Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de tereddüt ettim ama çok da güzel oldu bu 2. yapışım bundan sonra hep boyle pişiririm zaten yağlı yemek sevmem canım dene istersen.

tebrikler canım çok güzel bir haber

Canım menün de börek çok olmuş malesef.hem börek hem ekmek hem bulgur..az yemişsin ama diyette her bir kalori önemli bizim için.

Liste ıcın bakıp banada haber verınız lütfen
Mümkünse bende hemen gırmek ıstıyorum
Listemiz çok kalabalık olduğu için izinden dönen üyeleri de kendi aralarında sıraya koyuyorum. Ama tabii paylaşım ve menülerde önemli. Dediğim gibi paylaşımlarınıza ve menülerinize özen gösterirseniz en kısa sürede listeye alabilirim sizi.

Cuma günü toplu yazarsan faydalı olur canım. Ben bu spor, menü ve mesaj konusuna çözüm bulmaya çalışıyorum. İnşallah en güzel yöntemi ayarlarız.

Tatlım vazgeçtiğin yarım bıraktığın her yöntemin sana zararı var. Başladığın zaman işin sonunu getirmen lazım. Yoksa hem sen yıpranırsın hem bebeğin. Kararlı ol lütfen. Hangisini yapabileceksen onun üzerinden devam et.

Çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Su ve sporunda öyle maşallah

21 Şubat
11.00
1 poğaça
3 çay sekersiz

13.00
Sade Türk Kahvesi

15.00
Türk Kahvesi 1 litre su

18.30
4 parça tavuk göğüs ızgara
1 litre su

Spor yok.
Birazdan yola çıkacağım.
Tatlım geçmiş olsun. Allah annene acil şifalar versin biran önce sağlığına kavuştursun inşallah. Bu dönemde elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalış lütfen. Su çok az, kahvaltı çok geç, poğaça hiç olmamış. Bunları bildiğine inanıyorum ama en kısa zamanda da daha düzgün menüler görmek istiyorum senden.

Öğün saatlerin çok güzel. Akşamın biraz fazla olmuş ama kilona göre yine de çok değil. Ben beğendim menünü afiyet olsun.

Canım akşamın çok erken olmuş. 5 parça ananas dilim değil dimi Kahvaltın geç olmuş. Sanırım iki öğün yapmaya çalışıyorsun ama benim sana tavsiyem 3 ana öğün. Ara öğünsüz.

Tatlım naptın sen yaaaaaaa. Çok sağlıksız bir menü olmuş. Senin biran önce kendine gelmen lazım. Moral olarak da seni çok iyi görmüyoum. Senin mesajları okurken negatif bir enerji hissediyorum. Sanki çok üzgünsün. Yılmışsın, bıkmışsın hayattan gibi. Ben bu menüyü görmemiş oluyorum. Liste önemli değil, listeye her şekilde girersin önemli olan senin sağlıklı ve düzenli beslenmen.

Hiç sorma çok halsizm hazırlayacak derman bulamadım.
Her yerim ağrıyor.
Tüm değerlerim normal oysaki
Sebebi sağlıksız beslenmen. Açık ve net.

Afiyet olsun canım güzel bir menü her şeyiyle.

LAydLiNe kaptanim mesaj sayisini gunluk degilde cuma gunu kilo bildirirken haftalik toplam mesaj sayisini yazsak daha mi kolay olur hergun hergun mesaj sayisini toplamak zor olur sanki
Günlük takip etmek istiyorum canım. Saymak emin ol zor olmuyor. Günlük olunca daha kolay. Haftalık daha zor olur sana. Takım düzeni oturana kadar her gün kim ne kadar gelmiş yazmış görmem lazım. Çünkü hiç gelmeyenler var.

Afiyet olsun canm bugün menün gayet güzel. Su az en az 2 litre içmeye çalış lütfen. Spor yok sanırım?

bir şey yazmamak için çok direndim ama başkalarının sağlığını tehdit ediyorsun.
bence sen hiç bir şey yeme daha hızlı zayıflarsın. ne gerek var ki yemek yemeğe. bak ölüm orucu yapanlar ne kadar sağlıklı..
kendinin ne istersen yapsan yapabilirsin senin vücudun bir kolundaki deri sarkar diğeri durur, saçların dökülür, metabolizman yavaşlar 5 kilo verip misli ile geri alırsın ama başkalarını buna teşvik etme.

Kızlar günaydın

Geçmişi bir yere kadar okudum şimdi ara vermem lazım işlerim çok yoğun.

Tekrar dönüp bakacağım geçmişe ama şimdilik birazcık kaçıyorum

SPOR PUANLARI

zerra 216 puan
3oglanannesi 100 puan
Bademellaa 0puan
mrskulkedisi 150puan
ada81 220puan
LAydLiNe 0puan
@fannur 0puan
Allonsy 246 puan
cankizzzz 180puan
herderdedeva 0puan
aylahl 110 puan
Behmen 0puan
philosophergirl (kaptanım sen hesapla)
@polekey2244 (kaptanım sen hesapla)
Nurdan1616 270puan
LifeandFeel 0puan
@Kriziantemcicegi 0puan
@Zemin 0puan
NEHIR34 225puan
Z zen 71 0puan
B burcugncy 244
berilceee 0puan
Bilmece811 135puan

Yanlış birşey yaptıysam şimdiden kusura bakmayın kızlarrr

Darisi basimaa darisi basimaaa

Bende biliyorum sağlıksız olduğunu
Kimseyide teşvik etmiyorum

canım ellerine emeğine sağlık

Canım ben sadece yemek yaparken bakmasını istiyorum onun haricinde bak diye yüklenmiyorum. Bu iki haftadır oğlum beş dakikaya bir uyanıp yeniden sallanmak istiyor. Yatağımda yatıp ayağım beşikte her ağladığında sallıyorum. Gece de keza öyle, delireceğim. Baksa da elinde telefon, yanında duruyor, benim oğlum da benden alıştı onla konuşulsun şarkı söylensin istiyor. Yanına bıraktığımda Beş dakka sonra bir cıyaklama, elim soğanlı yemek yarım kalmış bir şekilde yine ben geçiyorum başına. Mutlaka tek taraflı olmaz ama bu çocuğu ben tek başıma istemedim. Ben 24 saat uykusuz hayalet gibi geziyorum onun bayatında hiçbir değişiklik olmadı, yemeği önünde, akşamları dışarıda. Az kaldı boşayacağım bu adamı Şaka bir yana gerçekten zor bir süreç ama değer

Gerçekten öyle galiba yıllarca çalıştım sonra bebek olunca eve tıkıldm yardım edenim yok bebeğim de desenz zor bir çocuk. Bence benim de bu ruh halinden kurtulmam gerek ama nasıl?
Eşim in yeteri kadar yardımcı olmadığnı düşünüp daha da sinrleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…