Bence de az değil hiç su icemememe rağmen günlük min 2 2.5 içmeye çalışıyorum.
Aynen .Ben 2litre içiyorum bazen 2bucuk bence az değil
Ben normalde hiç su içmezdim toplasan günlük 1bardak oda zar zor bol bol redbull içiyordum yada meyvesulari fln
Aynen .
Bende ice teayla günü bitiriyordum.
Ama başladıktan sonra çok zorluyorum 2.5 lt azsa daha fazlasını zaten icemem ki
Zaten o wc derdi.Bence iyi yanı 2 yada 2bucuk bana yetiyor
Bu saate kadar ancak bitiriyorum nerdeyse sonra yatamıyorum sürekli wc deyim sabaha kadar :)
Bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
20 şubat
08.30 kahvaltı
7 zeytin 1 incir
2 yumurta tavada
1 dilim ekmek
Maydonoz
11.30
1 bardak kefir
1 kivi
5 adet çiğ kuruyemiş
14.30
Yeşil bakla bir tabak
1 kase yoğurt
Bol salata
16.30
10 adet çiğ badem
1 hurma
2 gün kurusu
19.30
Bir porsiyon kuzu şiş
1 adet ekmek
Salata
1 portakal
2.5 litre su
Spor yok
İstiyor çok istiyor bakıcazeyvahh istemesin canim, onu yenmen lazim. nasil olucak bilmiyorum ve ben de tumlumba istiyorum. ama odulumuz eksilere dusmek tabi. hem rafine seker en buyuk zehir. vucudumuzu toparlamisken napiyoruz bu tarz tatli zehirleri dusunmemeye calisiyoruz.
Bütün MesajlarBenim de toplam msj sayım 15 bugün.ama bütün yazdıklarım. Sadece menü ile mi alakalı olacak saydığımız msjlar.
Afiyet olsun canım güzel20 şubat
08.30 kahvaltı
7 zeytin 1 incir
2 yumurta tavada
1 dilim ekmek
Maydonoz
11.30
1 bardak kefir
1 kivi
5 adet çiğ kuruyemiş
14.30
Yeşil bakla bir tabak
1 kase yoğurt
Bol salata
16.30
10 adet çiğ badem
1 hurma
2 gün kurusu
19.30
Bir porsiyon kuzu şiş
1 adet ekmek
Salata
1 portakal
2.5 litre su
Spor yok
Yapmışsın canım hayırlı olsuncanim benim cok tesekkur ederim
Sana iyi dersler tatlımHayırlı sabahlar kizlar ben kahvaltımı yaptım çıktım evden şimdi derse giriyorum öptüm sizi...
Kremaaa..canım nescafe seviyorsan şade al içine süt koyup için daha güzel ve sağlıklıKızımı uyuttum öyle yorgundum ki ikisi bir arada nescafe içtim kalorisi varmıdır ya
2.5 iyidir canımSuyum 2.5 lt az mı
Ben akşam erken stopluyorum su işini dediğin gibi uyku uyutmuyor yoksaBence iyi yanı 2 yada 2bucuk bana yetiyor
Bu saate kadar ancak bitiriyorum nerdeyse sonra yatamıyorum sürekli wc deyim sabaha kadar :)
Günaydın canımGünaydın hanımlar. Enerji dolu birgün olsun inşallah :)
Hayırlı sabahlar kizlar ben kahvaltımı yaptım çıktım evden şimdi derse giriyorum öptüm sizi...
Gunaydin herkeseeeeee
Günaydın kızlarGünaydın hanımlar
Bugününüz dünden daha güzel geçer inşallah
Cuma 65.9 du canımGüncel kilon kaç canım?
hoşgeldin arkadaşım
Canım karışmak gibi olmasın ama bu dediğin yöntemi biri yapsa diğeri yapmaz.. boşa kürek çekmiş okursunuz.. biz kendimiz takip ediyorduk hatırlarsanızKızlar mesaj etiketleme işini haftada 1 yapalım
Mesela Pazartesi bu haftanın sayılarını gün gün yazarsanız (profilden mesajlara bakıyoruz)hepimiz için daha iyi olur diye düşünüyorum
Canım normalde kaptan takip ediyordu az olanları uyarıyordu ...hatta bende uyarı almış listeye 4.haftada girebilmiştim sayı 5 ten azndiyeCanım karışmak gibi olmasın ama bu dediğin yöntemi biri yapsa diğeri yapmaz.. boşa kürek çekmiş okursunuz.. biz kendimiz takip ediyorduk hatırlarsanız
Canım yanlış yazmış olabilirim 2,5 litre az değil. Olması gerektiği gibi ne eksik ne fazla.Aynen .
Bende ice teayla günü bitiriyordum.
Ama başladıktan sonra çok zorluyorum 2.5 lt azsa daha fazlasını zaten icemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?