- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Hoşgeldin canımEvet arkadaslar tanimayanlar icin kisa bir ozet geciyim 26 yasimdayim 3 yillik evliyim 29 aylik bir prensesim var 2013 yilinda 20 kiloyi yine bu takimla vermistim o zaman yine ebrucum kaptandi. Simdiye kadar yine bircok diyete girdim ciktim yazin bi ara 64 kiloya kadar dustum ama yemek benim.icin zevk oldugu icin ve ailede en zayif ben oldugum icin abes gelmio ta ki bi alisverise gidip istedigim.seyleri alamayinca simdi gelelim bana kilo aldiran seyler
Ekmek
Yagli yemekler
disarda cok yemek yemek
Pogaca borek v.s
Simdi diyet yaparken yapacaklarim
Makarna pilav yok(zaten sevmem)
Aksamlari yemegim oldugu surece corba yok cunku istahimi aciyor
3 ana 2 ara sekliyle gidicem bir sure daha somra sadece 3 ana ya donucem
Gunde en az 45 dk spor yapicm
Suyu onceden com icerdim 3 litre filan ama sabahlari vucudum cok odem topluyor o nedenle 2300 ile baslicam zamanla artircam.bu sefer yapicam yapmayalim cunku kendimi sevmiyorum.
Kıyamam yorduk seniProfilden saydım
Topiğe girsem çıkamazdım
Mesaj sayma görevini de yeni almıştım
Yalnız başka konulara da mesaj yazıldığı için ayıklamam gerekti
İyi geceler kolay gelsinProfilden kişisel bilgiler kısmı
Avatarın altında özel başlık yazan yere istediğimizi yazıyor
Sayfanın en altında değişiklikleri kaydet butonuna basıyoruz
mrskulkedisi
Kızlar sizde yaparsanız kilo durumunuzu görmüş oluruz
Yorum yaparken de kolaylık olur
Hepinize iyi geceler Kızlar
Ben de yatıyorum
Yarın iş var
Yok kızzzKıyamam yorduk seni
Menün gayet sağlıklı, dengeli ve düzenli. Tebrik ederim. Afiyet olsun
Allah iyiliğini versin senin aferinBurcu yaaa Ecem' in nicki neydi? La lı bişeydi ama hatırlayamıyorum bir türlü. Sen hatırlıyorsun dini Ecem'i?
İki az olur canım bence erkende kalkıyorsun sen 3 öğün yap ara öğün yapma.
Kahvaltını biraz daha erkene çekmen lazım. Diyetteyken muz yememen lazım. Akşam ki iki dilim ekmek yerine iki tane daha köfte eklesen şahane bir akşam olurmuş. Akşamın saati çok güzel. Suyu mutlaka 2 litreye tamamla. Spor neden yok?
Çok süper olmuş. İnşallah hep böyle devam eder akşam saatin. Sabahını da düzenlersen daha da süper olur.
Kahvaltı haricinde güzel bir menü. Ama totalde az yemişsin. Saatler çok güzel. Spor olmaması kötü olmuş. Bu aralar herkes sporu bıraktı neden acaba? Bir de senin şu herbalife ne zaman bitecek çok mu daha?
yatarken aclik hissetmek cok guzel bi duygu, tabi fazla ac olursam panikliyorum ben :)Ben de en geç 7 gibi bırakıyorum
Yattığımda açlık hissetmezsem kilo gitmiyor bende
Spor bende de yok canım. Dip köşe temizliğe başladım dersten geldikten sonra öğleden sonra bazen ikindiden sonra nekadar yapabilirsem yapıyorum işte oda oda bakalım.Yalan söyleyemem spor yok
Suyu yine yazmayı unuttum ama 2 lt içtim
Kaptanım etiketlemek çok zor oluyor msj için birini spor için birini menü için birini.buna bi çözüm bulalım.Kızlar madem öyle şöyle bir fikrim var. Herkes akşam son mesajından sonra ya da ertesi gün kendi mesajını sayıpzerra ya bildirsin lütfen. Menü bildirir gibi mesaj sayılarımızı da bildireceğiz. Az ya da çok kim ne kadar mesaj yazmış görmek istiyorum.
zerra cım sen geçen haftayı bir defalık say canım. Bundan sonra dediğim gibi herkes kendi mesaj sayısını kendisi bildirecek.
eyvahh istemesin canim, onu yenmen lazim. nasil olucak bilmiyorum ve ben de tumlumba istiyorum. ama odulumuz eksilere dusmek tabi. hem rafine seker en buyuk zehir. vucudumuzu toparlamisken napiyoruz bu tarz tatli zehirleri dusunmemeye calisiyoruz.Benimde canım bu aralar çok fena sütlaç istiyor
Aynen benim sporum da çocoklar ev işi yemek yapmak tabii spordan sayılırsaSpor bende de yok canım. Dip köşe temizliğe başladım dersten geldikten sonra öğleden sonra bazen ikindiden sonra nekadar yapabilirsem yapıyorum işte oda oda bakalım.
dun cok yorulmustum bugun dinlenim demistim puanlamayi duymadan once, simdi zumba yapicam. bugunu puansiz gecirememKahvaltını biraz daha erkene çekmen lazım. Diyetteyken muz yememen lazım. Akşam ki iki dilim ekmek yerine iki tane daha köfte eklesen şahane bir akşam olurmuş. Akşamın saati çok güzel. Suyu mutlaka 2 litreye tamamla. Spor neden yok?
Canımsın çok teşekkürler
Yok kızzz
Asıl yoranlar kendini biliyor
hoşgeldin canimYapalim baby
Güncel kilon kaç canım?Evet iş çocuklar koşturmaca yorucu oluyor
Güveneceğim bir yardımcı da bulamadım
Evde olmak bana iyi geliyor
Ama yine de çok şükür işimiz var
Ben de en geç 7 gibi bırakıyorum
Yattığımda açlık hissetmezsem kilo gitmiyor bende
Hedefimiz ve boyumuz aynı
hoşgeldin arkadaşımEvet arkadaslar tanimayanlar icin kisa bir ozet geciyim 26 yasimdayim 3 yillik evliyim 29 aylik bir prensesim var 2013 yilinda 20 kiloyi yine bu takimla vermistim o zaman yine ebrucum kaptandi. Simdiye kadar yine bircok diyete girdim ciktim yazin bi ara 64 kiloya kadar dustum ama yemek benim.icin zevk oldugu icin ve ailede en zayif ben oldugum icin abes gelmio ta ki bi alisverise gidip istedigim.seyleri alamayinca simdi gelelim bana kilo aldiran seyler
Ekmek
Yagli yemekler
disarda cok yemek yemek
Pogaca borek v.s
Simdi diyet yaparken yapacaklarim
Makarna pilav yok(zaten sevmem)
Aksamlari yemegim oldugu surece corba yok cunku istahimi aciyor
3 ana 2 ara sekliyle gidicem bir sure daha somra sadece 3 ana ya donucem
Gunde en az 45 dk spor yapicm
Suyu onceden com icerdim 3 litre filan ama sabahlari vucudum cok odem topluyor o nedenle 2300 ile baslicam zamanla artircam.bu sefer yapicam yapmayalim cunku kendimi sevmiyorum.
iyi aksamlar canim
Bunlarda ozman tüm 13. Takıma
İyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?