Menün gayet sağlıklı, dengeli ve düzenli. Tebrik ederim. Afiyet olsun
Allah iyiliğini versin senin aferinBurcu yaaa Ecem' in nicki neydi? La lı bişeydi ama hatırlayamıyorum bir türlü. Sen hatırlıyorsun dini Ecem'i?
İki az olur canım bence erkende kalkıyorsun sen 3 öğün yap ara öğün yapma.
Kahvaltını biraz daha erkene çekmen lazım. Diyetteyken muz yememen lazım. Akşam ki iki dilim ekmek yerine iki tane daha köfte eklesen şahane bir akşam olurmuş. Akşamın saati çok güzel. Suyu mutlaka 2 litreye tamamla. Spor neden yok?
Çok süper olmuş. İnşallah hep böyle devam eder akşam saatin. Sabahını da düzenlersen daha da süper olur.
Kahvaltı haricinde güzel bir menü. Ama totalde az yemişsin. Saatler çok güzel. Spor olmaması kötü olmuş. Bu aralar herkes sporu bıraktı neden acaba? Bir de senin şu herbalife ne zaman bitecek çok mu daha?
Ama ben nasil sayacam kiiiisayacam derken suspus olurum valla... yani bence 5 den fazla olanin saymasına gerek var mi ki ....
Ecem ecem du hatirlicamlimonlubrokoli degilmiydi
Kahvaltının saati haricinde güzel bir menü olmuş canım. Sporun iyi ama aynı şeyi su için söyleyemeyeceğim. Su az olmuş.Selam arkadaşlar
20 şubat listem
Kahvaltı 10.30 ( bugün gec yaptim )
Tereyağlı peynirli omlet
1 bardak Sekersiz cay
Öğle ( kahvaltiyi gec yaptigim icin hiç acikmadim
Ara 15.30
1 avuc kuru dut kayisi cekirdegi ve kayisi karışık
Aksam 18.00
1 kase mercimek çorbası
Esim geldiginde (19.30 da) bir bucuk dilim tb ekmeği
Kurutulmuş biber domates kavurmasi
1 bucuk bardak ayran
1 bucuk litre su
150 bisiklet çevirme (10 dk)
1 mil leslie (normalde 3 mil yapardim ama bugun canim istemedi)
100 ip atlama
20 dakika çeşitli sporlar( mekik plank karın egzersizi vs)
Canımsın çok teşekkürler
Cankız valla dövecem seni böyle menü olmaz. Akşamın nerde senin? 3 öğün sağlıklı besleneceksin. Önünde çok yol var. Şimdiden böyle olmamalı. Az yemek diyet değil hiç bir zaman. Yarın ki menünü dolu dolu görcem. Anlaştık mı?
Maşallah deeee kendi kendine nazarın değmesin
Ayyyy Allahım yaaaaaa ne tatlı şeylersiniz siz öldüm gülmekten
Çok güzel bir menü olmuş canım. Su ve sporunda öyle
Senin menüleri bir düzene oturtmamız lazım. Her gün mutlaka yememen gereken bişeyler yiyorsun. Napsak ki acaba? Su gayet güzel. Bir de öğünlerinin yanına saatlerini yaz lütfen.
Çok güzel ve sağlıklı bir menü olmuş canım. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Saatleri yazmayı unutmuşsun ama. Öğlen daha doyurucu bişeyler yeseydin bence daha iyi olurdu. Hafif kalmış biraz.
Olur canım harika bir fikir
Yok canım yaaaa o değildi. Onunla da konuştuk gelecek ama nickini hatırlayamadım. O da senin gibi son demleri yapıyor galiba
Eski 13. takımı hortlatacağız beraber
Ahhh kıyamam yaaaa topikten mi saydın tek tek keşke profilden saysaydın. Sen eskiden sayıyorsun diye ben bildiğini sanıyordum yoksa söylerdim sana kısa yolunu. Çok yordum seni çokKızlarrrrrrrr
Geçmişten daha doğrusu geçen haftaki geçmişten gelebildim saydım bütün mesajları
Gözüm şeşbeş oldu
Çok güzel bir menü olmuş canım yine maşallah afiyet olsun. Sen böyle gidersen kısa süre de mezun olursun inşallah.20 Şubat menum
Sabah 06.40
1 dl tam buğday ekmeği
2 ceri domates
Yarım kırmızı biber
1 kk suzme peynir
4 yesil zeytin
2 ceviz
1 kucuk sut
Oglen: 12.50
Tavuk sis
Ayran
2 yk Yağsız limonsuz salata
Aksam: 19.30
Yarım. Kepçe yoğurt çorbası
2 yk bulgur pilavı
1 kase yogurt
3 lt su.
45 dk tempolu yürüyüş. Birazdan 30 dk vücudun farklı kisimlarini calistieacagim.
Maşallah maşallah bugün menüler hep boncuklu olacak.
Bugün senin menünde güzel olmuş canım. Spor da eklersen yanına güzel olacak.Bugün ki menüm
7.00 sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim kaşar
9.30 chia tohumlu yoğurt
14.30 öğlen
1 tabak kapuska
Yoğurt
18.00 süt
19.30 akşam
Yağsız tavuk göğsü
Karışık salata
Çay 1hurma
Zayıfken daha güzelsin zaten canım. Ben inanıyorum sana yaparsın. Bu arada ideal kiloya ulaştığımda biliyosun ben de yakınım artık Ankara'ya. Bi geldiğimde büyük bir kaçamak yapalım beraberEvet arkadaslar tanimayanlar icin kisa bir ozet geciyim 26 yasimdayim 3 yillik evliyim 29 aylik bir prensesim var 2013 yilinda 20 kiloyi yine bu takimla vermistim o zaman yine ebrucum kaptandi. Simdiye kadar yine bircok diyete girdim ciktim yazin bi ara 64 kiloya kadar dustum ama yemek benim.icin zevk oldugu icin ve ailede en zayif ben oldugum icin abes gelmio ta ki bi alisverise gidip istedigim.seyleri alamayinca simdi gelelim bana kilo aldiran seyler
Ekmek
Yagli yemekler
disarda cok yemek yemek
Pogaca borek v.s
Simdi diyet yaparken yapacaklarim
Makarna pilav yok(zaten sevmem)
Aksamlari yemegim oldugu surece corba yok cunku istahimi aciyor
3 ana 2 ara sekliyle gidicem bir sure daha somra sadece 3 ana ya donucem
Gunde en az 45 dk spor yapicm
Suyu onceden com icerdim 3 litre filan ama sabahlari vucudum cok odem topluyor o nedenle 2300 ile baslicam zamanla artircam.bu sefer yapicam yapmayalim cunku kendimi sevmiyorum.
Sen de seviliyorsun canım çok yordum seniCanım benim çok teşekkür ederim seviliyorsun
Saydım tamamda bu işlerden pek anlamıyorum oğlumu bekliyorum sayıları kaydetmek için
Hoş geldin canım
Evet canım biraz kötü olmuş menün. Keşke gofret yerine doyurucu bişey yeseydin. Lahmacuna ben bişey demiyorum. Ama kahvaltı yok. Sağlıklı olmamış. Su çok az olmuş.20 Şubat menü
9.30
2kayisi
13.00
1 Gofret yarım litre su
15.00
Sade Türk Kahvesi
20.00
1 kase mercimek çorbası
1\3 lahmacun
1litre su
3 Leslie
100 köprü
50 squat
1 litre su
Kızlar memlekete geldim günüm hep yollarda geçti , berbat beslendigimin farkındayım ama bugunluk böyle oldu.
Hoş geldin canım ama hala listedesin diyete uygun beslenmen lazım, menü yazman lazım, mesaj sayılarına dikkat etmen lazım. Menü yazmayı ihmal etme lütfen.Slm kızlar eşim yıllık izinde günlerimiz dolu geçiyor. Haftasonu zaten şehir dışına çıktık. Pek diyete uygun beslendiğim söylenemez ama kiloda çok değişiklik yok çok şükür 2 aşağı 2 yukarı aynı sayılır
Tatlım aç hissetmesen bile senin şuan ki kilona göre çok az yiyorsun. Ben 65 kiloyum senin kadar yiyorum. Benim kiloma yaklaştığında hiç bişey yememen gerekecek böyle gidersen. Anlatabildim mi demek istediğimi.Ama cnm kendimi hiç ac hissetmedim
Akşam sanki yeni yemek yemiş gibi tok dum
Valla baby hatirlayamdim ya
Ahhh kıyamam yaaaa topikten mi saydın tek tek keşke profilden saysaydın. Sen eskiden sayıyorsun diye ben bildiğini sanıyordum yoksa söylerdim sana kısa yolunu. Çok yordum seni çok
Çok güzel bir menü olmuş canım yine maşallah afiyet olsun. Sen böyle gidersen kısa süre de mezun olursun inşallah.
Bugün senin menünde güzel olmuş canım. Spor da eklersen yanına güzel olacak.
Zayıfken daha güzelsin zaten canım. Ben inanıyorum sana yaparsın. Bu arada ideal kiloya ulaştığımda biliyosun ben de yakınım artık Ankara'ya. Bi geldiğimde büyük bir kaçamak yapalım beraberNe fenayım yaaaaaa kaptana bakın hele kaçamak teklif ediyo
Sen de seviliyorsun canım çok yordum seni
Evet canım biraz kötü olmuş menün. Keşke gofret yerine doyurucu bişey yeseydin. Lahmacuna ben bişey demiyorum. Ama kahvaltı yok. Sağlıklı olmamış. Su çok az olmuş.
Hoş geldin canım ama hala listedesin diyete uygun beslenmen lazım, menü yazman lazım, mesaj sayılarına dikkat etmen lazım. Menü yazmayı ihmal etme lütfen.
Tatlım aç hissetmesen bile senin şuan ki kilona göre çok az yiyorsun. Ben 65 kiloyum senin kadar yiyorum. Benim kiloma yaklaştığında hiç bişey yememen gerekecek böyle gidersen. Anlatabildim mi demek istediğimi.
Ahhh kıyamam yaaaa topikten mi saydın tek tek keşke profilden saysaydın. Sen eskiden sayıyorsun diye ben bildiğini sanıyordum yoksa söylerdim sana kısa yolunu. Çok yordum seni çok
Çok güzel bir menü olmuş canım yine maşallah afiyet olsun. Sen böyle gidersen kısa süre de mezun olursun inşallah.
Zayıfken daha güzelsin zaten canım. Ben inanıyorum sana yaparsın. Bu arada ideal kiloya ulaştığımda biliyosun ben de yakınım artık Ankara'ya. Bi geldiğimde büyük bir kaçamak yapalım beraberNe fenayım yaaaaaa kaptana bakın hele kaçamak teklif ediyo
Evet canım biraz kötü olmuş menün. Keşke gofret yerine doyurucu bişey yeseydin. Lahmacuna ben bişey demiyorum. Ama kahvaltı yok. Sağlıklı olmamış. Su çok az olmuş.
Hoş geldin canım ama hala listedesin diyete uygun beslenmen lazım, menü yazman lazım, mesaj sayılarına dikkat etmen lazım. Menü yazmayı ihmal etme lütfen.
Tatlım aç hissetmesen bile senin şuan ki kilona göre çok az yiyorsun. Ben 65 kiloyum senin kadar yiyorum. Benim kiloma yaklaştığında hiç bişey yememen gerekecek böyle gidersen. Anlatabildim mi demek istediğimi.
Teşekkür ederimCanımsın çok teşekkürler
Cankız valla dövecem seni böyle menü olmaz. Akşamın nerde senin? 3 öğün sağlıklı besleneceksin. Önünde çok yol var. Şimdiden böyle olmamalı. Az yemek diyet değil hiç bir zaman. Yarın ki menünü dolu dolu görcem. Anlaştık mı?
Maşallah deeee kendi kendine nazarın değmesin
Ayyyy Allahım yaaaaaa ne tatlı şeylersiniz siz öldüm gülmekten
Çok güzel bir menü olmuş canım. Su ve sporunda öyle
Senin menüleri bir düzene oturtmamız lazım. Her gün mutlaka yememen gereken bişeyler yiyorsun. Napsak ki acaba? Su gayet güzel. Bir de öğünlerinin yanına saatlerini yaz lütfen.
Çok güzel ve sağlıklı bir menü olmuş canım. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Saatleri yazmayı unutmuşsun ama. Öğlen daha doyurucu bişeyler yeseydin bence daha iyi olurdu. Hafif kalmış biraz.
Ne sınavı canımzerra canım bununla birlikte 20 Şubat mesaj sayım 51 oluyor.
Kızlar ben artık kaçıyorum. Bugün eve geç geldim. Sınava çalışmam lazım. Yarın sabah görüşmek üzere.
İyi gecelerr
zerra canım bununla birlikte 20 Şubat mesaj sayım 51 oluyor.
Kızlar ben artık kaçıyorum. Bugün eve geç geldim. Sınava çalışmam lazım. Yarın sabah görüşmek üzere.
İyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?