Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Maalesef uyku eğitimi denemelerim hep sonuçsuz kaldı. Birde bi yerde bu konuyla ilgili bir yazı okudum bebekler ağladığı ve uyuması için aglatıldığı için 3-5 gün sonra çaresizlikten uyuyorlar yazıyordu..
Açıkçası kızımın katıla katıla ağkamasına dayanamam. Ama şişt pat yöntemini, ve hergün sallama ritmni biraz azaltmayı atak haftası geçince deneyeceğim. Bu arada bende öğretmenim fakat atanamadım

Bence cok degil canim. Hatta ogleye 1 kasede yogurt ilave edebilirsin yogurdun zarari olmaz hem tok tutar hemde metabolizmayi hizlandirir.
Aralarada sade yada az sutle kahve ilave edebilirsin kahvede istahi kesiyor
Bu aralar yoğurt azaltim canim demir eksikligimden dolayi... kahve de yasak canim.... aslinda en iyi istahi yesil cay kesiyor bende ama oda demir eksikligi yapiyor.... bol suya devam )

Bu aralar yoğurt azaltim canim demir eksikligimden dolayi... kahve de yasak canim.... aslinda en iyi istahi yesil cay kesiyor bende ama oda demir eksikligi yapiyor.... bol suya devam )
Demir eksikligine sabahlari ac karna keci boynuzu ozu kullan canim
Kansizlik da olsa yemeklerden 2 saat sonra kahve yade yesil cay icebilirsin.
Cunku vucut yemekten alicagi vitamini almis oluyor zaten

Hatanin farkindasin oda guzel.cok ac birakmissin kendini
Bugunku menunu merak ediyorum dunku acliktan sonra istah patlamasi yasamamissindir insallah

olsun canım atanirsin inşaallah :) branş ne?

Hatanin farkinda olmak da guzel tabi kaptanim. Yani ekmek arasi ekmek gibi olmus keske 4 ad cig kofteyi marula sarip da yeseydin yanina bol limonlu maydonozla offf canim cekti simdi ama ben ev yapimi cig kofteyi tercih ederdim
Yemeseydin ilerleyen saatlerde daha zararli seyler yemekten iyidir kaptanim

Kızlar bende su içemezdim çünkü çok çay içiyorum suyu bide limonlu deneyin ben o şekilde daha çok tüketiyorum bana boğucak hissi vermiyor sade içerken kendimi zorlayıp boğulcak gibi oluyordum
Ben de genel de 3 litre şu icersem 1.5 litresini limonlu olarak tuketiyorum. Insan belli bir süre çok şu içinde bıkkınlık geliyor ama bu şekilde daha istekli iciyor. (5)

Ben de evde yapılan çiğ köfte severim
Benim çocuklar bayılıyor
Ben de genel de 3 litre şu icersem 1.5 litresini limonlu olarak tuketiyorum. Insan belli bir süre çok şu içinde bıkkınlık geliyor ama bu şekilde daha istekli iciyor. (5)
Evet limonlu olunca daha rahat içiliyor

Demir eksikligine sabahlari ac karna keci boynuzu ozu kullan canim
Kansizlik da olsa yemeklerden 2 saat sonra kahve yade yesil cay icebilirsin.
Cunku vucut yemekten alicagi vitamini almis oluyor zaten
Istah aciyormu canim bu keci boynuzu ozu ?

Masallah sana balim ipleri birakmamakda fayda var.
Yaa tabi kii de ama farkettim kusura bakmayin ben artik daha az diyete uyuyorum.. daha fazla karbonhidrat yememe ragmen (tabiki de abur cubur, kizartma, hamurisi yemiyorum asla!) ne demistik yasam tarzimizi degistirmemiz lazim, saglikli beslenmekte bunun icerisinda.. ama cok kilo almadigimi hatta verdigimi farkettim.. cunku arada yaptigim spor bile bana yetiyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…