Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aaaa kadina bak sanane deseymis annende bende olsam cok kizarim kime nee

Ama çok çabuk kilo verdi sürekli yürüyüs yapıyordu
Kadının ağzı kokuyordu oruç tutuyormuş gibi ac olduğu her halinden belliydi

Valla canim o zaman yedigindede hep bole onu ayakta tutcak seyler yemis o zaman ben ole zayiflayip da saglikli kalan hic gormedim

Denicem bakalım dayanamazsam gene normal devam ederim cnm

canım belki simdilik sorun yoktur ama ilerleyen donemde sağlık sorunları ortaya çıkabilir o yüzden vücudumuzun ihtiyacı olan şeyleri günlük tuketmeliyiz. Ben mesela hızlı kilo verme taraftarı değilim az olsun ama kalıcı olsun 10 kilo versem hızlıca geri aldıktan sonra mantığı yok yani

Kesinlikle katiliyorum.

Aslında haklısın ama biraz versem sonra dikkat ederim

canım sen zaten az yiyorsun ki daha da azaltma

Sabah sadece 1tane patates yiyordu

O zaman patates diyeti yapmis baby o benim arkadasimda yapti kisa bir zamanda 15 kilo verdi sonra hop seker hastaligi sinirinda cikti simdi ilac kullanio

Bende katılıyorum ama biktim ya gerçekten biktim kaç senedir burdayım 5kilo verip 10kilo geri alıp geliyorum

Ah canim dogum yaptiktan sonra 4 ay sonra dedim ki zayifliim sonra sutum kesilir gibi oldu az daha dayandim taki mart 2017 ye kadar o arada bi hirs yaptim 10 kilo verdim.74 le basladim 64 e dustum tatil hevesine sonra tekrar aldim bizdeki sorun beyin obezligi onuda yiyim acliktan degil yani simdi.sabah tartildim 70.5 yine hedef 60 bakalim.kac ayda vercm 20 kiloyu 5 ayda verdim ama o irade suan yok cunku esim yemeyi cok sevio ve oda sismab

Bende yıllar önce 83 den 55 inmiştim sonra bi bozdum 104 kilo oldum
Nasıl başardığımı bilmiyorum salaklık işte vermişsin ne Güzel niye geri alıyorsun hemde fazlasiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…