Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ÖNEMLİ
Lütfen özen gösterelim
1- Mesaj sayıları benim için çok önemli. Takımda mümkün olduğunca çok paylaşım yapmalıyız ki motivasyonumuz artsın ve birbirimize destek olalım. O nedenle herkes günlük mesajını sayıp @zerra ya bildirsin lütfen.

2- Takımda son bir haftadır spor problemi var. Çok az kişi günlük spor yapıyor. Hareket etmezsek eğer ne kadar diyet yaparsak yapalım kilo vermemiz zorlaşır. O nedenle düzenli spor ve egzersiz yapmamız lazım.

3- Menü bildirimlerini yapmayan arkadaşlar var. Menüler çok önemli. Hem kendi menülerimizi bildirip hem de arkadaşlarımızın menülerini yorumlamamız lazım. Hep birlikte doğru ve sağlıklı beslenmeyi öğrenebilmemiz için bu şart.

Puanlama sistemini biri tekrar paylaşabilir mi? Kendimiz hesaplayacağmız için favorilere ekleyeceğim. Her seferinde bulmak zor
13. Takım Spor Puanlama Sistemi

Eliptik ::::: dakkika::::: 4 puan

Koşu :::::::: dakika::::: 3 puan

yüzme :::::: dakika::::: 4 puan

Tempolu yürüyüş ::::: dakika ::::: 3 puan

yavaş tempolu yürüş ::::: dakika::::: 2 puan

Zumba :::: dakika :::: 3 puan

Step :::: dakika ::::: 3 puan

Egzersizler( mekik, squat, şınav vs) ::::::. 5 adet ::::: 2 puan

Leslie ::::: dakika ::::: 3 puan

Dans :::: dakika :::: 3 puan

Trambolin :::: dakika :::: 3 puan

İp atlama ::: 5 adet :::: 2 puan

Ağırlıkla spor ::::: dakika :::: 3 puan

Pilates :::: dakika :::: 3 puan

Bisiklet ::::: dakika ::::: 2 puan

Yoga :::::: dakika ::::::: 3 puan

Günaydın kızlar LAydLiNe uyku eğitimini çok denedim fakat başarılı olamadım özellikle iki haftadır.
Şişt past , hatta meme de bile uyutmaya razıyım yok yapamamdım
Pes etme canım. Uyku önemli bir düzen. Küçük yaşta kazandırmazsan ilerde daha zor olur. Ağlamasına biraz dayanman lazım. Benim bir haftaya yakın sürmüştü. İlk gün 45 dk ya yakın ağladı beşikte. Ama kararlı durursan sonunda sen kazanıyorsun. Tekrar dene derim.

Aglamak değil de kendini beşikten atıyor. Şuan atak haftası geçince tekrar tekrar denicem

20 şubat menüm

7.30
Sirkeli su

8.30
2 yumurta
1 kaşık lor
4 zeytin

10.00
1 muz
1 bardak süt

12.00
Şekrsiz bal kabağı

14.00
2 kepçe yoğurt çorba
2 kaşık erişte

16.00
2 dilim tahinli kabak

18.00
1 tabak mantar yemeği
Bol yeşillik salata
1 tandır lavaşı parçası

Su 2.5 lt

LAydLiNe

Ben dün 45 dk tempolu yürüyüş ve 30 dk vücut çalıştırma yazmıştım ama yanlış hesaplanmış sanırım. 45 dk tempolu yürüyüş zaten 135 puan ediyor. 30 dk vücut çalıştırma da 90 puan. (Vücudu daha fazla çalıştım ama yarım saat yazınca değiştirmedim) Yani toplamda 205 puan ediyor. 102 puan nasıl oldu?

Herkese güzel günler diliyorum öncelikle bayanlar :) ben Yen'i bir konuşma başlatmak istiyorum kimler ne işle meşgul merak etmekteyim

Ben de atlayayım hemen. Sağlıkçıyım. Devlet memuru olarak çalışıyorum. Aynı zamanda İşaret dili Tercümanı ve Eğitmenliği yapıyorum. Bir de yüzme hakemiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…