Atanamamıs felsefe grubu öğretmeni (yazdığım 2. Mesaj)Herkese güzel günler diliyorum öncelikle bayanlar :) ben Yen'i bir konuşma başlatmak istiyorum kimler ne işle meşgul merak etmekteyim
Aaa süper ne mühendisisiniz? Bende insan kaynakları uzman yardımcısıyım :)
Ben dün 45 dk tempolu yürüyüş ve 30 dk vücut çalıştırma yazmıştım ama yanlış hesaplanmış sanırım. 45 dk tempolu yürüyüş zaten 135 puan ediyor. 30 dk vücut çalıştırma da 90 puan. (Vücudu daha fazla çalıştım ama yarım saat yazınca değiştirmedim) Yani toplamda 205 puan ediyor. 102 puan nasıl oldu?
Ay ne güzel. Ben makine mühendisiyim canım. Yoksa sende şu iş görüşmenlerinde mülakata gelenleri terletenlerden misin
Ben de spordan sınıfta kaldım canım hiç üzülme yalnız değilsinEvet spordan sınıfta kaldım
0puan aldin
Sağlikciyim derken acaba tam olarak ne iş yapiyorsunuz? Hemşire ya da başka bir şey mi? (Yazdığım 3. Mesaj)Ben de atlayayım hemen.Sağlıkçıyım. Devlet memuru olarak çalışıyorum. Aynı zamanda İşaret dili Tercümanı ve Eğitmenliği yapıyorum. Bir de yüzme hakemiyim.
Sağlikciyim derken acaba tam olarak ne iş yapiyorsunuz? Hemşire ya da başka bir şey mi? (Yazdığım 3. Mesaj)
Atanamamıs felsefe grubu öğretmeni (yazdığım 2. Mesaj)
Ay ne güzel. Ben makine mühendisiyim canım. Yoksa sende şu iş görüşmenlerinde mülakata gelenleri terletenlerden misin
Maşallah var da var süpersin kaptanBen de atlayayım hemen.Sağlıkçıyım. Devlet memuru olarak çalışıyorum. Aynı zamanda İşaret dili Tercümanı ve Eğitmenliği yapıyorum. Bir de yüzme hakemiyim.
Yazdığım ikinci mesaj derken bugün yazdığı 2. mesaj. Sonra saymak istemediği için mesajlarda sayıyor canım.
Biliyorum canım zaten nickname ile çok uyumlusun :) herkesi toptan bir görmek istediği. İçin yazdım
Ay yok bacım terletmiyorum çok netim ben :)
Sen de özellerdensin desene bayan makine mühendisi çok az oluyor. Kaç kızdınız öğrenciyken sınıfta?
Ay yok bacım terletmiyorum çok netim ben :)
Maşallah var da var süpersin kaptan
40 erkeğe 5 kızdık. Son sene ben tek kaldım. Ama erkeklerle okumak daha kolaydı. Net :)
Ohh süper. Tatlı uzmanlardansın :)
Bu iyiydi bak. Sonuna kadar haklısın. Erkeklerle çalışmakta, erkeklerle okumakta iyidir
sen mezun olmamışmıydın canımbengi mesaj sayısı şimdilik 1
pardon bununla beraber 2 oldu..
tamam canım sıkıntı yokSağlıkçıyım canım lisans tamamlıyorum. Güz döneminden bir dersim var bütünlemeye bıraktım. Onun sınavına gireceğim inşallah. Ama yine her zaman olduğu gibi çalışmıyorum o başka
O zaman yıllık izni çabuk biter inşallah diyorum yoksa mesaj sayısından dolayı uyarı almanı istemem. Ama menü yazman gerekiyor.
Daha önce de yapılıyormuş canım bu etiketleme işi. Ama madem rahatsızsınız bir çözüm bulmaya çalışalım.
Muz çok faydalı bir besin değil bence. Kabızlığa neden oluyor. Hem de çok şekerli. Diyet boyunca yememen seni için faydalı.
Canım sabahtan takıma yazdığın her mesajı sayacaksın. İster menü olsun ister başka muhabbet. Takıma yazılan mesajlarını sayacaksın.
Menün içerik olarak güzel canım. O sanırım bir dilim ekmek yanlış yazmışsındır diye umut ediyorum. Aralarda ki birer porsiyonun da fazla göründü gözüme. Mesela sabah sadece kefir içebilirdin ya da diğerlerini yiyorsan kefir içmeyebilirdin. Aralarının porsiyon miktarını bire indir lütfen. Bir de o akşamdan sonraki portakal olmamış.
Zor bebek diye bişey yok canım. Bizim zorlaştırdığımız bebekler var. Sonuçta bebeği sallamaya alıştıran biziz. Bir yaşını geçmiş madem uyku eğitimi verebilirsin. Ben küçük kızıma verdim o da ben de çok rahat ettik.
İkisi bir arada içilmemesi gerekiyor canım. Kaloriden çok kreması var o da sakıncalı.
Hayır canım az değil. Orada ya bi yanlış anlama var ya da yanlış yazma var. 2,5 lt gayet ideal.
Teşekkür ederim canım hoş geldin
Haftada bir olmaz canım günlük sayılması lazım. Lütfen herkes mesajlarını gün sonunda saysın. Saymayan da sıfır görünecek. Biliyorsunuz mesaj sayısı takımın en temel kurallarından. Herkesin uyması gerekiyor. Canım sen de bana ertesi gün bildirirsin. İlla tablo yapmana gerek yok. Tabloyu ben tutarım.
çok güzel mesleğiniz varKuranı Kerim ve din dersi canım.ilahiyat mezunuyum.
pazartesi salı saydım gerek yok adacımzerra canım dün benim msjları saydın mı saymazdıysan ben bi bakayım salı günü şu kadar diye etiketliyeyim seni )
ben her sabah bir önceki günün msjını sayar seni etiketlerim canım)))malum yatana kadar konuşuyorum
13. Takım 20 Şubat Spor sıralaması
1.zerra :270 puan
2. @Zemin :195puan
3. @NEHIR34 :135puan
4.herderdedeva :120puan
5. @polekey2244:113puan
6.Allonsy :102 puan
7.cankizzzz :94puan
8. @mrskulkedisi :90puan
9.ada81 :90puan
10. @Nurdan1616 :90puan
11. @Kriziantemcicegi :85puan
Erkek öğrencilere öğretmenlik yapmakta daha kolay Canım (4)40 erkeğe 5 kızdık. Son sene ben tek kaldım. Ama erkeklerle okumak daha kolaydı. Net :)
Ohh süper. Tatlı uzmanlardansın :)
Erkek öğrencilere öğretmenlik yapmakta daha kolay Canım (4)
Ev hanımıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?