Canım ben bugün -200 görünce şokBu akşam ne yicem karar veremedim bir türlü
Sizin menülerde ne var kopya çekeyim
Ada’nın ki belli
Bu hafta bi takip edelim canım yediğini içtiğini sporunu
Canım ben bugün -200 görünce şok
Hiç bişey yemiyeyim diyorum kaptanım kızıcak
Başladığımdan beri 4 kilo verdim geçen sene bu kiloları bir haftada vermiştim şimdi niye böyle zor gidiyor nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum
Bende menu tablosunu duzenleyecem..
Canım ben bugün -200 görünce şok
Hiç bişey yemiyeyim diyorum kaptanım kızıcak
Başladığımdan beri 4 kilo verdim geçen sene bu kiloları bir haftada vermiştim şimdi niye böyle zor gidiyor nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum
Yok canım yiyorum ne az ne çok sen kaç haftada verdin kilolarını yada kaç kilo verdin benmi acele ediyorum bilemedimBu hafta bi takip edelim canım yediğini içtiğini sporunu
Gündüz az yediysen olmax bişeyler yemelisin
7 hafta sanırımNe kadar zamanda verdin 4 kiloyu canım
5 Aralık’ta başladım 73 leYok canım yiyorum ne az ne çok sen kaç haftada verdin kilolarını yada kaç kilo verdin benmi acele ediyorum bilemedim
Tez canlı insanım istiyorum herşey cabucak olsun
Oh maşaallah ne güzel erkek anneleri hep hizmet etsinUzandım yattım
Közüm kabaktan yemek yapacak
Oh bi gününü görelim dimi kızımızın
İki tane de prensim varOh maşaallah ne güzel erkek anneleri hep hizmet etsin
Gidenler gitti zaten canım bi de hiç uğramayanlar var. Yarın sınavdan sonra gelirim detaylıca konuşuruz
Süper 9 kilo vermişsin canım bende pes etmiycem o 60 ı görücem boy 1.68 benim 40 beden giyiyorum sen kaç bedene düştün5 Aralık’ta başladım 73 le
İlk 5 hafta güzel verdim 6 kilo kadar
Sonra araya birşeyler girdi durakladım artıda oldum falan
Şimdi 3 haftadır ağzıma zararlı kh koymadım
Hiç bu kadar katı olmamıştım
64 leri gördüm şükür
Ama menülerim de doyurucu aç kalmadım
Protein sebze vs dikkat ediyorum
Maşaallah Allah bağışlasınİki tane de prensim var
İnşaallah bu haftanın birinci si hangi takım göremedim geçmişte atlamış olabilirimKızlar yaaaa şu ana kadar bildirim yapan takımlar içinde biz birinciyiz eğer böyle giderse bu hafta 1. lik bizim inşallah
Uzandım yattım
Kızım kabaktan yemek yapacak
Oh bi gününü görelim dimi kızımızın
Kızlar yaaaa şu ana kadar bildirim yapan takımlar içinde biz birinciyiz eğer böyle giderse bu hafta 1. lik bizim inşallah
Tamam canım sanada başarılar diliyorum şimdidenGidenler gitti zaten canım bi de hiç uğramayanlar var. Yarın sınavdan sonra gelirim detaylıca konuşuruz
Benim boy kısa 160 şimdi 40 oluyor gibi 44 bedendim baştaSüper 9 kilo vermişsin canım bende pes etmiycem o 60 ı görücem boy 1.68 benim 40 beden giyiyorum sen kaç bedene düştün
Sağolasın canımMaşaallah Allah bağışlasın
Hadi inşallah canımKızlar yaaaa şu ana kadar bildirim yapan takımlar içinde biz birinciyiz eğer böyle giderse bu hafta 1. lik bizim inşallah
Şimdiden sok canım mutfağa döksünler saçsınlar alışsınlar mutfağaOhh negüzell ins benimkinlerde yapar büyüdüklerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?