Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aç kalarak zayıflarsın ama kasından gider, halsiz kalırsın, saçların dökülür.. Sonrada verdiğin kiloyu yemeye başladığında 2 katı geriye kalırsıın.

Afiyet olsuunn, inşallah kuzunun sınavı güzel geçer.. Allah muvaffak etsin..

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım menü ve spor çok güzel.

Çocuğa olan ilgini mi kıskanıyor acaba?

Bu konuda katılıyorum. Zaten genel kurallardan biri aktif olmak, günde 5 mesaj altında yazmamak.
Burada bir çok kişi çalışıyoruz, oturupta tek tek mesaj sayma olayı bana da çok gereksiz geldi.

Aynen katılıyorum. Gerçekten gitse gitse bikac gün gider hem msj sayma hemde spor toplama işi ve bikac kişiyi etiketleme işi banada zor geldi.zaten yazanlar belli oluyor 5 msj yazmışsaK gerisi önemli değil. Ama hiç görmemişsek ve tek msj yazıp kaçmışlar belli oluyor.

Bilmece811
Cankm şarjım yoktu msjina cvp yazmak istedim ama yazamadım. Demişsin ya çocuk olduktan sonra diye acaba sen çok mu ilgi ve yardım bekliyorsun eşinden çocuk olduktan sonra bunalıma giriyor kadınlar bide destek bulamayınca söylenmeye falan başlıyor iki taraflı bakmak lazım olaya diye düşünüyorum.

Benim ufaklik resmen aseriyordu illa karpuz diye almislar yaz karpuzu gibi degjl ama yinede yeniyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…