Radara mi yakalandi@belcimim gördüm buraya bakıyorsun malatya yazmissin profiline hemserime slm vereyim dedim))
Allah kolaylık versin canım her çocuk farklı ben buna inanıyorum bazen uyku eğitimi falan da ise yaramiyor. Benim 2 yeğenim var erkek ikisi de fıtratları ve uyku alışkanlıkları çok farklı. Umarım tez zamanda düzelir sen de rahatlarsın
redbull enerji içecekleri falan çok tehlikeli geliyor bana iyiki bırakmışsın canim
gece gece kafa kalmamış yanlış yazmışım canım olur arada mazur görün
matematik öğretmeniyim ben de canım. Ama su an doğum iznindeyim
Bu aralar yoğurt azaltim canim demir eksikligimden dolayi... kahve de yasak canim.... aslinda en iyi istahi yesil cay kesiyor bende ama oda demir eksikligi yapiyor.... bol suya devamBence cok degil canim. Hatta ogleye 1 kasede yogurt ilave edebilirsin yogurdun zarari olmaz hem tok tutar hemde metabolizmayi hizlandirir.
Aralarada sade yada az sutle kahve ilave edebilirsin kahvede istahi kesiyor
Ayy sayfa ne guzel oldu boyle
Bunlarda ozman tüm 13. Takıma
İyi akşamlar kızlar
Demir eksikligine sabahlari ac karna keci boynuzu ozu kullan canimBu aralar yoğurt azaltim canim demir eksikligimden dolayi... kahve de yasak canim.... aslinda en iyi istahi yesil cay kesiyor bende ama oda demir eksikligi yapiyor.... bol suya devam)
Tesekkur ederim :))Menün gayet sağlıklı, dengeli ve düzenli. Tebrik ederim. Afiyet olsun
Hatanin farkindasin oda guzel.cok ac birakmissin kendini20 Şubat menü
9.30
2kayisi
13.00
1 Gofret yarım litre su
15.00
Sade Türk Kahvesi
20.00
1 kase mercimek çorbası
1\3 lahmacun
1litre su
3 Leslie
100 köprü
50 squat
1 litre su
Kızlar memlekete geldim günüm hep yollarda geçti , berbat beslendigimin farkındayım ama bugunluk böyle oldu.
olsun canım atanirsin inşaallah :) branş ne?Maalesef uyku eğitimi denemelerim hep sonuçsuz kaldı. Birde bi yerde bu konuyla ilgili bir yazı okudum bebekler ağladığı ve uyuması için aglatıldığı için 3-5 gün sonra çaresizlikten uyuyorlar yazıyordu..
Açıkçası kızımın katıla katıla ağkamasına dayanamam. Ama şişt pat yöntemini, ve hergün sallama ritmni biraz azaltmayı atak haftası geçince deneyeceğim. Bu arada bende öğretmenim fakat atanamadım
Hatanin farkinda olmak da guzel tabi kaptanim. Yani ekmek arasi ekmek gibi olmus keske 4 ad cig kofteyi marula sarip da yeseydin yanina bol limonlu maydonozla offf canim cekti simdi ama ben ev yapimi cig kofteyi tercih ederdim20 Şubat 2018 Menüm
Kahvaltı (09:00)
1 tane haşlanmış yumurta
5 tane siyah zeytin
Domates, salatalık
Öğle (12:30)
4-5 kaşık domates çorbası
1 küçük kase cacık
4 yemek kaşığı patlıcan kebabı (kıymalı)
Yağlıydı biraz sadece kıymalarını ve patlıcanlarını yedim.
Akşam (20:30)
1 tane çiğköfte dürüm
1 tane ayran
2 litre su, spor yok.
Akşamım hiç olmadı biliyorum. Geç kaldım normalde yemeyecektim. Sonra dayanamam diye düşünüp yedim.
Ben de genel de 3 litre şu icersem 1.5 litresini limonlu olarak tuketiyorum. Insan belli bir süre çok şu içinde bıkkınlık geliyor ama bu şekilde daha istekli iciyor. (5)Kızlar bende su içemezdim çünkü çok çay içiyorum suyu bide limonlu deneyin ben o şekilde daha çok tüketiyorum bana boğucak hissi vermiyor sade içerken kendimi zorlayıp boğulcak gibi oluyordum
Ben de evde yapılan çiğ köfte severimHatanin farkinda olmak da guzel tabi kaptanim. Yani ekmek arasi ekmek gibi olmus keske 4 ad cig kofteyi marula sarip da yeseydin yanina bol limonlu maydonozla offf canim cekti simdi ama ben ev yapimi cig kofteyi tercih ederdim
Yemeseydin ilerleyen saatlerde daha zararli seyler yemekten iyidir kaptanim
Evet limonlu olunca daha rahat içiliyorBen de genel de 3 litre şu icersem 1.5 litresini limonlu olarak tuketiyorum. Insan belli bir süre çok şu içinde bıkkınlık geliyor ama bu şekilde daha istekli iciyor. (5)
Istah aciyormu canim bu keci boynuzu ozu ?Demir eksikligine sabahlari ac karna keci boynuzu ozu kullan canim
Kansizlik da olsa yemeklerden 2 saat sonra kahve yade yesil cay icebilirsin.
Cunku vucut yemekten alicagi vitamini almis oluyor zaten
Istah aciyormu canim bu keci boynuzu ozu ?Demir eksikligine sabahlari ac karna keci boynuzu ozu kullan canim
Kansizlik da olsa yemeklerden 2 saat sonra kahve yade yesil cay icebilirsin.
Cunku vucut yemekten alicagi vitamini almis oluyor zaten
Bende acmadi canim ama bu kis hic hasta olmadimIstah aciyormu canim bu keci boynuzu ozu ?
Hahahaa sen oyle san
Rakibinix var kizlar en cok ben yapicmHahahaa sen oyle san
Yaa tabi kii de ama farkettim kusura bakmayin ben artik daha az diyete uyuyorum.. daha fazla karbonhidrat yememe ragmen (tabiki de abur cubur, kizartma, hamurisi yemiyorum asla!) ne demistik yasam tarzimizi degistirmemiz lazim, saglikli beslenmekte bunun icerisinda.. ama cok kilo almadigimi hatta verdigimi farkettim.. cunku arada yaptigim spor bile bana yetiyor ..Masallah sana balim ipleri birakmamakda fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?