canım öncelikle sakin ol daha çok yeni dimi bebegin ne kadarlik oldu söyle bana? Çok yeni olan senin bebeğin miydi?Canım ben sadece yemek yaparken bakmasını istiyorum onun haricinde bak diye yüklenmiyorum. Bu iki haftadır oğlum beş dakikaya bir uyanıp yeniden sallanmak istiyor. Yatağımda yatıp ayağım beşikte her ağladığında sallıyorum. Gece de keza öyle, delireceğim. Baksa da elinde telefon, yanında duruyor, benim oğlum da benden alıştı onla konuşulsun şarkı söylensin istiyor. Yanına bıraktığımda Beş dakka sonra bir cıyaklama, elim soğanlı yemek yarım kalmış bir şekilde yine ben geçiyorum başına. Mutlaka tek taraflı olmaz ama bu çocuğu ben tek başıma istemedim. Ben 24 saat uykusuz hayalet gibi geziyorum onun bayatında hiçbir değişiklik olmadı, yemeği önünde, akşamları dışarıda. Az kaldı boşayacağım bu adamıŞaka bir yana gerçekten zor bir süreç ama değer
Geçmiş olsun canımcankizzzz eline emegine saglik canim
Gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim kizimin atesi var bir 2 gundur soguk alginligi dedi doktor ama bakalim hem oninla ilgilencem ogleden sonra sporumuda yaparim
Sahalara geri dönüyorum canımSporumuz coşmuş maşallah
İnşallah aşarsınız sorunlarınızı
Zaman herşeyi çözüyor canım sabırlı ve yapıcı olmaya çalışın
Sana sonuna kadar katılıyorum tatlım
cankizzzz eline emegine saglik canim
Gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim kizimin atesi var bir 2 gundur soguk alginligi dedi doktor ama bakalim hem oninla ilgilencem ogleden sonra sporumuda yaparim
Bebegin ne kadarlik canim? Belki atak haftasindadirCanım ben sadece yemek yaparken bakmasını istiyorum onun haricinde bak diye yüklenmiyorum. Bu iki haftadır oğlum beş dakikaya bir uyanıp yeniden sallanmak istiyor. Yatağımda yatıp ayağım beşikte her ağladığında sallıyorum. Gece de keza öyle, delireceğim. Baksa da elinde telefon, yanında duruyor, benim oğlum da benden alıştı onla konuşulsun şarkı söylensin istiyor. Yanına bıraktığımda Beş dakka sonra bir cıyaklama, elim soğanlı yemek yarım kalmış bir şekilde yine ben geçiyorum başına. Mutlaka tek taraflı olmaz ama bu çocuğu ben tek başıma istemedim. Ben 24 saat uykusuz hayalet gibi geziyorum onun bayatında hiçbir değişiklik olmadı, yemeği önünde, akşamları dışarıda. Az kaldı boşayacağım bu adamıŞaka bir yana gerçekten zor bir süreç ama değer
bide benim gözleri düşün 22 kişinin 7 günlük sayılarına baktımgünaydın herkese
zerra canım dün 71 msj yazmışım açıkcası sayarken gözlerim böyle oldu ekran kayıyor nerde kalmıştım diye hop baştan .....
yolun açık olsun canım.rabbim kolaylıklar nasibetsinLAydLiNe ben bugün hormon ilaçlarına başlıyorum. Biliyorum bana kilo olarak dönecek. O yüzden izne ayrılmak istiyorum. Liste dışı arada katılmak istiyorum.
çocuklar isteyince dünya duruyorBenim ufaklik resmen aseriyordu illa karpuz diye almislar yaz karpuzu gibi degjl ama yinede yeniyordu
ne çabuk geçiyor bir haftaGünaydın kızlar... Yarın tartı günü unutmayalım haa :)
sanırım seni en iyi anlardan biri olabilirim , çünkü çoook sosyal iş hayatından birden eve tıkıldım duvarlar üstüme geldi o zamanlar .. öyle yanımızda olacak annem veya kv yok şöyleki uzaktalar ne kadar kalabilirler ayrıca kalmasınlar ben büyütmek istedim bebeğimi....ama öyle kısır döngü hem ben bakmak istiyorum çocuğa hem çalışmak evden çıkmak istiyorum ... eşimin yoğun ısrarları ve ikna çabalarından sonra evde oturmaya karar verdim ... kaç kere eşimi arayıp yıllık izini al gel ben çook bunaldım dışarı atacam kendimi dediğim olmuştur.... eşim gelirdi kıza bakardı ben kendimi mağazalara atardım keyif alırmıydım hayır aklım kızımda olurdu 40 dakika sonra kendimi evde bulurdumGerçekten öyle galiba yıllarca çalıştım sonra bebek olunca eve tıkıldm yardım edenim yok bebeğim de desenz zor bir çocuk. Bence benim de bu ruh halinden kurtulmam gerek ama nasıl?
Eşim in yeteri kadar yardımcı olmadığnı düşünüp daha da sinrleniyorum
Gerçekten zor ama şöyle düşün hamdolsun evladımız var.benim 3 yıl çocuğum olmadı 2 tüp bebek denememiz oldu olmadı.ama 3.yılının sonunda allah in izniyle normal yolla hamile kaldım ve Rabbim okadar büyükki tup bebek bile olmamışken normal yolla ikiz çocuklarım oldu.evlat çok büyük nimet biz rabbim ize sığınalim yeterki o herşeyi kolaylaştırır.ben iki cocukla ayni anda mucadele verdim geceleri hic iyku yoktu ama atlattk cok sukur onlar iyi olsu yeterki.sen çocuğunla ilgilen boşver diğer şeyleri.gerekirse tek çeşit yap..ben çocukları pusete koyup yanıma alırdım yemek yaparken öyle de yapabilirsin.tabiki eşininde yardımcı olması lazım ona bunu sinirlendiğin zamanlarda değilde sakinken güzelce anlat.ins.düzelir herşey çocuğunda var daralıp boşanmayı düşünmek ve kavga etmek çözüm değil canım. Üzme kendini.Canım ben sadece yemek yaparken bakmasını istiyorum onun haricinde bak diye yüklenmiyorum. Bu iki haftadır oğlum beş dakikaya bir uyanıp yeniden sallanmak istiyor. Yatağımda yatıp ayağım beşikte her ağladığında sallıyorum. Gece de keza öyle, delireceğim. Baksa da elinde telefon, yanında duruyor, benim oğlum da benden alıştı onla konuşulsun şarkı söylensin istiyor. Yanına bıraktığımda Beş dakka sonra bir cıyaklama, elim soğanlı yemek yarım kalmış bir şekilde yine ben geçiyorum başına. Mutlaka tek taraflı olmaz ama bu çocuğu ben tek başıma istemedim. Ben 24 saat uykusuz hayalet gibi geziyorum onun bayatında hiçbir değişiklik olmadı, yemeği önünde, akşamları dışarıda. Az kaldı boşayacağım bu adamıŞaka bir yana gerçekten zor bir süreç ama değer
canım geçmiş olsun kuzuna ....cankizzzz eline emegine saglik canim
Geçmiş olsun cnm
Nerdeyse bütün çocuklar hasta
Aynen canim pazar gunu piknige gitmistik orda usuttu galiba. Sadece atesi var baska bisisi yok
Benim kızlarında sürekli boğazları şişiyor ve ateş
tesekkur ederim canımAfiyet olsun hepsi kararında
hayir canım kilo ya da istah acma gibi bi durum yasamadimDemir ilacı kilo yapmıyırmu?
3 buçuk aylık canım.canım öncelikle sakin ol daha çok yeni dimi bebegin ne kadarlik oldu söyle bana? Çok yeni olan senin bebeğin miydi?
patlıcan zamanı az daha gelsin deneyeyim inşallahben de tereddüt ettim ama çok da güzel oldu bu 2. yapışım bundan sonra hep boyle pişiririm zaten yağlı yemek sevmem canım dene istersen.
evet canım harika teşekkür ederimtebrikler canım çok güzel bir haber
valla tavuk gibi evde çocuklardan önce uykum geliyorGünaydın canım masallah epey erken uyanmışsin. Erken yatmanın güzelliği..
musakkayıda mı közleyip nasıl oluyor kiBende fırında közleyip yapıyorum çok güzel oluyor yağda kızartma güzel olmuyor vıcık vıcık yağ oluyor.
kolay gelsin canımKızlar günaydın
Geçmişi bir yere kadar okudum şimdi ara vermem lazım işlerim çok yoğun.
Tekrar dönüp bakacağım geçmişe ama şimdilik birazcık kaçıyorum
ellerine sağlık zirveyi kaptırmışımSPOR PUANLARI
zerra 216 puan
3oglanannesi 100 puan
@Bademellaa 0puan
mrskulkedisi 150puan
ada81 220puan
LAydLiNe 0puan
@fannur 0puan
@Allonsy 246 puan
cankizzzz 180puan
@herderdedeva 0puan
aylahl 110 puan
@Behmen 0puan
philosophergirl (kaptanım sen hesapla)
@polekey2244 (kaptanım sen hesapla)
@Nurdan1616 270puan
@LifeandFeel 0puan
@Kriziantemcicegi 0puan
@Zemin 0puan
@NEHIR34 225puan
@zen 71 0puan
B burcugncy 244
@berilceee 0puan
Bilmece811 135puan
Yanlış birşey yaptıysam şimdiden kusura bakmayın kızlarrr
olur canım yeterki vazgeçmeyinDarisi basimaa darisi basimaaa
zaman zaman böyle süreçler oluyor canım evlilikteCanım ben sadece yemek yaparken bakmasını istiyorum onun haricinde bak diye yüklenmiyorum. Bu iki haftadır oğlum beş dakikaya bir uyanıp yeniden sallanmak istiyor. Yatağımda yatıp ayağım beşikte her ağladığında sallıyorum. Gece de keza öyle, delireceğim. Baksa da elinde telefon, yanında duruyor, benim oğlum da benden alıştı onla konuşulsun şarkı söylensin istiyor. Yanına bıraktığımda Beş dakka sonra bir cıyaklama, elim soğanlı yemek yarım kalmış bir şekilde yine ben geçiyorum başına. Mutlaka tek taraflı olmaz ama bu çocuğu ben tek başıma istemedim. Ben 24 saat uykusuz hayalet gibi geziyorum onun bayatında hiçbir değişiklik olmadı, yemeği önünde, akşamları dışarıda. Az kaldı boşayacağım bu adamıŞaka bir yana gerçekten zor bir süreç ama değer
birçok erkek böyleGerçekten öyle galiba yıllarca çalıştım sonra bebek olunca eve tıkıldm yardım edenim yok bebeğim de desenz zor bir çocuk. Bence benim de bu ruh halinden kurtulmam gerek ama nasıl?
Eşim in yeteri kadar yardımcı olmadığnı düşünüp daha da sinrleniyorum
geçmiş olsun kuzuyacankizzzz eline emegine saglik canim
dönüşümüz muhteşemSahalara geri dönüyorum canım
niye oyle oldu ki canim.Evet kilo veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?