Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cnm kusura bakma yanlış yapmış olabilirim
Siz kendiniz hesaplayıp yazın bende liste halinde yazarım bundan sonra

Ben de atlayayım hemen. Sağlıkçıyım. Devlet memuru olarak çalışıyorum. Aynı zamanda İşaret dili Tercümanı ve Eğitmenliği yapıyorum. Bir de yüzme hakemiyim.
Sağlikciyim derken acaba tam olarak ne iş yapiyorsunuz? Hemşire ya da başka bir şey mi? (Yazdığım 3. Mesaj)

Sağlikciyim derken acaba tam olarak ne iş yapiyorsunuz? Hemşire ya da başka bir şey mi? (Yazdığım 3. Mesaj)

Tıbbi Sekreterim canım. Sağlık Memuru olarak geçiyor. Şuan döner sermaye muhasebe işi yapıyorum. Sağlık Müdürlüğünde.

Biliyorum canım zaten nickname ile çok uyumlusun :) herkesi toptan bir görmek istediği. İçin yazdım

Ay yok bacım terletmiyorum çok netim ben :)
Yazdığım ikinci mesaj derken bugün yazdığı 2. mesaj. Sonra saymak istemediği için mesajlarda sayıyor canım.

Maşallah var da var süpersin kaptan

Valla sorma canım. Daha yapmak istediğim şeyler var da vakit yok. Ama meslek olarak yanlış meslek seçtiğim doğrudur. Oturup çalışmak hiç bana göre değil. Diğer ikisi o yüzden. Bu arada meslek olarak yazdım çünkü diğer ikisini de profesyonel anlamda yapıp para kazanıyorum.

Bu iyiydi bak. Sonuna kadar haklısın. Erkeklerle çalışmakta, erkeklerle okumakta iyidir

Kesinlikle. Şu anda yine erkeklerle çalışıyorum. Kafam rahat. Koca şirkette 3 kadınız. İkisi aynı odada kavgalı. Bende öyle bir durum yok. Ne dedikodu, ne haset, ne başka birşey :)

bengi mesaj sayısı şimdilik 1
pardon bununla beraber 2 oldu..
sen mezun olmamışmıydın canım
tamam canım sıkıntı yok
Kuranı Kerim ve din dersi canım.ilahiyat mezunuyum.
çok güzel mesleğiniz var
pazartesi salı saydım gerek yok adacım

süperim ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…