Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım öncelikle sakin ol daha çok yeni dimi bebegin ne kadarlik oldu söyle bana? Çok yeni olan senin bebeğin miydi?

Bebegin ne kadarlik canim? Belki atak haftasindadir

günaydın herkese
zerra canım dün 71 msj yazmışım açıkcası sayarken gözlerim böyle oldu ekran kayıyor nerde kalmıştım diye hop baştan .....
bide benim gözleri düşün 22 kişinin 7 günlük sayılarına baktım
LAydLiNe ben bugün hormon ilaçlarına başlıyorum. Biliyorum bana kilo olarak dönecek. O yüzden izne ayrılmak istiyorum. Liste dışı arada katılmak istiyorum.
yolun açık olsun canım.rabbim kolaylıklar nasibetsin
Benim ufaklik resmen aseriyordu illa karpuz diye almislar yaz karpuzu gibi degjl ama yinede yeniyordu
çocuklar isteyince dünya duruyor
afiyet olsun canım
Günaydın kızlar... Yarın tartı günü unutmayalım haa :)
ne çabuk geçiyor bir hafta
1 hafta 10 gün olaydı bir gün istediğimizzi yeseydik

sanırım seni en iyi anlardan biri olabilirim , çünkü çoook sosyal iş hayatından birden eve tıkıldım duvarlar üstüme geldi o zamanlar .. öyle yanımızda olacak annem veya kv yok şöyleki uzaktalar ne kadar kalabilirler ayrıca kalmasınlar ben büyütmek istedim bebeğimi....ama öyle kısır döngü hem ben bakmak istiyorum çocuğa hem çalışmak evden çıkmak istiyorum ... eşimin yoğun ısrarları ve ikna çabalarından sonra evde oturmaya karar verdim ... kaç kere eşimi arayıp yıllık izini al gel ben çook bunaldım dışarı atacam kendimi dediğim olmuştur.... eşim gelirdi kıza bakardı ben kendimi mağazalara atardım keyif alırmıydım hayır aklım kızımda olurdu 40 dakika sonra kendimi evde bulurdum

kızım çok cadıydı eve misafir kabul etmez sanki bir yeri çıkmış gibi cıyak cıyak ağlardı... biz bir yere gitsek en fazla 5 dakika sonra o evden çıkmak zorunda kalırdık ağla ağla fena olurdu...şuanda çoook sosyal bir kız küçükken cadılığı bizeydi

Gerçekten zor ama şöyle düşün hamdolsun evladımız var.benim 3 yıl çocuğum olmadı 2 tüp bebek denememiz oldu olmadı.ama 3.yılının sonunda allah in izniyle normal yolla hamile kaldım ve Rabbim okadar büyükki tup bebek bile olmamışken normal yolla ikiz çocuklarım oldu.evlat çok büyük nimet biz rabbim ize sığınalim yeterki o herşeyi kolaylaştırır.ben iki cocukla ayni anda mucadele verdim geceleri hic iyku yoktu ama atlattk cok sukur onlar iyi olsu yeterki.sen çocuğunla ilgilen boşver diğer şeyleri.gerekirse tek çeşit yap..ben çocukları pusete koyup yanıma alırdım yemek yaparken öyle de yapabilirsin.tabiki eşininde yardımcı olması lazım ona bunu sinirlendiğin zamanlarda değilde sakinken güzelce anlat.ins.düzelir herşey çocuğunda var daralıp boşanmayı düşünmek ve kavga etmek çözüm değil canım. Üzme kendini.

Benim kızlarında sürekli boğazları şişiyor ve ateş

Ah canim ya kiyamam. Kac yasinda kizlarin. Bizimki krese bu sene basladi mutlaka bi hafta hastayiz hemen tonsilit oluyo ates filan antibiyotiksiz atlattirmaya calisiyorum bakalim bu sefer nasi olck. Gecen ay dokuntusuz su cicegi cikardi pesinede bem cikarinca anladik su cicegi gecirdigini

ben de tereddüt ettim ama çok da güzel oldu bu 2. yapışım bundan sonra hep boyle pişiririm zaten yağlı yemek sevmem canım dene istersen.
patlıcan zamanı az daha gelsin deneyeyim inşallah
tebrikler canım çok güzel bir haber
evet canım harika teşekkür ederim
Günaydın canım masallah epey erken uyanmışsin. Erken yatmanın güzelliği..
valla tavuk gibi evde çocuklardan önce uykum geliyor
haliyle erkenden uyanıyorum
erken uyandığım için akşam yine erkenden uykum geliyor
Bende fırında közleyip yapıyorum çok güzel oluyor yağda kızartma güzel olmuyor vıcık vıcık yağ oluyor.
musakkayıda mı közleyip nasıl oluyor ki
Kızlar günaydın

Geçmişi bir yere kadar okudum şimdi ara vermem lazım işlerim çok yoğun.

Tekrar dönüp bakacağım geçmişe ama şimdilik birazcık kaçıyorum
kolay gelsin canım
ellerine sağlık zirveyi kaptırmışım
Darisi basimaa darisi basimaaa
olur canım yeterki vazgeçmeyin
başlarda yılgınlığım çok oldu
ama sonra iradem o kadar kuvvetlendi ki ben bile şaşırıyorum
zaman zaman böyle süreçler oluyor canım evlilikte
benim 19.yılım bitti
ne badireler atlattık
şimdi çok şükür herşeye
birçok erkek böyle
ben çalışıyorum gün boyu
evin işi temizliği çocukların problemi herşey bana bakar
eşim gelince ayağını uzatır tel-tv uğraşır
koyarsa çayı koyar o kadar

cankizzzz eline emegine saglik canim

Gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim kizimin atesi var bir 2 gundur soguk alginligi dedi doktor ama bakalim hem oninla ilgilencem ogleden sonra sporumuda yaparim
geçmiş olsun kuzuya
Sahalara geri dönüyorum canım
dönüşümüz muhteşem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…