama aynı şeyi su için söyleyemeyeceğim. Su az olmuş.

Ama cnm kendimi hiç ac hissetmedim
Akşam sanki yeni yemek yemiş gibi tok dum

Kızlarrrrrrrr
Geçmişten daha doğrusu geçen haftaki geçmişten gelebildim saydım bütün mesajları
Gözüm şeşbeş oldu
Ahhh kıyamam yaaaa topikten mi saydın tek tek keşke profilden saysaydın. Sen eskiden sayıyorsun diye ben bildiğini sanıyordum yoksa söylerdim sana kısa yolunu. Çok yordum seni çok

Çok güzel bir menü olmuş canım yine maşallah afiyet olsun. Sen böyle gidersen kısa süre de mezun olursun inşallah.

Maşallah maşallah bugün menüler hep boncuklu olacak.

Bugün senin menünde güzel olmuş canım. Spor da eklersen yanına güzel olacak.

Zayıfken daha güzelsin zaten canım. Ben inanıyorum sana yaparsın. Bu arada ideal kiloya ulaştığımda biliyosun ben de yakınım artık Ankara'ya. Bi geldiğimde büyük bir kaçamak yapalım beraber Ne fenayım yaaaaaa kaptana bakın hele kaçamak teklif ediyo

Canım benim çok teşekkür ederim seviliyorsun

Saydım tamamda bu işlerden pek anlamıyorum oğlumu bekliyorum sayıları kaydetmek için

Hoş geldin canım
Sen de seviliyorsun canım çok yordum seni

Evet canım biraz kötü olmuş menün. Keşke gofret yerine doyurucu bişey yeseydin. Lahmacuna ben bişey demiyorum. Ama kahvaltı yok. Sağlıklı olmamış. Su çok az olmuş.

Hoş geldin canım ama hala listedesin diyete uygun beslenmen lazım, menü yazman lazım, mesaj sayılarına dikkat etmen lazım. Menü yazmayı ihmal etme lütfen.

Ama cnm kendimi hiç ac hissetmedim
Akşam sanki yeni yemek yemiş gibi tok dum
Tatlım aç hissetmesen bile senin şuan ki kilona göre çok az yiyorsun. Ben 65 kiloyum senin kadar yiyorum. Benim kiloma yaklaştığında hiç bişey yememen gerekecek böyle gidersen. Anlatabildim mi demek istediğimi.

Yapalim baby

Tmm cnm anladım yarın dikkat edicem
Bu saat oldu daha ac degilim

20 Şubat 2018 Menüm

Kahvaltı (09:00)
1 tane haşlanmış yumurta
5 tane siyah zeytin
Domates, salatalık

Öğle (12:30)
4-5 kaşık domates çorbası
1 küçük kase cacık
4 yemek kaşığı patlıcan kebabı (kıymalı)
Yağlıydı biraz sadece kıymalarını ve patlıcanlarını yedim.

Akşam (20:30)
1 tane çiğköfte dürüm
1 tane ayran

2 litre su, spor yok.

Akşamım hiç olmadı biliyorum. Geç kaldım normalde yemeyecektim. Sonra dayanamam diye düşünüp yedim.

Teşekkür ederim

zerra canım bununla birlikte 20 Şubat mesaj sayım 51 oluyor.

Kızlar ben artık kaçıyorum. Bugün eve geç geldim. Sınava çalışmam lazım. Yarın sabah görüşmek üzere.

İyi gecelerr

Profilden saydım
Topiğe girsem çıkamazdım
Mesaj sayma görevini de yeni almıştım
Yalnız başka konulara da mesaj yazıldığı için ayıklamam gerekti

Biliyorum ama olmadı işte. Eşim yıllık izinde hep birlikteyiz, normalde zaten hoşlanmıyor burada takılmamdan o yüzden pek giremiyorum bu aralar. İzni bitince daha rahat etcem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…