- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Selam canim.bence menun iyi simit haftada 1 yarim diyetisyenlerde verio ki zaten sporunla yakmissindir
Yani ben cok begenmedim.canim sagliksiz bir menu olmus
Gayet guzel bir menu afiyet olsun
Afiyet olsun cnm
Menemen gunu olmus afiyet olsun
Allah şifa versin canım..
Musakka kızartmadan mıydı?
Akşam biraz fazla geldi, hem kelle paça hem ıspanak, pırasa ve ekmek..
Su içim gayet güzel..
Afiyet olsun canım
Aslında evet susam yağ ama ekmek eş değerinde 1 dilim ekmek 1/3 simite denk geliyordu.
Afiyet olsun
Kusura bakma canım ama ne saatler ne de yiyecekler hiç olmamış. Sabah şeker, akşam ısıl işlem yemişsin..
Afiyet olsun canım
Cankııız naptıııınnn? Hani 3 ana 2 ara yapıyorduuun
Canim ben ciger ve kuru uzum yiyorum... yemeklerin yaninda yogurt yemiyorum... çayı azalttim kahve icmiyorum... cigeri dene en etkili demir icin ciğer)
21 şubat menü
08:00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
10:30
5 çiğ badem
12:30
Haşlanma tavuk
Salata
15:30
2 gün kurusu
1 tam ceviz
20:00
Fırında tavuk
Salata
3 litre su
Spor yok
LAydLiNe
cankizzzz
ada81
Siz söylemeden ben hemen öz eleştiri yapayım. Öğlen sebze yediysem akşam protein yemeye dikkat edenlerdenim. Bugün iki öğünde protein protein oldu. Trafiğin azizliğine uğradım birazcık
Sporda olaymis guzel menü21 şubat menüm
7.00 sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates 5 tane zeytin
11.00 chia tohumlu yoğurt
14.30 öğlen
Dünden kapuska yemeği 1 tabak
Yoğurt
16.00 1 armut
18.00 şekersiz nescafe
19.30 akşam
4 yaprak sarması yoğurt
Karışık salata
1.5 lt su
Menu guzel canim ama biraz az olmus canim.m.
Bu nasıl spor yaaaa ben oynamiyorummmmGelelim.banaaa
Sabah 10.45
1.5 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 yesil zeytin
Domates
Ara 14.30
1 kase karpuz
Aksam 17.15
6 yk zeytinyagli barbunya
Salata
2 tane izgara mantar
Ara 21.00
2 kuru erik
2.5 litre su
Eliptik 30 dk--- 120 puan
20 sumo squat---- 8 puan
40 side leg left---- 16 puan
40 side leg right --- 16 puan
20 deep side lunges--- 8 puan
20 leg extansion left---8 puan
20 leg extansion right--- 8 puan
20 side leg extansion left --- 8 puan
20 side leg extansion right --- 8 puan
40 side leg raises left--- 16 puan
40 side leg raises right --- 16 puan
30 mekik ---- 12 puan
244 puan
20 sn plank(1 puan degeri goremedim)
Simdi yesilcay zamani
LAydLiNe
dun erken kalktım kahvaltı erken deneyeyim diye ama noldu aksama kadar uyuyacak fırsat bulamadim bebisten o da bugüne kaydı. Yani bugün sabah kızım uyurken ben de uyudum kahvaltı yalan oldu anliycan7 zeytin 1 incir bende denemek istemistim ama hic nasip olmadi... canim niye kahvalti yok yumurta peynir ?
Dana ciğeri canim.... ben evde yapinca yiyemiyorum disardan aliyorum izgara kokulu guzel oluyor yaninda bol sogan yiyorum....Aynen yapayım bildiğimiz karaciğer dimi..
Yemeklerin yanında ayran içiyorum onuda yapmayım. Bir müddet çay ve kahveye ara vereyim
Ben şuan fena açımmmmm
Hafta sonu alayim incir bende deniyeyimdun erken kalktım kahvaltı erken deneyeyim diye ama noldu aksama kadar uyuyacak fırsat bulamadim bebisten o da bugüne kaydı. Yani bugün sabah kızım uyurken ben de uyudum kahvaltı yalan oldu anliycan
Ben hamileyken başladım incir zeytine kilo verdiriyor diyemem ama kabızlığa çok iyi geliyor
aksam ekmek fazla oldu farkındayım. Oglenki musakka ise kendim yaptım. Patlıcanları yağsız pisiriyorum tavada. Yemeğin içinde 1 yk yağ falan varCok cok guzel cnm afiyet olsun
Biraz sagliksiz mi olmus sanki
Aksam.biraz kalabalik olmus ekmek olmasa iyiymis oglende musakka yaglidir ekmek olamayabilirdi
Afiyet olsun canım çok geç yemişsin akşamıda erken ,yarına kadar nasıl dayancaksın
Yemek yok bu saatte yemem aslaaaaaa kapattim agzimi su iciyorumYemek yok o bizi sismannnn yaptı
Patlıcanları yağsız yapışmaz tavada pisiriyorum canımTatlim öncelikle çok geçmiş olsun. Biliyorum yogun bir dönemdesin ama poğaça olmamış. Sanırım sen Gofrette Yemiştin. Eğer yanlış hatirliyorsam kusura bakma. Lütfen dikkatli ol.
Kahvaltı çok az gibi canim. Musakkanin patlıcanını kızatarak yaptiysan o da sıkıntı.
Akşam da ekmeği hiç yemeseymissin güzel bir aksam menüsü olurmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?