- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Yok canım benim haberim yok kimse bişey söylemedi biraz gonul koymadım da degil.. Belki söylenseydi bende geçerdim bilemiyorum simdi yalan söylemeye gerek yok.sen kötü davrandığın için değil seninle alakası olduğunu düşünmüyorum bir anda kimsenin beklemediği bir değişiklik oldu onlar burda çok aktifti bide ne oldu ne olmadı kopukluk oluştu bende anlamadım.sonra tekrar birlikte olmak isteyip böyle bi karar verdiler demekki.haberlestiler mi bilmiyorum zan da bulunmayayim.birlikte olmak istedikleriyle birlikte yolları açık olsun.Cevabımı bir yukarıda ki mesajda yazdım canım. Gitmişler kalmamış kimse dediğin için öyle yazdım. Ben kimseye kötü davranmadım. Ama istemesem de açıkça söylerim canım. Ama hepsi toplanıp 7gitmiş, önceden konuşulmuş belli zaten. Sana da söylemişlerdir diye düşünüyordum. Demek ki söylememişler.
Birlikte olmak isteyen her yerde birlikte olur canım. 13. takım ya da 6. takım fark etmez. Bence bu konu hakkında fazla konuşmaya değmez. Dediğim gibi kalan sağlar bizimdir. Herkesin tercihi kendine. Biz yolumuza bakalımYok canım benim haberim yok kimse bişey söylemedi biraz gonul koymadım da degil.. Belki söylenseydi bende geçerdim bilemiyorum simdi yalan söylemeye gerek yok.sen kötü davrandığın için değil seninle alakası olduğunu düşünmüyorum bir anda kimsenin beklemediği bir değişiklik oldu onlar burda çok aktifti bide ne oldu ne olmadı kopukluk oluştu bende anlamadım.sonra tekrar birlikte olmak isteyip böyle bi karar verdiler demekki.haberlestiler mi bilmiyorum zan da bulunmayayim.birlikte olmak istedikleriyle birlikte yolları açık olsun.
ben de burdayım ama gidenler bizi beğenmedi..
bende yarın yapacam temizlik
sabah öğleden sonra full gezme
ev işleri nankör canım
Kaptanîm Kalan rkadaşlarla biz senin yanındayız hep birlikte neler başaracağız inşallahYa eskisi yenisi yok tabi.sonuçta herkesle burda tanıştık.amacımızda belli..ama ben o giden arkadaşları çok sevmiş alışmıştım gideceklerini de bilmiyordum bir an listeyi görünce şaşırdım baktım hepsi orda.neyse yapacak bişey yok.yola devam...
suan çiğ badem 4 parça anans yiyiorum su içiyorum hahahaKızlar cuma bildirim bitti olanlar oldu kotu haberler alindi falan filan belki de son yazışmalar neler yapıyorsunuz?
Kızlar cuma bildirim bitti olanlar oldu kotu haberler alindi falan filan belki de son yazışmalar neler yapıyorsunuz?
suan çiğ badem 4 parça anans yiyiorum su içiyorum hahahaara öğünümü yapıyorum
Kızlar cuma bildirim bitti olanlar oldu kotu haberler alindi falan filan belki de son yazışmalar neler yapıyorsunuz?
sağol canım sen napıyorsun anlatAfiyet olsun cnm
ananas canavarı senisuan çiğ badem 4 parça anans yiyiorum su içiyorum hahahaara öğünümü yapıyorum
aslında çook sevmiyorum ama lif oranı çook yüksek wc iyi geliyorananas canavarı seni
sağol canım sen napıyorsun anlat)
aynen çamaşır astım oturdum kaldımValla birsürü isim var oturdum kaldim
kolay gelsin canım ne sınavın var?Sorma canım yaaaa benim bir sürü işim var hala bitiremedim. Yarın sınavım var daha çalışmam gereken 6 ünitem var. Günün en güzel tarafı da 900 gram vermiş olmam. Çok mutluyummmmm
aynen çamaşır astım oturdum kaldım) akşam yemeğim dışardan gelecek o yüzden yemek derdimde yok ))
Gerçekten çok güzel kilo vermişsin masallah.Sorma canım yaaaa benim bir sürü işim var hala bitiremedim. Yarın sınavım var daha çalışmam gereken 6 ünitem var. Günün en güzel tarafı da 900 gram vermiş olmam. Çok mutluyummmmm
hadi kaldır totoyu o zmn isler seni bekler cankizzOturduğum yerden kalkabilirsem temizliğe baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?