- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Tesekkür ederim.sevimlimmm Canım senin de karnen hazırlanmış. Tebrik ederim mezuniyetini. İnşallah hep istediğin kilonda sağlıkla yoluna devam edersin.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-69#post-54931088
13. Takım Spor Puanlama SistemiPuanlama sistemini biri tekrar paylaşabilir mi? Kendimiz hesaplayacağmız için favorilere ekleyeceğim. Her seferinde bulmak zor
Evet spordan sınıfta kaldım
0puan aldin
Pes etme canım. Uyku önemli bir düzen. Küçük yaşta kazandırmazsan ilerde daha zor olur. Ağlamasına biraz dayanman lazım. Benim bir haftaya yakın sürmüştü. İlk gün 45 dk ya yakın ağladı beşikte. Ama kararlı durursan sonunda sen kazanıyorsun. Tekrar dene derim.Günaydın kızlarLAydLiNe uyku eğitimini çok denedim fakat başarılı olamadım özellikle iki haftadır.
Şişt past , hatta meme de bile uyutmaya razıyım yok yapamamdım
ÖNEMLİ1- Mesaj sayıları benim için çok önemli. Takımda mümkün olduğunca çok paylaşım yapmalıyız ki motivasyonumuz artsın ve birbirimize destek olalım. O nedenle herkes günlük mesajını sayıp @zerra ya bildirsin lütfen.
Lütfen özen gösterelim
2- Takımda son bir haftadır spor problemi var. Çok az kişi günlük spor yapıyor. Hareket etmezsek eğer ne kadar diyet yaparsak yapalım kilo vermemiz zorlaşır. O nedenle düzenli spor ve egzersiz yapmamız lazım.
3- Menü bildirimlerini yapmayan arkadaşlar var. Menüler çok önemli. Hem kendi menülerimizi bildirip hem de arkadaşlarımızın menülerini yorumlamamız lazım. Hep birlikte doğru ve sağlıklı beslenmeyi öğrenebilmemiz için bu şart.
Pes etme canım. Uyku önemli bir düzen. Küçük yaşta kazandırmazsan ilerde daha zor olur. Ağlamasına biraz dayanman lazım. Benim bir haftaya yakın sürmüştü. İlk gün 45 dk ya yakın ağladı beşikte. Ama kararlı durursan sonunda sen kazanıyorsun. Tekrar dene derim.
Aglamak değil de kendini beşikten atıyor. Şuan atak haftası geçince tekrar tekrar denicem
Bugünkü spor puanlarımız:
zerra :270 puan
@umudum2 :0puan
@Bademellaa :0puan
@mrskulkedisi :90puan
@ada81 :90puan
LAydLiNe :0puan
@fannur:0puan
Allonsy :102 puan
cankizzzz :94puan
herderdedeva :120puan
@aylahl :0puan
Behmen :0puan
@philosophergirl :0puan
@polekey2244:113puan
@Kriziantemcicegi :85puan
@Nurdan1616 :90puan
@LifeandFeel :0puan
@Zemin :195puan
@NEHIR34 :135puan
@Zen71 :0puan
Herkese güzel günler diliyorum öncelikle bayanlar :) ben Yen'i bir konuşma başlatmak istiyorum kimler ne işle meşgul merak etmekteyim
Aaa süper ne mühendisisiniz? Bende insan kaynakları uzman yardımcısıyım :)O zaman yeni konuşmana ilk ben cevap vereyim :) Ben mühendisim canım. Senin mesleğin nedir ?
Herkese güzel günler diliyorum öncelikle bayanlar :) ben Yen'i bir konuşma başlatmak istiyorum kimler ne işle meşgul merak etmekteyim
Şimdi dünkü menümü yazıp çocukları hazırlayıp hastaneye gideceğim yolda geçmişi okurum
Ev hanımıyımmHerkese güzel günler diliyorum öncelikle bayanlar :) ben Yen'i bir konuşma başlatmak istiyorum kimler ne işle meşgul merak etmekteyim
Teşekkür ederim bugün ve yarın hastanedeyim arada aksaklık olabilirGeçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?