Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım normalde kaptan takip ediyordu az olanları uyarıyordu ...hatta bende uyarı almış listeye 4.haftada girebilmiştim sayı 5 ten azndiye
Seni anlıyorum ama çok tutmaz bu yöntem şema haline getirmek biraz zahmetli iş çünkü.. her gün birinin takip etmesi hem daha kolay olur hemde herkes yorulmamış olur :) yine de deneyin siz tabi

Seni anlıyorum ama çok tutmaz bu yöntem şema haline getirmek biraz zahmetli iş çünkü.. her gün birinin takip etmesi hem daha kolay olur hemde herkes yorulmamış olur :) yine de deneyin siz tabi
bu benide yoracak malum say say bitmeyecek benim msjları aslında fazla zaman almaz niyeyse beynimde angarya iş olarak algılıyor....

Ne sınavı canım
Kolay gelsin
İyi geceler
Sağlıkçıyım canım lisans tamamlıyorum. Güz döneminden bir dersim var bütünlemeye bıraktım. Onun sınavına gireceğim inşallah. Ama yine her zaman olduğu gibi çalışmıyorum o başka

Biliyorum ama olmadı işte. Eşim yıllık izinde hep birlikteyiz, normalde zaten hoşlanmıyor burada takılmamdan o yüzden pek giremiyorum bu aralar. İzni bitince daha rahat etcem :)))

O zaman yıllık izni çabuk biter inşallah diyorum yoksa mesaj sayısından dolayı uyarı almanı istemem. Ama menü yazman gerekiyor.
Kaptanım etiketlemek çok zor oluyor msj için birini spor için birini menü için birini.buna bi çözüm bulalım.
Daha önce de yapılıyormuş canım bu etiketleme işi. Ama madem rahatsızsınız bir çözüm bulmaya çalışalım.

Muz çok faydalı bir besin değil bence. Kabızlığa neden oluyor. Hem de çok şekerli. Diyet boyunca yememen seni için faydalı.

Benim de toplam msj sayım 15 bugün.ama bütün yazdıklarım. Sadece menü ile mi alakalı olacak saydığımız msjlar.
Canım sabahtan takıma yazdığın her mesajı sayacaksın. İster menü olsun ister başka muhabbet. Takıma yazılan mesajlarını sayacaksın.

Menün içerik olarak güzel canım. O sanırım bir dilim ekmek yanlış yazmışsındır diye umut ediyorum. Aralarda ki birer porsiyonun da fazla göründü gözüme. Mesela sabah sadece kefir içebilirdin ya da diğerlerini yiyorsan kefir içmeyebilirdin. Aralarının porsiyon miktarını bire indir lütfen. Bir de o akşamdan sonraki portakal olmamış.

Zor bebek diye bişey yok canım. Bizim zorlaştırdığımız bebekler var. Sonuçta bebeği sallamaya alıştıran biziz. Bir yaşını geçmiş madem uyku eğitimi verebilirsin. Ben küçük kızıma verdim o da ben de çok rahat ettik.

Kızımı uyuttum öyle yorgundum ki ikisi bir arada nescafe içtim kalorisi varmıdır ya
İkisi bir arada içilmemesi gerekiyor canım. Kaloriden çok kreması var o da sakıncalı.

Suyum 2.5 lt az mı
Hayır canım az değil. Orada ya bi yanlış anlama var ya da yanlış yazma var. 2,5 lt gayet ideal.

Teşekkür ederim canım hoş geldin

Kızlar mesaj etiketleme işini haftada 1 yapalım
Mesela Pazartesi bu haftanın sayılarını gün gün yazarsanız (profilden mesajlara bakıyoruz)hepimiz için daha iyi olur diye düşünüyorum
Haftada bir olmaz canım günlük sayılması lazım. Lütfen herkes mesajlarını gün sonunda saysın. Saymayan da sıfır görünecek. Biliyorsunuz mesaj sayısı takımın en temel kurallarından. Herkesin uyması gerekiyor. Canım sen de bana ertesi gün bildirirsin. İlla tablo yapmana gerek yok. Tabloyu ben tutarım.

Bence tek kişinin yorulmasındansa herkesin sadece kendi mesajlarını sayması daha kolay. 19 kişi var şuan takımda aktif olan. Tek kişinin üzerine kalması çok yorar. Zaten bildirim yapmayan uyarı alacağı için mecburen herkes sayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…