inşaallah gider yağlar kilolarAman ortalık karıştırmasında somurtsun
Hep beraber toplayalım
Bir ekmeği geçmişte çok yedim bir öğünde
Sende verirsin canım
6 sene önce de 80 kg den 60 a düşmüş 20 kg vermiştim
Çocuklar gibi olduk
malzeme olmuşum da haberim yokYok estağfirullah tatlım. Sen bir ekmek yeme de ben razıyım yanlış yazılmasına. Tahmin ettim yanlış yazdığını azıcık takılayım dedim :)
kolay gelsin canimgecmisi de bitirdim. ben kacar kizlar gidip biraz kpss calisiyimhem gerildim biraz.
bol eksiler diliyorum hepinize
Geçmiş benim için geçmiştirOraları sanırım sen kaçırmışsın
Süreklı mesaj sayıp uyarıyordum oysa
Olur dalgınlık olabılır farketmemişsın
Bırde sana ızınde yıyecem ben decıgındede senın hosuna gıtmeyen bır mesaj yazmıştım
Onunda sıkıntısı varsa çözelım yoksa geçmişi konuşmak gıbı zevkım yok tatlım
Naptın naptın ama gaza getirme beni
Okumayı da puanlayalımbirazda kitap okuyayım))
eee artık eve gidince atlarsın bir ipNaptın naptın ama gaza getirme beni
Çok yorgunum bugün
Okumayı da puanlayalım
Sistemi yavaş yavaş oturtalım caydırıcı cezalar düşünüyorum
Korkun benden
Lusi Duy sen de
Aynen aynen her yerde karsimiza cikiyolar maalesef.. cok barindirmamak lazim etrafinda boyle insanlariUmarım hatasını anlar bir daha yapmaz ama tabii ki sizinde temkinli olmanızda fayda var. Üniversitede okurken aynı odada kaldığımız kızlardan bir tanesiyle kavgalıydık. Bir diğeri aynı sizin abla gibi bana başka konuşuyormuş ona başka. Benle konuştuklarını ona onunla konuştuklarını bana getiriyormuş. Bir gün yine kavga esnasında ama öyle böyle değil resmen kavga ederken ben fark ettim olayı. Konuştuk kavga ettiğim kızla. Aslında bizim aramızda hiç sorun yokmuş. Bütün sorun diğerinin laf getirip laf götürerek bizi birbirimize düşürmesiymiş. Dikkat etmek lazım böyle insanlara.
Listesini tutuyor musun canım? Cuma günü toplu şekilde bana gönderebilirsen sevinirim.LAydLiNe canım listeye tekrar baktım dün menü vermeyenler arasında Bilmece811 varmış gözümden kaçmış...
Aynen canım. Eskiden de mesajlarımızı böyle sayardık hatırlarsan. Gün sonunda sayıp zerra yı etiketlersin. Spor ve suyu menü altına yazıyoruz ama sporun puanını da hesaplıyoruz. Puan listesi paylaştım geçmişte. Listeye nasıl döneceğine de ben bakar yarın yazarım sana.
Liste ıcın bakıp banada haber verınız lütfenAynen canım. Eskiden de mesajlarımızı böyle sayardık hatırlarsan. Gün sonunda sayıp zerra yı etiketlersin. Spor ve suyu menü altına yazıyoruz ama sporun puanını da hesaplıyoruz. Puan listesi paylaştım geçmişte. Listeye nasıl döneceğine de ben bakar yarın yazarım sana.
Tutuyorum tablo yaptim gun gun excelde ..o gun menu verenleri yesile vermeyenleri kirmiziya boyuyorum ama o tabloyu buraya atamiyorum... ben excelde tutayim menu yazmayanlarin listesini toplu olarak cumaya sana yazarim....Listesini tutuyor musun canım? Cuma günü toplu şekilde bana gönderebilirsen sevinirim.
Üst erkek olunca bir problem olmuyor ama bayan olduğunda işler karışıyor. :) Adamlar bayanların üstte olmasını hazmedemiyorlar maalesef.. Kadından kadına da fark var, yoksa iş ortamında da dedikoducu haset insanlar çoookKesinlikle. Şu anda yine erkeklerle çalışıyorum. Kafam rahat. Koca şirkette 3 kadınız. İkisi aynı odada kavgalı. Bende öyle bir durum yok. Ne dedikodu, ne haset, ne başka birşey :)
Canım gel sana sarılayım
Gecenlerde ofiste bir durum oldu, biz bir arkadasimiza yardim edelim dedik diger kisi yanlis anladi vs.. neyse bizim burda temizlikci ablamiz kizin dedigini bana benim dedigimi kiza tasiyor ama tabi hepsine eklemeler yaparak.. Dedim ben bu oyunu bozarim! ortalik yerde patrona sikayet edicem dedikodu eden kisileri diye zerzeniste bulundum.. aman ne oluyor keryneia, yapma etme.. sonra kiz ile beni bir araya getirdiler.. ne o nede ben yanlis birsey soylememisiz ama ablamiz ohhhh kafasina gore eklemis degisik anlatmis :) iki tarafi fitillemis.. Simdi somurtkan ama edebiyle calisan bir ablamiz var, haha
Verırım adam sen ıste
Ilgınctır kılo takır takır gıdıyor ılaclar işe yaradı sanırım
Herkes iyi olsunda aman benden uzak dursun canim ya :)Üst erkek olunca bir problem olmuyor ama bayan olduğunda işler karışıyor. :) Adamlar bayanların üstte olmasını hazmedemiyorlar maalesef.. Kadından kadına da fark var, yoksa iş ortamında da dedikoducu haset insanlar çoook
Ohhh iyi yapmışsın böylelerine müstehak
Ay ne güzel haber maşallaaah
20 şubat menu
Sabah 9:20
1 haslanmis yumurta
Biraz cecil peynir
5 yesil zeytin
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
5 badem
5 findik
Ogle
Bir kase marul peynirli salata
2 ceviz
Ara
5 findik
Aksam
3 yk bulgur pilavi
Yarim tabak tavuk sote
2 lt su icildiLAydLiNe
45 dakika bisiklet cevirme @cankizzzz
Bugun ara fazla oldu biliyorum ama cok aclik yasadim cok(
Masallah sana balim ipleri birakmamakda fayda var.Ayyyy cuma geliyorr cuma geliyorrr.. iki gun spora asilmam lazimmm az yemem lazim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?