Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben şuan fena açımmmmm
Canım mideni bastıracak bişeyler ye mesela elma yoğurt
Biliyorum cnm
Dayanıyorum sorun olmuyor cnm
Canım bende saat 13 ten önce kahvaltı yapamazdım ama metobolizmanın çalışmadığını öğrenince erken yapıyorum artık
Çokta erken sayılmaz size göre ama 9:30 bana göre erken

Yok canim su iciyorum ) aslinda vucudum bu sisteme alisik bazen boyle mide delinmis gibi acikiyorum

Kızlar bişey sorcam
Benim bi tanıdığım çok kiloluydu
Kadın diyete başladı ve nerdeyse hiç birşey yemiyordu sadece bol su ve bol yürüyüşle kadın zayıfladı şimdi incecik hiçbir sağlık sorunu yok
Kadın şimdi 55kilo
Hani bazen düşünüyorum biz çokmu yiyoruz

Sabah

1 haşlanmış yumurta

2 dilim az yağlı keçi peyniri

3 dilim kepek ekmek

5 zeytin

Domates, salatalık yeşillik

Ara

1/2 papaya

10 badem

1 bardak süt

Öğle

6 ızgara köfte
1 kase yoğurt

5 kaşık bulgur pilavı

Salata

Ara

3 adet diyet bisküvi

Yarım bardak süt

Akşam

1 tb orman kebabı

2 dilim kepek ekmek

1 kase yoğurt

Ara

1 bardak tarçınlı süt

1 elma

Su 2.7 lt
Spor yok

Dıyetım 2000 kalorıdır
Kımı etıket edecegım bılemedım ada81 sormuştu gerçi

Mesaj sayım>5 mesaj zerra

Iyı geceler

Yarın kızımın özel okul seçme sınavı var ıyı geçerse kutlama yapacam o nedenle geç gelırım bılgınıze

Yok canım benim belki ben çok yiyorumdurda senin menü lerde hiç bişi yok herşeyin kararı iyidir ne az ne çok

Aynen ekmek fazla olmuş ama tam buğdaysa sıkıntı olmaz merak etme diyetisyen bile bana her öğünde 2 dilim tam buğday vermişti..
Umarım musakka çok yağlı değildir.
tam buğday alıyoruz canım sorun yok :)
patlıcanı yazdım yine yazayım yağsız kızartıyorum sorun yok

Ayy hic mi eli ayagi titrememis basi donmemis ben bu menuyle bile basim dönüyor ara sira...
O arkadastan benimde var kiz 2 ayda incecik oldu boyu vardi 64 kilo oldu ama incecik duruyordu...

Iki ogun beslenmis birde ogle minik bi ara bir kase yogurt gibi.. hic spor yapmamış uyumayi pek sever bebegide vardi...kahvalti 11 gibi yaparmis sonra bir kase yogurt ... ogluyla öğle uykusuna yatardi... sonra aksam bi tabak evde pisen yemek yaninda salata boyle 2 ayda incecik olduuuu...

Saglikli dolu dolu guzel menu olmus canim afiyet olsun...kızına cok başarılar )

Akşam ekmek dışında fazla değil aslında canım çorba ve yemek var pırasa çiğ yani salata niyetine bol lifli

Ole bir cok saglikli gelmiyo bana simdi degilse bile ilerde bir saglik sorunu cikar yada yemistir ama yemedim demistir.

Bende artık az yicem
Ara öğün ana öğün yapınca çok gitmiyor ya
Artık biraz zayıflamak istiyorum
Kadının birisi anneme demiş senin kızı rüyamda gördüm incecik olmuş zayıfladimi yoksa hala şişman mi demiş cook sinirlendim ya Bu ara herkes benim kilomla bozmus kafayii

Karatay ideal senin icin canim o zaman ben bi onceki 20 kiloyu karatay usuluyle vermistm ara ogunsuz ama simdi ara ogun olmadan yapamiyorjm.bi basim donuo bisi agzima atmam lazim. Bide tek duze diyette de cok gitmex arada detoks protein diyeti filan yada iste kahvaltiyi mesela 3 4 gu yumurta 1 2 gun yulaf kepegi filan degostirmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…