Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende turist rehberiyim ama evlendikten sonra işimi bıraktım....yine çalıştım ama başka sektörlerde... şuan evdeyim aynı zamanda sosyolji okuyorum açık öğretim 2.sınıf ))
Kaç dil biliyorsun canım? Hep ilgimi çekmiştir rehberlik, tercümanlık

Puanlama sistemini biri tekrar paylaşabilir mi? Kendimiz hesaplayacağmız için favorilere ekleyeceğim. Her seferinde bulmak zor
aynen hemen ekledim bile
benim kızım 3 aya kadar(şimdi 18 yaşında)çok huysuz ağlar zırlardı..3 aylık olunca dedim böyle olmıcak
emzirdim karnını doyurdum gaını aldım altını değiştirdim..ağlamak için bahanemiz yok dimi artık
bıraktım beşiğine ama ağlıyor nasıl ağlıyor
dayanamıyor kapıyı kapatıyordum
ama bir haftanın sonunda ağlamabitti oynayarak kendi kendine mutlu mutlu uyudu
ikimizde kısacası mutlu olduk

Bence menüleri aynı gün yazalım bazen ertesi gün yazıyoruz
Sonuçta işimizde olsa 1dk girip yazıp çıkabiliriz
menülerin aynı gün olması iyi yapabiliriz bunu
Herkese güzel günler diliyorum öncelikle bayanlar :) ben Yen'i bir konuşma başlatmak istiyorum kimler ne işle meşgul merak etmekteyim
sağlık sektöründe çalışıyorum canım
Bu iyiydi bak. Sonuna kadar haklısın. Erkeklerle çalışmakta, erkeklerle okumakta iyidir
haklısın katılıyorum canım

Kesinlikle. Şu anda yine erkeklerle çalışıyorum. Kafam rahat. Koca şirkette 3 kadınız. İkisi aynı odada kavgalı. Bende öyle bir durum yok. Ne dedikodu, ne haset, ne başka birşey :)
Canım gel sana sarılayım

Gecenlerde ofiste bir durum oldu, biz bir arkadasimiza yardim edelim dedik diger kisi yanlis anladi vs.. neyse bizim burda temizlikci ablamiz kizin dedigini bana benim dedigimi kiza tasiyor ama tabi hepsine eklemeler yaparak.. Dedim ben bu oyunu bozarim! ortalik yerde patrona sikayet edicem dedikodu eden kisileri diye zerzeniste bulundum.. aman ne oluyor keryneia, yapma etme.. sonra kiz ile beni bir araya getirdiler.. ne o nede ben yanlis birsey soylememisiz ama ablamiz ohhhh kafasina gore eklemis degisik anlatmis :) iki tarafi fitillemis.. Simdi somurtkan ama edebiyle calisan bir ablamiz var, haha

Kaç dil biliyorsun canım? Hep ilgimi çekmiştir rehberlik, tercümanlık
ingilizce ve almanca ) almancayı hiç kullanmadım hepsi uçtu gitti kafamdan ... zincir bi otelde çalıştım hep ingilizce kullanırdık....dil çok nankör kullanılmayınca gidiyor maalesef... şimdi almanca konuşan olunca böyle bakıyorum ne dediki bu acabaalmanca öğretmenliğini kazandım evlendikten sonra ama gidemedim eşimin işi dolayısıyla tayin çıkmadı

Anaaammm ortalık az daha toz duman olacakmış. En iyisini yapmışsın bacım. Yoksa olaya bir daha durduramazdın. Ucuz yırtmışsın. Ama abla da haketmiş. Bazılarına böyle yapmk gerekiyor. Beni bir kere daha haklı çıkardığın için teşekkür ediyorum bacım. Gel bende sana bir sarılayım

ahahaaha benim tersim kotudur :)))

LAydLiNe evet haklisin tek olmalı belki ama 3 buçuk aylık kızımı emziriyorum enerjim bitiyor çok az yiyince bas ağrısı başlıyor sonra. Daha önce diyetisyene gittiğimde meyve sut ürünü kuruyemiş üçlüsünü vermişti. Daha önce bengi de ayni tavsiyede bulundu meyve yaninda yoğurt yiyin diye. Deneyimlerime de bakacak olursam tek meyve cabuk aciktiriyor ben de yaninda destek olarak içiyorum kefir veya ayranı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…