Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

21 şubat menü

08:00

1 haşlanmış yumurta

1 kk peynir

Domates salatalık

10:30

5 çiğ badem

12:30

Haşlanma tavuk

Salata

15:30

2 gün kurusu

1 tam ceviz

20:00

Fırında tavuk

Salata

3 litre su

Spor yok

LAydLiNe
cankizzzz
ada81

Siz söylemeden ben hemen öz eleştiri yapayım. Öğlen sebze yediysem akşam protein yemeye dikkat edenlerdenim. Bugün iki öğünde protein protein oldu. Trafiğin azizliğine uğradım birazcık

Cnm sabah kahvaltımı hazırlarken kardeşim aradı doktordan sonra sana kahvaltıya gelcez diye
Bende yemedim onları bekledim geç geldiler geç yediğim içinde öğlen yemedim akşamda hafif yedim biliyorum hiç olmadii

Gelelim.banaaa

Sabah 10.45
1.5 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 yesil zeytin
Domates

Ara 14.30
1 kase karpuz

Aksam 17.15
6 yk zeytinyagli barbunya
Salata
2 tane izgara mantar

Ara 21.00
2 kuru erik

2.5 litre su

Eliptik 30 dk--- 120 puan
20 sumo squat---- 8 puan
40 side leg left---- 16 puan
40 side leg right --- 16 puan
20 deep side lunges--- 8 puan
20 leg extansion left---8 puan
20 leg extansion right--- 8 puan
20 side leg extansion left --- 8 puan
20 side leg extansion right --- 8 puan
40 side leg raises left--- 16 puan
40 side leg raises right --- 16 puan
30 mekik ---- 12 puan

244 puan
20 sn plank(1 puan degeri goremedim)

Simdi yesilcay zamani

LAydLiNe

Bence bi sakincasi yok canim duraklama zamanim gelince butun gun proteim tuketirim metabolizmam hizlansin diye

Sporda olaymis guzel menü

Bu nasıl spor yaaaa ben oynamiyorummmm
Masallah

7 zeytin 1 incir bende denemek istemistim ama hic nasip olmadi... canim niye kahvalti yok yumurta peynir ?
dun erken kalktım kahvaltı erken deneyeyim diye ama noldu aksama kadar uyuyacak fırsat bulamadim bebisten o da bugüne kaydı. Yani bugün sabah kızım uyurken ben de uyudum kahvaltı yalan oldu anliycan
Ben hamileyken başladım incir zeytine kilo verdiriyor diyemem ama kabızlığa çok iyi geliyor

Aynen yapayım bildiğimiz karaciğer dimi..
Yemeklerin yanında ayran içiyorum onuda yapmayım. Bir müddet çay ve kahveye ara vereyim
Dana ciğeri canim.... ben evde yapinca yiyemiyorum disardan aliyorum izgara kokulu guzel oluyor yaninda bol sogan yiyorum....

Afiyet olsun canım çok geç yemişsin akşamıda erken ,yarına kadar nasıl dayancaksın

Hafta sonu alayim incir bende deniyeyim )

Cok cok guzel cnm afiyet olsun

Biraz sagliksiz mi olmus sanki

Aksam.biraz kalabalik olmus ekmek olmasa iyiymis oglende musakka yaglidir ekmek olamayabilirdi
aksam ekmek fazla oldu farkındayım. Oglenki musakka ise kendim yaptım. Patlıcanları yağsız pisiriyorum tavada. Yemeğin içinde 1 yk yağ falan var

Patlıcanları yağsız yapışmaz tavada pisiriyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…