Aaaa kadina bak sanane deseymis annende bende olsam cok kizarim kime neeBende artık az yicem
Ara öğün ana öğün yapınca çok gitmiyor ya
Artık biraz zayıflamak istiyorum
Kadının birisi anneme demiş senin kızı rüyamda gördüm incecik olmuş zayıfladimi yoksa hala şişman mi demiş cook sinirlendim ya Bu ara herkes benim kilomla bozmus kafayii
Ama çok çabuk kilo verdi sürekli yürüyüs yapıyordu
Kadının ağzı kokuyordu oruç tutuyormuş gibi ac olduğu her halinden belliydi
Karatay ideal senin icin canim o zaman ben bi onceki 20 kiloyu karatay usuluyle vermistm ara ogunsuz ama simdi ara ogun olmadan yapamiyorjm.bi basim donuo bisi agzima atmam lazim. Bide tek duze diyette de cok gitmex arada detoks protein diyeti filan yada iste kahvaltiyi mesela 3 4 gu yumurta 1 2 gun yulaf kepegi filan degostirmek lazim
canım belki simdilik sorun yoktur ama ilerleyen donemde sağlık sorunları ortaya çıkabilir o yüzden vücudumuzun ihtiyacı olan şeyleri günlük tuketmeliyiz. Ben mesela hızlı kilo verme taraftarı değilim az olsun ama kalıcı olsun 10 kilo versem hızlıca geri aldıktan sonra mantığı yok yaniKızlar bişey sorcam
Benim bi tanıdığım çok kiloluydu
Kadın diyete başladı ve nerdeyse hiç birşey yemiyordu sadece bol su ve bol yürüyüşle kadın zayıfladı şimdi incecik hiçbir sağlık sorunu yok
Kadın şimdi 55kilo
Hani bazen düşünüyorum biz çokmu yiyoruz
Aaaa kadina bak sanane deseymis annende bende olsam cok kizarim kime nee
canım belki simdilik sorun yoktur ama ilerleyen donemde sağlık sorunları ortaya çıkabilir o yüzden vücudumuzun ihtiyacı olan şeyleri günlük tuketmeliyiz. Ben mesela hızlı kilo verme taraftarı değilim az olsun ama kalıcı olsun 10 kilo versem hızlıca geri aldıktan sonra mantığı yok yani
Valla canim o zaman yedigindede hep bole onu ayakta tutcak seyler yemis o zaman ben ole zayiflayip da saglikli kalan hic gormedim
canım belki simdilik sorun yoktur ama ilerleyen donemde sağlık sorunları ortaya çıkabilir o yüzden vücudumuzun ihtiyacı olan şeyleri günlük tuketmeliyiz. Ben mesela hızlı kilo verme taraftarı değilim az olsun ama kalıcı olsun 10 kilo versem hızlıca geri aldıktan sonra mantığı yok yani
Cok teşekkürler canımSaglikli dolu dolu guzel menu olmus canim afiyet olsun...kızına cok başarılar)
canım sen zaten az yiyorsun ki daha da azaltmaBende artık az yicem
Ara öğün ana öğün yapınca çok gitmiyor ya
Artık biraz zayıflamak istiyorum
Kadının birisi anneme demiş senin kızı rüyamda gördüm incecik olmuş zayıfladimi yoksa hala şişman mi demiş cook sinirlendim ya Bu ara herkes benim kilomla bozmus kafayii
Kesinlikle katiliyorum.
Burcu selam dargınmıyız yoksaKesinlikle katiliyorum.
canım sen zaten az yiyorsun ki daha da azaltma
Yumurta diyeti yapsana kızlar yapıyo kiloda veriyor.. ben yılbaşı haftası protein diyeti yapıp 900 gr vermiştim oda güzelSabah sadece 1tane patates yiyordu
Yumurta diyeti yapsana kızlar yapıyo kiloda veriyor.. ben yılbaşı haftası protein diyeti yapıp 900 gr vermiştim oda güzel
Sabah sadece 1tane patates yiyordu
Bende katılıyorum ama biktim ya gerçekten biktim kaç senedir burdayım 5kilo verip 10kilo geri alıp geliyorum
Protein diyetinde bol et, yumurta, yağsız tuzsuz lor.. Sebze olarak az karbonhidrat içeren sebzeler yeniyor.. bende süper işe yaramıştı tavsiye ederim, sadece üç gün yapıcaksınNasıl yapılıyor ki cnm
O zaman patates diyeti yapmis baby o benim arkadasimda yapti kisa bir zamanda 15 kilo verdi sonra hop seker hastaligi sinirinda cikti simdi ilac kullanio
Ah canim dogum yaptiktan sonra 4 ay sonra dedim ki zayifliim sonra sutum kesilir gibi oldu az daha dayandim taki mart 2017 ye kadar o arada bi hirs yaptim 10 kilo verdim.74 le basladim 64 e dustum tatil hevesine sonra tekrar aldim bizdeki sorun beyin obezligi onuda yiyim acliktan degil yani simdi.sabah tartildim 70.5 yine hedef 60 bakalim.kac ayda vercm 20 kiloyu 5 ayda verdim ama o irade suan yok cunku esim yemeyi cok sevio ve oda sismab
Protein diyetinde bol et, yumurta, yağsız tuzsuz lor.. Sebze olarak az karbonhidrat içeren sebzeler yeniyor.. bende süper işe yaramıştı tavsiye ederim, sadece üç gün yapıcaksınBengi__ daha detaylı biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?