insallah canim sen buralari dusunme kaldigin yerden devam edersin. Annecigin en kisa zamanda iyi olsun insallah Rabbim yar ve yardimciniz olsun.Amin canım dualrinizi eksik etmeyin.
Allahın izniyle annem bi iyilessin donucem aranıza.
Amin canım allah razı olsun hepinizden.insallah canim sen buralari dusunme kaldigin yerden devam edersin. Annecigin en kisa zamanda iyi olsun insallah Rabbim yar ve yardimciniz olsun.
23.00 ve 2.00 arasi calisiyodu galiba emin degilim. kisiye gore de degisebilir belkiKız ben üçten önce uyumam desene benim kilolar onun için inat ediyor yağları yakan hormonun işine engel oluyorum
senden de canimAmin canım allah razı olsun hepinizden.
ayyy suan cok mutluyum ilk 3 e girelim derken en birinci olmusuzKızlar günaydın
Sınavım bitti şükür. Çok zor sordular canım sıkıldı. Geçecek kadar yaptım ama ortalama yükseltmek istiyordum. Hayırlısı olsun bakalım. Geçmişe bakamayacağım. İnşallah akşama bakarım. Biraz işlerim var. Onları halledip dönerim. Boş bırakmayın takımıAra ara uğramaya çalışırım. Hafta sonu rehavetine kapılmayın.
Veeeeeeeeee HEPİNİZİ KOCAMAN TEBRİK EDİYORUM bu haftanın birincisi biziz.
Haftaya yine aynı performansı bekliyorum hepinizden.
Pazartesi tartı var ona göre bozmayın menüleri. Kaçamak istemiyorum
O vakte hala uyumadınız mı bakim
Zayıflamayı rüyanızda görürsünüz demedi demeyin
Yatınki yağları yakan hormon işini yapsın
Siz şimdi sabah da kalkmazsınız
Kendimi ve ruhumu tam toparlanıyırum odaklanıyorum yine bişey çıkıp motivemi alt üst ediyor.
Bebeğim gece ateşlendi ve 4 te kalkıp 5 Te yattı 6 kalkıp 11 de yattı
Sabah babası nöbettn geldi sabaha kadar çalıştı ama 11 e kadar bakıp uyumam lazım diyip uyudu bu gece yine nöbette şuan zombi gibiyim.
Çok şükür ateşi düştü ama uykuya hasret kaldım ne zaman rahat eder bir anne yani ej zor zamanlar 1 yaş mı
Evet farkındayım canım, bıgün daha dikkatli olacağımAfiyet olsun cnm
Ama suyu az içmişsin
çok geçmiş olsun canım, her yaşın kendine göre güzelliği ve zorluğu var. Sağlıklı olsunlar da biz zombi gibi anne olmaya devam ederizKendimi ve ruhumu tam toparlanıyırum odaklanıyorum yine bişey çıkıp motivemi alt üst ediyor.
Bebeğim gece ateşlendi ve 4 te kalkıp 5 Te yattı 6 kalkıp 11 de yattı
Sabah babası nöbettn geldi sabaha kadar çalıştı ama 11 e kadar bakıp uyumam lazım diyip uyudu bu gece yine nöbette şuan zombi gibiyim.
Çok şükür ateşi düştü ama uykuya hasret kaldım ne zaman rahat eder bir anne yani ej zor zamanlar 1 yaş mı
LAydLiNe canım ne yapacağız şimdi takım yarışları yok...
paylaşım alanını oku canım istersen
Ha o meseleama aşılar onların daha çok hasta olmamaları için var bir de o tarafından bak canım belki rahatlarsın
geçmişi okuduysan dun cuma zayıflama yarışmalarının kapatılma durumu varmış onu öğrendik ona moralim bozuldu. Tam da kilo verebildigim bir yol bulmuşken üzüldüm doğrusu
Evet 11-3 arasında uyumak lazım canım23.00 ve 2.00 arasi calisiyodu galiba emin degilim. kisiye gore de degisebilir belki
Ha tamam canım o zamanCnm türkiyede saat gece iki se burda 12
2saat fark var aramızda
Ama doğru sabah kalkamadım
Süper canımKızlar ben bugün tartıldım azıcık vermisim
Hadi ya netleşti miLAydLiNe canım ne yapacağız şimdi takım yarışları yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?