Yemek yok bu saatte yemem aslaaaaaa kapattim agzimi su iciyorumkizimin dogum gununde zayif olmak istiyorum...
Bu nasıl spor yaaaa ben oynamiyorummmm
Masallah
Ben şuan fena açımmmmm
aksam ekmek fazla oldu farkındayım. Oglenki musakka ise kendim yaptım. Patlıcanları yağsız pisiriyorum tavada. Yemeğin içinde 1 yk yağ falan var
Ayyy zayif olayimmmmEvet doğum gününü düşün
Şişman şişman gezmekmi
Yoksa incecikmiii
Daha iyiii
Canım mideni bastıracak bişeyler ye mesela elma yoğurtBen şuan fena açımmmmm
Canım bende saat 13 ten önce kahvaltı yapamazdım ama metobolizmanın çalışmadığını öğrenince erken yapıyorum artıkBiliyorum cnm
Dayanıyorum sorun olmuyor cnm
Iciyorum canimSagol canim ise baslayinca bide yarim saat yuruyus eklicem belli gunler
Su ic su
O zaman sorun yok canim
Yok canim su iciyorumCanım mideni bastıracak bişeyler ye mesela elma yoğurt
Canım bende saat 13 ten önce kahvaltı yapamazdım ama metobolizmanın çalışmadığını öğrenince erken yapıyorum artık
Çokta erken sayılmaz size göre ama 9:30 bana göre erken
Yok canım benim belki ben çok yiyorumdurda senin menü lerde hiç bişi yok herşeyin kararı iyidir ne az ne çokKızlar bişey sorcam
Benim bi tanıdığım çok kiloluydu
Kadın diyete başladı ve nerdeyse hiç birşey yemiyordu sadece bol su ve bol yürüyüşle kadın zayıfladı şimdi incecik hiçbir sağlık sorunu yok
Kadın şimdi 55kilo
Hani bazen düşünüyorum biz çokmu yiyoruz
tam buğday alıyoruz canım sorun yok :)Aynen ekmek fazla olmuş ama tam buğdaysa sıkıntı olmaz merak etme diyetisyen bile bana her öğünde 2 dilim tam buğday vermişti..
Umarım musakka çok yağlı değildir.
Yok canım benim belki ben çok yiyorumdurda senin menü lerde hiç bişi yok herşeyin kararı iyidir ne az ne çok
Ayy hic mi eli ayagi titrememis basi donmemis ben bu menuyle bile basim dönüyor ara sira...Kızlar bişey sorcam
Kadın diyete başladı ve nerdeyse hiç birşey yemiyordu sadece bol su ve bol yürüyüşle kadın zayıfladı şimdi incecik hiçbir sağlık sorunu yok
Kadın şimdi 55kilo
Saglikli dolu dolu guzel menu olmus canim afiyet olsun...kızına cok başarılarSabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim az yağlı keçi peyniri
3 dilim kepek ekmek
5 zeytin
Domates, salatalık yeşillik
Ara
1/2 papaya
10 badem
1 bardak süt
Öğle
6 ızgara köfte
1 kase yoğurt
5 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara
3 adet diyet bisküvi
Yarım bardak süt
Akşam
1 tb orman kebabı
2 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
Ara
1 bardak tarçınlı süt
1 elma
Su 2.7 lt
Spor yok
Dıyetım 2000 kalorıdır
Kımı etıket edecegım bılemedımada81 sormuştu gerçi
Mesaj sayım>5 mesajzerra
Iyı geceler
Yarın kızımın özel okul seçme sınavı var ıyı geçerse kutlama yapacam o nedenle geç gelırım bılgınıze
Akşam ekmek dışında fazla değil aslında canım çorba ve yemek var pırasa çiğ yani salata niyetine bol lifliAllah şifa versin canım..
Musakka kızartmadan mıydı?
Akşam biraz fazla geldi, hem kelle paça hem ıspanak, pırasa ve ekmek..
Su içim gayet güzel..
Afiyet olsun canım
Aslında evet susam yağ ama ekmek eş değerinde 1 dilim ekmek 1/3 simite denk geliyordu.
Afiyet olsun
Kusura bakma canım ama ne saatler ne de yiyecekler hiç olmamış. Sabah şeker, akşam ısıl işlem yemişsin..
Afiyet olsun canım
Cankııız naptıııınnn? Hani 3 ana 2 ara yapıyorduuun
Kızlar bişey sorcam
Kadın şimdi 55kilo
Ayy hic mi eli ayagi titrememis basi donmemis ben bu menuyle bile basim dönüyor ara sira...
O arkadastan benimde var kiz 2 ayda incecik oldu boyu vardi 64 kilo oldu ama incecik duruyordu...
Iki ogun beslenmis birde ogle minik bi ara bir kase yogurt gibi.. hic spor yapmamış uyumayi pek sever bebegide vardi...kahvalti 11 gibi yaparmis sonra bir kase yogurt ... ogluyla öğle uykusuna yatardi... sonra aksam bi tabak evde pisen yemek yaninda salata boyle 2 ayda incecik olduuuu...
Ole bir cok saglikli gelmiyo bana simdi degilse bile ilerde bir saglik sorunu cikar yada yemistir ama yemedim demistir.
Bende artık az yicem
Ara öğün ana öğün yapınca çok gitmiyor ya
Artık biraz zayıflamak istiyorum
Kadının birisi anneme demiş senin kızı rüyamda gördüm incecik olmuş zayıfladimi yoksa hala şişman mi demiş cook sinirlendim ya Bu ara herkes benim kilomla bozmus kafayii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?