Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar evi tenizledim esimin halasini durumu kotuymus erzuruma ucacak bende annemlerde kalicam

Bu arada beni instagramdan takipleyen oldu mu kendini tanitirsa sevinirim.

Bugun sporu aksama yaparim herhalde opuyorum hepinizi yine ugricm
çook geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin...

aslında çook sevmiyorum ama lif oranı çook yüksek wc iyi geliyor
afiyet olsun canım

Kizlar evi tenizledim esimin halasini durumu kotuymus erzuruma ucacak bende annemlerde kalicam

geçmiş olsun Allah şifalar versin canım. Eşin erzurumlu mu?

@Zemin canım nasılsın anneni merak ettim ? inşallah herşey yolundadır ...
henüz bir haber yok iyidir inşallah
aynen çamaşır astım oturdum kaldım ) akşam yemeğim dışardan gelecek o yüzden yemek derdimde yok ))
sen fazla mı hazır yiyorsun canım hımmmm iyisinnn
Aynen.butun işler beni bekliyor yorgunum uykusuzum. Uyumakla iş yapmak arasında araftayim...

iş varken uyuyunca rüyama giriyor
daha çok yoruluyorum
uyanıyorum ne uyuduğum belli ne de işler yapılmış
Aynen bende severim yemek yapmayı kek kurabiye pasta yapmaya bayilirimmmm yemesinede bayılırdım birzamanlarrr
Tmm ozm seni bekliyim geldiğinde başlarız

aynen ben de hem yapmasını hem yemesini severdim...

aslında çook sevmiyorum ama lif oranı çook yüksek wc iyi geliyor
Ben severim ananası. İyi bari ara öğün yapayım bende. Parça derken ne kadar büyüklükte o parçalar Photo please
kolay gelsin canım ne sınavın var?
Ben de mutluyum 800 gr gitti diye ama hedef kiloma çok var diye de üzülüyorum bir taraftan
Teşekkür ederim canım. Lisans tamamlıyorum. Bütünleme de bir dersim var. Onun sınavı var. Merak etme su gibi geçecek o zaman sağlıklı sıhhatli bir şekilde ulaşacağız hepimiz hedefe.

Geçmiş olsun canım. İnstagramda benim kullanıcı adım aynı Laydline. Sen beni bul

Gerçekten çok güzel kilo vermişsin masallah.
Teşekkür ederim canım. Bakalım haftaya ne olacak. Şımarmamam lazım

ayyy yedim bitti kiii foto yokki canım hani kavun dilimlersin ya ama ondan ufak oluyor öyle işte

canım , bende demir eksikliği var diye haftada en fazla 2 ama 1 gün mutalaka dışardan eşim ciğer ve adana alıyor yanında ekmek ve ayran yok tabiii boll salata ile onu tüketiyorum .... ciğeri evde kendim yapınca yiyemiyorum ama dışarda ızgara şeklinde kokulu oluyor yiyebiliyorum.. ilaçsız ciğerle kuru üzümle yükselmeye başladı demirim.. o yüzden eşim her hafta alıyor... başka hiç bir yemeği dışardan almayız ... tek ciğer olunca doymuyorum ekmeksiz o yüzden adanada yiyorum

Sizin oralar adana, ciğer cenneti. Yeee bol bol. Malatya'ya gidince bulamazsın ben hala dışarda adana yemiyorum. Sırf adana yemek için Adana'ya gidesim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…