Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben 2litre içiyorum bazen 2bucuk bence az değil
Ben normalde hiç su içmezdim toplasan günlük 1bardak oda zar zor bol bol redbull içiyordum yada meyvesulari fln
aynen bende canim. gun icinde icecek icince suyun yerine geciyomus gibi geliyo. ben de 1 2 bardak icersim. hic susamiyorum.

aynen bende canim. gun icinde icecek icince suyun yerine geciyomus gibi geliyo. ben de 1 2 bardak icersim. hic susamiyorum.
Kızlar bende su içemezdim çünkü çok çay içiyorum suyu bide limonlu deneyin ben o şekilde daha çok tüketiyorum bana boğucak hissi vermiyor sade içerken kendimi zorlayıp boğulcak gibi oluyordum

Kızlar bende su içemezdim çünkü çok çay içiyorum suyu bide limonlu deneyin ben o şekilde daha çok tüketiyorum bana boğucak hissi vermiyor sade içerken kendimi zorlayıp boğulcak gibi oluyordum
bende demir eksikligi var uzun suredir icmiyorum canim. aslinda limon demini zararini aliyomus. cay cok icince tansiyonum dusuyo bi de benim

Allah kolaylık versin canım her çocuk farklı ben buna inanıyorum bazen uyku eğitimi falan da ise yaramiyor. Benim 2 yeğenim var erkek ikisi de fıtratları ve uyku alışkanlıkları çok farklı. Umarım tez zamanda düzelir sen de rahatlarsın

Ben 2litre içiyorum bazen 2bucuk bence az değil
Ben normalde hiç su içmezdim toplasan günlük 1bardak oda zar zor bol bol redbull içiyordum yada meyvesulari fln
redbull enerji içecekleri falan çok tehlikeli geliyor bana iyiki bırakmışsın canim

Bende öyle düşünüyorum ama bir tane görünce ben şok ben iptal
gece gece kafa kalmamış yanlış yazmışım canım olur arada mazur görün

Herkese güzel günler diliyorum öncelikle bayanlar :) ben Yen'i bir konuşma başlatmak istiyorum kimler ne işle meşgul merak etmekteyim

matematik öğretmeniyim ben de canım. Ama su an doğum iznindeyim

Izne ayrıldığım kıloya ındıgımde listeye gırebılecekmıyım yer olduğunda Bılgılendırırsenız sevınecegım
Tabii ki listede yer açıldığında haber veririm ama kurallar gereği düzenli paylaşım ve menü bildirimi de yapmanız gerekecek.

Emzirdiğini unutmuşum canım. O zaman sorun yok. Afiyet olsun
boyle siralama olmasi cok guzel olmus
elinize saglik
Rica ederim canım ne demek. Düzeni oluşturalım daha güzel şeylerde yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…