Seni anlıyorum ama çok tutmaz bu yöntem şema haline getirmek biraz zahmetli iş çünkü.. her gün birinin takip etmesi hem daha kolay olur hemde herkes yorulmamış olur :) yine de deneyin siz tabiCanım normalde kaptan takip ediyordu az olanları uyarıyordu ...hatta bende uyarı almış listeye 4.haftada girebilmiştim sayı 5 ten azndiye
bu benide yoracak malum say say bitmeyecek benim msjlarıSeni anlıyorum ama çok tutmaz bu yöntem şema haline getirmek biraz zahmetli iş çünkü.. her gün birinin takip etmesi hem daha kolay olur hemde herkes yorulmamış olur :) yine de deneyin siz tabi
Size kolay gelsin o zaman :))bu benide yoracak malum say say bitmeyecek benim msjlarıaslında fazla zaman almaz niyeyse beynimde angarya iş olarak algılıyor....
Günaydın hanımlar
Bugününüz dünden daha güzel geçer inşallah
günaydınnnnnn fitnatımmmmGünaydinnn ipekkkk
evettttt dünkü menü kim yazmamış öğleden sonra listeye bakıp söyleyecem
günaydınnnnnn fitnatımmmm
Ne demek tatlım. İşe yarıyorsa ne mutlu bana.
Bir adet ekmek mi ?Lütfen 1 dilim olduğunu yanlış yazdığını söyle
Bir dilimdir ya o :)Ne demek tatlım. İşe yarıyorsa ne mutlu bana.
Bir adet ekmek mi ?Lütfen 1 dilim olduğunu yanlış yazdığını söyle
bengi mesaj sayısı şimdilik 1
pardon bununla beraber 2 oldu..
Bir dilimdir ya o :)
Sağlıkçıyım canım lisans tamamlıyorum. Güz döneminden bir dersim var bütünlemeye bıraktım. Onun sınavına gireceğim inşallah. Ama yine her zaman olduğu gibi çalışmıyorum o başkaNe sınavı canım
Kolay gelsin
İyi geceler
Biliyorum ama olmadı işte. Eşim yıllık izinde hep birlikteyiz, normalde zaten hoşlanmıyor burada takılmamdan o yüzden pek giremiyorum bu aralar. İzni bitince daha rahat etcem :)))
Daha önce de yapılıyormuş canım bu etiketleme işi. Ama madem rahatsızsınız bir çözüm bulmaya çalışalım.Kaptanım etiketlemek çok zor oluyor msj için birini spor için birini menü için birini.buna bi çözüm bulalım.
Muz çok faydalı bir besin değil bence. Kabızlığa neden oluyor. Hem de çok şekerli. Diyet boyunca yememen seni için faydalı.dun cok yorulmustum bugun dinlenim demistim puanlamayi duymadan once, simdi zumba yapicam. bugunu puansiz geciremem
su yarim lt daha ictim aksam. zumbayla da 750 ml icerim. bunlari yatmadan yapinca tekrar yazarim.
muz disinda diger meyveleri sevmiyorum.
Canım sabahtan takıma yazdığın her mesajı sayacaksın. İster menü olsun ister başka muhabbet. Takıma yazılan mesajlarını sayacaksın.Benim de toplam msj sayım 15 bugün.ama bütün yazdıklarım. Sadece menü ile mi alakalı olacak saydığımız msjlar.
Menün içerik olarak güzel canım. O sanırım bir dilim ekmek yanlış yazmışsındır diye umut ediyorum. Aralarda ki birer porsiyonun da fazla göründü gözüme. Mesela sabah sadece kefir içebilirdin ya da diğerlerini yiyorsan kefir içmeyebilirdin. Aralarının porsiyon miktarını bire indir lütfen. Bir de o akşamdan sonraki portakal olmamış.20 şubat
08.30 kahvaltı
7 zeytin 1 incir
2 yumurta tavada
1 dilim ekmek
Maydonoz
11.30
1 bardak kefir
1 kivi
5 adet çiğ kuruyemiş
14.30
Yeşil bakla bir tabak
1 kase yoğurt
Bol salata
16.30
10 adet çiğ badem
1 hurma
2 gün kurusu
19.30
Bir porsiyon kuzu şiş
1 adet ekmek
Salata
1 portakal
2.5 litre su
Spor yok
Zor bebek diye bişey yok canım. Bizim zorlaştırdığımız bebekler var. Sonuçta bebeği sallamaya alıştıran biziz. Bir yaşını geçmiş madem uyku eğitimi verebilirsin. Ben küçük kızıma verdim o da ben de çok rahat ettik.Öyle mi diyorsun
Ama gerçekten zor bir bebek bir yaşını geçti hâlâ sallamadan uyumaz geç yatar çok erken kalkar üstelik gece sık uyanır uykusu çok sorunlu. Eşimle aramda çok bfazla açılmıştı..
İnşallah geçer bu günler
İkisi bir arada içilmemesi gerekiyor canım. Kaloriden çok kreması var o da sakıncalı.Kızımı uyuttum öyle yorgundum ki ikisi bir arada nescafe içtim kalorisi varmıdır ya
Hayır canım az değil. Orada ya bi yanlış anlama var ya da yanlış yazma var. 2,5 lt gayet ideal.Suyum 2.5 lt az mı
Teşekkür ederim canım hoş geldin13. takımın güzel arkadaşları herkese selamlar başarılar
ben diyetisyenlerden neredeyse emeklik hak eden kaçak eski eleman , ara ara gelip okuyorum sizleri bu gece de selam vereyim dedim kaptanım armut demiş madem ,
umarım hedeflerinize ulaşırsınız
@berilceee kaptanım var mı free liste
Yönetim değişmiş galiba yeni fark ettim kolaylıklar diliyorum arkadaşlar hayırlı olsunLAydLiNe kaptanım
Haftada bir olmaz canım günlük sayılması lazım. Lütfen herkes mesajlarını gün sonunda saysın. Saymayan da sıfır görünecek. Biliyorsunuz mesaj sayısı takımın en temel kurallarından. Herkesin uyması gerekiyor. Canım sen de bana ertesi gün bildirirsin. İlla tablo yapmana gerek yok. Tabloyu ben tutarım.Kızlar mesaj etiketleme işini haftada 1 yapalım
Mesela Pazartesi bu haftanın sayılarını gün gün yazarsanız (profilden mesajlara bakıyoruz)hepimiz için daha iyi olur diye düşünüyorum
Kuranı Kerim ve din dersi canım.ilahiyat mezunuyum.Sana iyi dersler tatlım
Acaba ne öğretmeniydin ?
sağol canım
Bence tek kişinin yorulmasındansa herkesin sadece kendi mesajlarını sayması daha kolay. 19 kişi var şuan takımda aktif olan. Tek kişinin üzerine kalması çok yorar. Zaten bildirim yapmayan uyarı alacağı için mecburen herkes sayacak.Seni anlıyorum ama çok tutmaz bu yöntem şema haline getirmek biraz zahmetli iş çünkü.. her gün birinin takip etmesi hem daha kolay olur hemde herkes yorulmamış olur :) yine de deneyin siz tabi
eline sağlık canımmmmBugünkü spor puanlarımız:
zerra :270 puan
3oglanannesi :0puan
Bademellaa :0puan
mrskulkedisi :90puan
ada81 :90puan
LAydLiNe :0puan
@fannur:0puan
Allonsy :102 puan
cankizzzz :94puan
herderdedeva :120puan
aylahl :0puan
Behmen :0puan
philosophergirl :0puan
@polekey2244:113puan
@Kriziantemcicegi :85puan
Nurdan1616 :90puan
LifeandFeel :0puan
@Zemin :195puan
NEHIR34 :135puan
Zen71 :0puan
Bugünkü spor puanlarımız:
zerra :270 puan
3oglanannesi :0puan
Bademellaa :0puan
mrskulkedisi :90puan
ada81 :90puan
LAydLiNe :0puan
@fannur:0puan
Allonsy :102 puan
cankizzzz :94puan
herderdedeva :120puan
aylahl :0puan
Behmen :0puan
philosophergirl :0puan
@polekey2244:113puan
@Kriziantemcicegi :85puan
Nurdan1616 :90puan
LifeandFeel :0puan
@Zemin :195puan
NEHIR34 :135puan
Zen71 :0puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?