tamam tamam yapiyorum canimSen bilirsin ozm 0 puan yazarim
Ya yaparsın ya yaparsın
canim benim cok tesekkur ederimProfilden kişisel bilgiler kısmı
Avatarın altında özel başlık yazan yere istediğimizi yazıyor
Sayfanın en altında değişiklikleri kaydet butonuna basıyoruz
mrskulkedisi
Kızlar sizde yaparsanız kilo durumunuzu görmüş oluruz
Yorum yaparken de kolaylık olur
Hepinize iyi geceler Kızlar
Ben de yatıyorum
Yarın iş var
Canımsın çok teşekkürler
Cankız valla dövecem seni böyle menü olmaz. Akşamın nerde senin? 3 öğün sağlıklı besleneceksin. Önünde çok yol var. Şimdiden böyle olmamalı. Az yemek diyet değil hiç bir zaman. Yarın ki menünü dolu dolu görcem. Anlaştık mı?
Maşallah deeee kendi kendine nazarın değmesin
Ayyyy Allahım yaaaaaa ne tatlı şeylersiniz siz öldüm gülmekten
Çok güzel bir menü olmuş canım. Su ve sporunda öyle
Senin menüleri bir düzene oturtmamız lazım. Her gün mutlaka yememen gereken bişeyler yiyorsun. Napsak ki acaba? Su gayet güzel. Bir de öğünlerinin yanına saatlerini yaz lütfen.
Çok güzel ve sağlıklı bir menü olmuş canım. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Saatleri yazmayı unutmuşsun ama. Öğlen daha doyurucu bişeyler yeseydin bence daha iyi olurdu. Hafif kalmış biraz.
buyudugunde de bu gunleri ozlersin canim acisiyla tatlisiyla anin tadini cikar :)Evet ben suyu çok içiyorum. Yememen gereken sosisti sanırım..
Kızım yeni uyudu çok zor büyüyor ben gerçekten yoruldum ne zaman büyüyecek
hmm mantikli canim. tesekkur ettimAfferim kiz sana
Ama artık herkes kendisi hesaplicam bende yazicam cnm
Hadi bugünlük benden olsun :)
buyudugunde de bu gunleri ozlersin canim acisiyla tatlisiyla anin tadini cikar :)
hmm mantikli canim. tesekkur ettim
iyi geceler :)
Kızımı uyuttum öyle yorgundum ki ikisi bir arada nescafe içtim kalorisi varmıdır ya
kahveyi kremasiz icersen 0 kalori diyen de var 9 kalori diyen de var. sutle icersen ne kadar yapar bilmiyorum. sekerli ya da kremali olmasin da canim onemli olan oKızımı uyuttum öyle yorgundum ki ikisi bir arada nescafe içtim kalorisi varmıdır ya
EvetNezaman içtin şimdimi cnm
kahveyi kremasiz icersen 0 kalori diyen de var 9 kalori diyen de var. sutle icersen ne kadar yapar bilmiyorum. sekerli ya da kremali olmasin da canim onemli olan o
Suyum 2.5 lt az mıGelir nasılsa. Sen ayrılma artık burdan. Gözüm üstünde ona göre
Suyum 2.5 lt az mı
Bence de az değil hiç su icemememe rağmen günlük min 2 2.5 içmeye çalışıyorum.Hayirrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?