ben de tereddüt ettim ama çok da güzel oldu bu 2. yapışım bundan sonra hep boyle pişiririm zaten yağlı yemek sevmem canım dene istersen.Aç gezerek mi hayır canım hiç sağlıklı değil biz dengeli ve sağlıklı beslenme ile kilo vericez
Musakka güzel oluyor mu canım o şekilde
Ben karnıyarık yaparken közleyip yapıyorum
Şekil harici tat güzel oluyordu
Sakın zaten az yiyorsun
Bide şu taraftan bak kadının rüyalarını süslüyorsun
Iyyk o ne kilo verecek diye eziyet çekiyormuş
Millete de çektiriyor o kokuyla
Günaydın kızlar... Yarın tartı günü unutmayalım haa :)
Günaydınnnn
tebrikler canım çok güzel bir haberKızlar bugün 5 yıldır giymediğim pantolonum oldu üstüme çok mutluyum
Azmi’n zaferi
2.1.2018 21.2.2018
Bel:86. 80
Kalça:104. 99.5
Göğüs:97. 90
Göbek:89. 89
Kilo:68.8. 65.6
Toplamda 17.5 cm incelme
5 aralıkta 73 kg 44 bedenle başladım
Şimdi 40 beden nerdeyse
Hayirli akşamlar hepinize
21 şubat listem
Kahvaltı 8.30
Ilık limonlu su
Tavada az yagli omlet
Peynir
Sekersiz cay
Yarim dilim peynirli börek
Yarim dilim tb ekmeği
Öğlen 13.30
Küçük bir dilim peynirli borek
Ara 16.30
Kayisi çekirdeği dut kurusu kayısı
Akşam 18.00
Bir tabak taze fasulye
4 yk bulgur pilavi
1 kase cacık
Közlenmis kırmızı biber
9.30 da birkac bardak sekersiz cay içtim. Dirilişi izlerken kayisi cekirdegi ve dut kurusu yedim ama dalmisim gercekteenn
Spor 1 mil leslie
200 ip atlama
Yarim saat evde spor
Dogumdan sonra ilk kez hasta oldum coook şükür o yuzden fazla spor yapamiyorum
1 bucuk litre su ( ya ben normalde gunde bir bardağı bile zor bitiren biriyim bir bucuk litre benim icin mucize gibi bisey)
Listemiz çok kalabalık olduğu için izinden dönen üyeleri de kendi aralarında sıraya koyuyorum. Ama tabii paylaşım ve menülerde önemli. Dediğim gibi paylaşımlarınıza ve menülerinize özen gösterirseniz en kısa sürede listeye alabilirim sizi.Liste ıcın bakıp banada haber verınız lütfen
Mümkünse bende hemen gırmek ıstıyorum
Cuma günü toplu yazarsan faydalı olur canım. Ben bu spor, menü ve mesaj konusuna çözüm bulmaya çalışıyorum. İnşallah en güzel yöntemi ayarlarız.Tutuyorum tablo yaptim gun gun excelde ..o gun menu verenleri yesile vermeyenleri kirmiziya boyuyorum ama o tabloyu buraya atamiyorum... ben excelde tutayim menu yazmayanlarin listesini toplu olarak cumaya sana yazarim....
Yada
Burada duz bi sekilde liste istiyorsan ancak soyle olur.
Ada81 + +++-+
Cankiz +++ gibi canim..
Ama onerin varsa bi ornekle gonderirsen onu yapmaya çalışırım...
Cunku daha once yas ve boy cizelgesini ayırarak gondermistim ama msj atınca hepsi yanyana olusmustu....
Tatlım vazgeçtiğin yarım bıraktığın her yöntemin sana zararı var. Başladığın zaman işin sonunu getirmen lazım. Yoksa hem sen yıpranırsın hem bebeğin. Kararlı ol lütfen. Hangisini yapabileceksen onun üzerinden devam et.Maalesef uyku eğitimi denemelerim hep sonuçsuz kaldı. Birde bi yerde bu konuyla ilgili bir yazı okudum bebekler ağladığı ve uyuması için aglatıldığı için 3-5 gün sonra çaresizlikten uyuyorlar yazıyordu..
Açıkçası kızımın katıla katıla ağkamasına dayanamam. Ama şişt pat yöntemini, ve hergün sallama ritmni biraz azaltmayı atak haftası geçince deneyeceğim. Bu arada bende öğretmenim fakat atanamadım
Bugünkü menüm
Sabah 8:30
Menemen (1 yumurta domates biber sarmısak 1 tk tereyağı)
2 dilim tb ekmeği
10:30
1 kuru incir sade kahve
13:00
2 kepçe mercimek çorbası
3 yk et sote
16:30
11 çiğ fındık
18:00
5 yk mantar sote
Salata ayran
Gün boyunca
3 lt su
1 kupa bitki çayı
12 dakika bel çalışma 24 puan
1 saat tempolu yürüyüş 180 puan
30 mekik. 12 puan top 216 puan
LAydLiNe cankizzzz
ada81
Tatlım geçmiş olsun. Allah annene acil şifalar versin biran önce sağlığına kavuştursun inşallah. Bu dönemde elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalış lütfen. Su çok az, kahvaltı çok geç, poğaça hiç olmamış. Bunları bildiğine inanıyorum ama en kısa zamanda da daha düzgün menüler görmek istiyorum senden.21 Şubat
11.00
1 poğaça
3 çay sekersiz
13.00
Sade Türk Kahvesi
15.00
Türk Kahvesi 1 litre su
18.30
4 parça tavuk göğüs ızgara
1 litre su
Spor yok.
Birazdan yola çıkacağım.
Öğün saatlerin çok güzel. Akşamın biraz fazla olmuş ama kilona göre yine de çok değil. Ben beğendim menünü afiyet olsun.21 şubat
08.00
7 zeytin
1 incir
13.00
1 tabak (kıymalı) patlıcan musakka
1bardak ayran
1 dilim.ekmek
Salata
16.00
1 elma
3yk yoğurt
19.00
1 kase kelle çorbası(az yağlı)
1tabak yumurtalı ıspanak
2 dilim ekmek (fazla biraz farkındayım ama çok acıkmışım)
pırasa
Su 3 litre
Spor yapicam yapınca düzenlerimcankizzzz
Canım akşamın çok erken olmuş. 5 parça ananas dilim değil dimiBugun menu
Sabah 10.00
1.5 haslanmis yumurta (ikinci yumurtanin beyazını yedim sadece )
5 yesil zeytin
Biraz cecil peynir
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
1 bardak ayran
8 cig badem
Aksam 16.45
Sebzeli kiyma yemegi 1 tabak
Boooollll salata
Ara
5 parca ananas
2 lt su icildiLAydLiNe
60 dakika tempolu yürüyüş = 180
10 dakika eliptik 4 = 40
Toplam =220 puancikcankizzzz
Tatlım naptın sen yaaaaaaa. Çok sağlıksız bir menü olmuş. Senin biran önce kendine gelmen lazım. Moral olarak da seni çok iyi görmüyoum. Senin mesajları okurken negatif bir enerji hissediyorum. Sanki çok üzgünsün. Yılmışsın, bıkmışsın hayattan gibi. Ben bu menüyü görmemiş oluyorum. Liste önemli değil, listeye her şekilde girersin önemli olan senin sağlıklı ve düzenli beslenmen.Bu cuma 2 cuma olmasına rağmen sanırım listeye giremem bu liste ile
21 şubat
11:00
9-10 cici bebe bir bardak süt
19:
Kahvaltı yapalım dedik yemek yapmadım
2 sucuklu yumurta
2 dilim kaşar
3 zeytn
4-5 ceviz
1 muz
Yarım çb süt
Su:2 lt
0.75 detoks suyu
Spor: yok
LAydLiNe
Sebebi sağlıksız beslenmen. Açık ve net.Hiç sorma çok halsizm hazırlayacak derman bulamadım.
Her yerim ağrıyor.
Tüm değerlerim normal oysaki
Afiyet olsun canım güzel bir menü her şeyiyle.21 Subat Menum
9.00
1 haslanmis yumurta
5 ad zeytin
Dereotu ve maydonozlu 2.y.k. lor
2 dilim wasa
12.00
10 ad cig badem
2 kuru kayisi
Sade turk kahvesi
14.00
2 kepce tarhana corbasi
4 ad kofte
1 kase mor lahana salatasi
16.00
2 kasik kasik yogurda az tarcin
1 elma
Saat 18.30
1 kase ispanak yemegi (pirincsiz)
1 kase pul biberli yogurt
Su 2 lt.
Spor
Sabah 2 mill leslie
Aksam 3 mil leslie
Toplam (75 dk × 3 = 225 puan )cankizzzz
ada81
Günlük takip etmek istiyorum canım. Saymak emin ol zor olmuyor. Günlük olunca daha kolay. Haftalık daha zor olur sana. Takım düzeni oturana kadar her gün kim ne kadar gelmiş yazmış görmem lazım. Çünkü hiç gelmeyenler var.LAydLiNe kaptanim mesaj sayisini gunluk degilde cuma gunu kilo bildirirken haftalik toplam mesaj sayisini yazsak daha mi kolay olur hergun hergun mesaj sayisini toplamak zor olur sanki
Afiyet olsun canm bugün menün gayet güzel. Su az en az 2 litre içmeye çalış lütfen. Spor yok sanırım?21 şubat menüm
7.00 sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates 5 tane zeytin
11.00 chia tohumlu yoğurt
14.30 öğlen
Dünden kapuska yemeği 1 tabak
Yoğurt
16.00 1 armut
18.00 şekersiz nescafe
19.30 akşam
4 yaprak sarması yoğurt
Karışık salata
1.5 lt su
bir şey yazmamak için çok direndim ama başkalarının sağlığını tehdit ediyorsun.Kızlar bişey sorcam
Benim bi tanıdığım çok kiloluydu
Kadın diyete başladı ve nerdeyse hiç birşey yemiyordu sadece bol su ve bol yürüyüşle kadın zayıfladı şimdi incecik hiçbir sağlık sorunu yok
Kadın şimdi 55kilo
Hani bazen düşünüyorum biz çokmu yiyoruz
canım güzel haberlerini bekliyoruz inşaallahLAydLiNe ben bugün hormon ilaçlarına başlıyorum. Biliyorum bana kilo olarak dönecek. O yüzden izne ayrılmak istiyorum. Liste dışı arada katılmak istiyorum.
Günaydın canım masallah epey erken uyanmışsin. Erken yatmanın güzelliği..Günaydın Kızlar
Akşam erken yatınca 6 da uyandım
Bugün işe geç gidicem geç gelicem
Akşam yemeğimi de işe götüreceğim
Malum yarın tartı erken yiyelim
Bende fırında közleyip yapıyorum çok güzel oluyor yağda kızartma güzel olmuyor vıcık vıcık yağ oluyor.ben de tereddüt ettim ama çok da güzel oldu bu 2. yapışım bundan sonra hep boyle pişiririm zaten yağlı yemek sevmem canım dene istersen.
fırında kozleyince karnıyarık güzel oluyor ama musakka da patlıcanlar dağılır diye boyle yapıyorum canım.Bende fırında közleyip yapıyorum çok güzel oluyor yağda kızartma güzel olmuyor vıcık vıcık yağ oluyor.
Evet evet haklısın. Dikkat edeyim dedikce fire veriyomCanım menün de börek çok olmuş malesef.hem börek hem ekmek hem bulgur..az yemişsin ama diyette her bir kalori önemli bizim için.
Darisi basimaa darisi basimaaaKızlar bugün 5 yıldır giymediğim pantolonum oldu üstüme çok mutluyum
Azmi’n zaferi
2.1.2018 21.2.2018
Bel:86. 80
Kalça:104. 99.5
Göğüs:97. 90
Göbek:89. 89
Kilo:68.8. 65.6
Toplamda 17.5 cm incelme
5 aralıkta 73 kg 44 bedenle başladım
Şimdi 40 beden nerdeyse
bir şey yazmamak için çok direndim ama başkalarının sağlığını tehdit ediyorsun.
bence sen hiç bir şey yeme daha hızlı zayıflarsın. ne gerek var ki yemek yemeğe. bak ölüm orucu yapanlar ne kadar sağlıklı..
kendinin ne istersen yapsan yapabilirsin senin vücudun bir kolundaki deri sarkar diğeri durur, saçların dökülür, metabolizman yavaşlar 5 kilo verip misli ile geri alırsın ama başkalarını buna teşvik etme.
bence de biliyorsun.. eminim....Bende biliyorum sağlıksız olduğunu
Kimseyide teşvik etmiyorum
canım ellerine emeğine sağlıkSPOR PUANLARI
zerra 216 puan
3oglanannesi 100 puan
Bademellaa 0puan
mrskulkedisi 150puan
ada81 220puan
LAydLiNe 0puan
@fannur 0puan
Allonsy 246 puan
cankizzzz 180puan
herderdedeva 0puan
aylahl 110 puan
Behmen 0puan
philosophergirl (kaptanım sen hesapla)
@polekey2244 (kaptanım sen hesapla)
Nurdan1616 270puan
LifeandFeel 0puan
@Kriziantemcicegi 0puan
@Zemin 0puan
NEHIR34 225puan
Z zen 71 0puan
B burcugncy 244
berilceee 0puan
Bilmece811 135puan
Yanlış birşey yaptıysam şimdiden kusura bakmayın kızlarrr
Canım ben sadece yemek yaparken bakmasını istiyorum onun haricinde bak diye yüklenmiyorum. Bu iki haftadır oğlum beş dakikaya bir uyanıp yeniden sallanmak istiyor. Yatağımda yatıp ayağım beşikte her ağladığında sallıyorum. Gece de keza öyle, delireceğim. Baksa da elinde telefon, yanında duruyor, benim oğlum da benden alıştı onla konuşulsun şarkı söylensin istiyor. Yanına bıraktığımda Beş dakka sonra bir cıyaklama, elim soğanlı yemek yarım kalmış bir şekilde yine ben geçiyorum başına. Mutlaka tek taraflı olmaz ama bu çocuğu ben tek başıma istemedim. Ben 24 saat uykusuz hayalet gibi geziyorum onun bayatında hiçbir değişiklik olmadı, yemeği önünde, akşamları dışarıda. Az kaldı boşayacağım bu adamıBilmece811
Cankm şarjım yoktu msjina cvp yazmak istedim ama yazamadım. Demişsin ya çocuk olduktan sonra diye acaba sen çok mu ilgi ve yardım bekliyorsun eşinden çocuk olduktan sonra bunalıma giriyor kadınlar bide destek bulamayınca söylenmeye falan başlıyor iki taraflı bakmak lazım olaya diye düşünüyorum.
Listemiz çok kalabalık olduğu için izinden dönen üyeleri de kendi aralarında sıraya koyuyorum. Ama tabii paylaşım ve menülerde önemli. Dediğim gibi paylaşımlarınıza ve menülerinize özen gösterirseniz en kısa sürede listeye alabilirim sizi.
Cuma günü toplu yazarsan faydalı olur canım. Ben bu spor, menü ve mesaj konusuna çözüm bulmaya çalışıyorum. İnşallah en güzel yöntemi ayarlarız.
Tatlım vazgeçtiğin yarım bıraktığın her yöntemin sana zararı var. Başladığın zaman işin sonunu getirmen lazım. Yoksa hem sen yıpranırsın hem bebeğin. Kararlı ol lütfen. Hangisini yapabileceksen onun üzerinden devam et.
Çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Su ve sporunda öyle maşallah
Tatlım geçmiş olsun. Allah annene acil şifalar versin biran önce sağlığına kavuştursun inşallah. Bu dönemde elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalış lütfen. Su çok az, kahvaltı çok geç, poğaça hiç olmamış. Bunları bildiğine inanıyorum ama en kısa zamanda da daha düzgün menüler görmek istiyorum senden.
Öğün saatlerin çok güzel. Akşamın biraz fazla olmuş ama kilona göre yine de çok değil. Ben beğendim menünü afiyet olsun.
Canım akşamın çok erken olmuş. 5 parça ananas dilim değil dimiKahvaltın geç olmuş. Sanırım iki öğün yapmaya çalışıyorsun ama benim sana tavsiyem 3 ana öğün. Ara öğünsüz.
Tatlım naptın sen yaaaaaaa. Çok sağlıksız bir menü olmuş. Senin biran önce kendine gelmen lazım. Moral olarak da seni çok iyi görmüyoum. Senin mesajları okurken negatif bir enerji hissediyorum. Sanki çok üzgünsün. Yılmışsın, bıkmışsın hayattan gibi. Ben bu menüyü görmemiş oluyorum. Liste önemli değil, listeye her şekilde girersin önemli olan senin sağlıklı ve düzenli beslenmen.
Sebebi sağlıksız beslenmen. Açık ve net.
Afiyet olsun canım güzel bir menü her şeyiyle.
Günlük takip etmek istiyorum canım. Saymak emin ol zor olmuyor. Günlük olunca daha kolay. Haftalık daha zor olur sana. Takım düzeni oturana kadar her gün kim ne kadar gelmiş yazmış görmem lazım. Çünkü hiç gelmeyenler var.
Afiyet olsun canm bugün menün gayet güzel. Su az en az 2 litre içmeye çalış lütfen. Spor yok sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?