Kaç dil biliyorsun canım? Hep ilgimi çekmiştir rehberlik, tercümanlıkbende turist rehberiyim ama evlendikten sonra işimi bıraktım....yine çalıştım ama başka sektörlerde... şuan evdeyim aynı zamanda sosyolji okuyorum açık öğretim 2.sınıf))
aynen hemen ekledim bilePuanlama sistemini biri tekrar paylaşabilir mi? Kendimiz hesaplayacağmız için favorilere ekleyeceğim. Her seferinde bulmak zor
benim kızım 3 aya kadar(şimdi 18 yaşında)çok huysuz ağlar zırlardı..3 aylık olunca dedim böyle olmıcakPes etme canım. Uyku önemli bir düzen. Küçük yaşta kazandırmazsan ilerde daha zor olur. Ağlamasına biraz dayanman lazım. Benim bir haftaya yakın sürmüştü. İlk gün 45 dk ya yakın ağladı beşikte. Ama kararlı durursan sonunda sen kazanıyorsun. Tekrar dene derim.
menülerin aynı gün olması iyi yapabiliriz bunuBence menüleri aynı gün yazalım bazen ertesi gün yazıyoruz
Sonuçta işimizde olsa 1dk girip yazıp çıkabiliriz
sağlık sektöründe çalışıyorum canımHerkese güzel günler diliyorum öncelikle bayanlar :) ben Yen'i bir konuşma başlatmak istiyorum kimler ne işle meşgul merak etmekteyim
haklısın katılıyorum canımBu iyiydi bak. Sonuna kadar haklısın. Erkeklerle çalışmakta, erkeklerle okumakta iyidir
Canım gel sana sarılayımKesinlikle. Şu anda yine erkeklerle çalışıyorum. Kafam rahat. Koca şirkette 3 kadınız. İkisi aynı odada kavgalı. Bende öyle bir durum yok. Ne dedikodu, ne haset, ne başka birşey :)
evet dün menü veremeyenlerLAydLiNe
Zen71 , LifeandFeel , philosophergirl , Bademellaa
ispiyoncu gibi hissettim kendimi hahahaha
kaptanım mezun olan arkadaşlar yani korumada olanlar menü vermek isteyen var mı ?
ingilizce ve almancaKaç dil biliyorsun canım? Hep ilgimi çekmiştir rehberlik, tercümanlık
yok onu kaptana bildirmek için etiketledim menü için değilLAydLiNe yazdı cnm dün spor yok dedi ordan biluyorum
Canım gel sana sarılayım
Gecenlerde ofiste bir durum oldu, biz bir arkadasimiza yardim edelim dedik diger kisi yanlis anladi vs.. neyse bizim burda temizlikci ablamiz kizin dedigini bana benim dedigimi kiza tasiyor ama tabi hepsine eklemeler yaparak.. Dedim ben bu oyunu bozarim! ortalik yerde patrona sikayet edicem dedikodu eden kisileri diye zerzeniste bulundum.. aman ne oluyor keryneia, yapma etme.. sonra kiz ile beni bir araya getirdiler.. ne o nede ben yanlis birsey soylememisiz ama ablamiz ohhhh kafasina gore eklemis degisik anlatmis :) iki tarafi fitillemis.. Simdi somurtkan ama edebiyle calisan bir ablamiz var, haha
ahahaaha benim tersim kotudur :)))Anaaammm ortalık az daha toz duman olacakmış. En iyisini yapmışsın bacım. Yoksa olaya bir daha durduramazdın. Ucuz yırtmışsın. Ama abla da haketmiş. Bazılarına böyle yapmk gerekiyor. Beni bir kere daha haklı çıkardığın için teşekkür ediyorum bacım. Gel bende sana bir sarılayım
Izne ayrıldığım kıloya ındıgımde listeye gırebılecekmıyım yer olduğunda Bılgılendırırsenız sevınecegımKaç dil biliyorsun canım? Hep ilgimi çekmiştir rehberlik, tercümanlık
Ters yanımızdan karsılasmayalım dıyorsun heee balımahahaaha benim tersim kotudur :)))
yok onu kaptana bildirmek için etiketledim menü için değil
Puan toplamaya gidiyorum kızlar
Dünkü puanıtoplayamam arabam yoktu mecburen çok yürüdüm
tabi ki 1 dilimNe demek tatlım. İşe yarıyorsa ne mutlu bana.
Bir adet ekmek mi ?Lütfen 1 dilim olduğunu yanlış yazdığını söyle
senin kilo iyi canım yine benim yol uzuuuunCuma 65.9 du canım
5 Aralık’ta 73 le başladım
İlk 5 hafta güzel gitti
Sonra araya yatılı misafirler memlekete gitmeler filan yavaşladı
3 haftadırda dikkat ediyorum
yok canim tanimadigim insanlara karsi neden sinirleneyim ki :)Ters yanımızdan karsılasmayalım dıyorsun heee balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?