Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13. takımın güzel arkadaşları herkese selamlar başarılar
ben diyetisyenlerden neredeyse emeklik hak eden kaçak eski eleman , ara ara gelip okuyorum sizleri bu gece de selam vereyim dedim kaptanım armut demiş madem ,
umarım hedeflerinize ulaşırsınız
berilceee kaptanım var mı free liste
Yönetim değişmiş galiba yeni fark ettim kolaylıklar diliyorum arkadaşlar hayırlı olsun LAydLiNe kaptanım

Son düzenleme:
Bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

Ne demek tatlım. İşe yarıyorsa ne mutlu bana.

Bir adet ekmek mi ? Lütfen 1 dilim olduğunu yanlış yazdığını söyle

eyvahh istemesin canim, onu yenmen lazim. nasil olucak bilmiyorum ve ben de tumlumba istiyorum. ama odulumuz eksilere dusmek tabi. hem rafine seker en buyuk zehir. vucudumuzu toparlamisken napiyoruz bu tarz tatli zehirleri dusunmemeye calisiyoruz.
İstiyor çok istiyor bakıcaz
Benim de toplam msj sayım 15 bugün.ama bütün yazdıklarım. Sadece menü ile mi alakalı olacak saydığımız msjlar.
Bütün Mesajlar
Afiyet olsun canım güzel
canim benim cok tesekkur ederim
Yapmışsın canım hayırlı olsun

Kızımı uyuttum öyle yorgundum ki ikisi bir arada nescafe içtim kalorisi varmıdır ya
Kremaaa..canım nescafe seviyorsan şade al içine süt koyup için daha güzel ve sağlıklı
Suyum 2.5 lt az mı
2.5 iyidir canım
Bence iyi yanı 2 yada 2bucuk bana yetiyor
Bu saate kadar ancak bitiriyorum nerdeyse sonra yatamıyorum sürekli wc deyim sabaha kadar :)
Ben akşam erken stopluyorum su işini dediğin gibi uyku uyutmuyor yoksa
Günaydın hanımlar. Enerji dolu birgün olsun inşallah :)
Günaydın canım

Kızlar mesaj etiketleme işini haftada 1 yapalım
Mesela Pazartesi bu haftanın sayılarını gün gün yazarsanız (profilden mesajlara bakıyoruz)hepimiz için daha iyi olur diye düşünüyorum

Kızlar mesaj etiketleme işini haftada 1 yapalım
Mesela Pazartesi bu haftanın sayılarını gün gün yazarsanız (profilden mesajlara bakıyoruz)hepimiz için daha iyi olur diye düşünüyorum
Canım karışmak gibi olmasın ama bu dediğin yöntemi biri yapsa diğeri yapmaz.. boşa kürek çekmiş okursunuz.. biz kendimiz takip ediyorduk hatırlarsanız

Canım karışmak gibi olmasın ama bu dediğin yöntemi biri yapsa diğeri yapmaz.. boşa kürek çekmiş okursunuz.. biz kendimiz takip ediyorduk hatırlarsanız
Canım normalde kaptan takip ediyordu az olanları uyarıyordu ...hatta bende uyarı almış listeye 4.haftada girebilmiştim sayı 5 ten azndiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…