Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eski 13.gruptan kimse kalmamış ya grupta bi tek zerra ile ben kalmışım galiba diğerlerinin hepsi 6.gruba geçmiş.

Tmm ozm korktum biran
Kolay gelsin bende temizlik yapicam bugün
Haftasonuna iş kalmasin
benim dip köşe temizliğim pazar günü yapıyorum canım , eşim kıza bakar ben temizlik yaparım.. sanki çalışan bayanım hahaha haftaiçi hergün de bir süpürge lavabo ovmaca

Yok beni burda bıraktılar.

Şimdi buna gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Çok tatlı bi mesaj olmuş. Benim için eskisi yenisi yok canım. Kim isterse gelebilir. Kim isterse gidebilir. Kalmak istiyorsan başımın üzerinde yerin var. Gitmek istersen de dediğim gibi zorla tutamam kimseyi gidebilirsin

İstemiyorsan gideyim kaptan.

Cevabımı bir yukarıda ki mesajda yazdım canım. Gitmişler kalmamış kimse dediğin için öyle yazdım. Ben kimseye kötü davranmadım. Ama istemesem de açıkça söylerim canım. Ama hepsi toplanıp gitmiş, önceden konuşulmuş belli zaten. Sana da söylemişlerdir diye düşünüyordum. Demek ki söylememişler.

benim dip köşe temizliğim pazar günü yapıyorum canım , eşim kıza bakar ben temizlik yaparım.. sanki çalışan bayanım hahaha haftaiçi hergün de bir süpürge lavabo ovmaca

Aman hep aynı işler yap yap bitmiyor ki
Ben cuma yapıyorum hafta sonu rahat ediyim diye pazar yapıyorum hafta ici rahat ediyim diye ama tabikide temiz kalmadığı için sürekli süpür sil
Bitmiyor ya bitmiyorrrrrr

Ya eskisi yenisi yok tabi.sonuçta herkesle burda tanıştık.amacımızda belli..ama ben o giden arkadaşları çok sevmiş alışmıştım gideceklerini de bilmiyordum bir an listeyi görünce şaşırdım baktım hepsi orda.neyse yapacak bişey yok.yola devam...

Eski 13.gruptan kimse kalmamış ya grupta bi tek zerra ile ben kalmışım galiba diğerlerinin hepsi 6.gruba geçmiş.
ben de burdayım ama gidenler bizi beğenmedi..
Tmm ozm korktum biran
Kolay gelsin bende temizlik yapicam bugün
Haftasonuna iş kalmasin
bende yarın yapacam temizlik
sabah öğleden sonra full gezme

Yok beni burda bıraktılar.

Aman hep aynı işler yap yap bitmiyor ki
Ben cuma yapıyorum hafta sonu rahat ediyim diye pazar yapıyorum hafta ici rahat ediyim diye ama tabikide temiz kalmadığı için sürekli süpür sil
Bitmiyor ya bitmiyorrrrrr

ev işleri nankör canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…