hoşbulduk :)Hoşgeldin canımm
hoşbuldumm :)Hosgeldinnn cnm
hoşbuldumm :)Hosgeldinnn cnm
teşekkürler hoşbuldum :)Hoş geldin sarıpapatya
Ayy hadi inşaallah :)Iyi yaptin canim biri daha bizimle citir olacak)
Kız dün versinde bugün hemen aldinmi sanki
Şişkinlik olmuş belli
Sakın bozmaaaa o gidicek bak bekle ve gör
Kız ben sana şimdi böyle diyorum ama sen bide beni gör regl olduğumda depresyona giriyorum niye kilo aldım diye cildiriyorum
Hoşbuldum :)Hoşgeldin canım.
insallah canimregldendir..ama haftaya güzel bir eksi bekliyoruz canım
regl bend e 1.5 artı olur
gayet iyi canim.Evet canım ama ben 11 de kahvaltı yapıp akşam 19.20 de yemek yiyorum maalesef geç yatıyorum
hmm tamam canimiki hafta arasındaki farkı geçen haftanın kilosuna bölüp 100 le çarpıyoruz sanırım
benimki fark 1300 gr 1.3/65.9=0.0197 x100=1.9
sen de iyiki varsin canim benimAllah'ım a sükürlerrr olsun cook mutlu oldum bugün kilo vermek çok güzel bi duygu
Kızlarrr iyiki varsinizzz sizi seviyorum
tahmin ettim canim cok iyi yapmissin. puanim cok dusuk. haftaya hem bu hafta hem gelecek haftanin giden kilolariyla bomba gibi gelirim insallah.@Kriziantemcicegimrskulkedisi @fanur Sizleri de eğer bu hafta takımlar kapatılmazsa haftaya listeye almak istiyorum. @fanur canım senin paylaşımlarına biraz daha dikkat etmen gerekiyor. @Kriziantemcicegi canım seni listeye bilerek almadım ödemden dolayı. Ortalaman çok yüksek. Diğer takımlara haksızlık olacağını düşündüm. Haftaya girersin inşallah. mrskulkedisi tatlım senin de ortalaman çok düşük yoksa seni de bu hafta alacaktım listeye. İnşallah haftaya iyi bir sonuç bekliyorum senden.
ben de ben deBiz sonuç belli olana kadar eski düzenimizde devam edelim. Kimse sıkmasın canını, moralini bozmasın. Bizim tek hedefimiz var kilo vermek. Durmak yok
Ben bu yaz incecik olup, tiril tiril gezmek istiyorum.
gecmis olsun canimKizlar evi tenizledim esimin halasini durumu kotuymus erzuruma ucacak bende annemlerde kalicam
Bu arada beni instagramdan takipleyen oldu mu kendini tanitirsa sevinirim.
Bugun sporu aksama yaparim herhalde opuyorum hepinizi yine ugricm
hosgeldin canim :)teşekkürler hoşbulduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?