Yarin kizimin kresine gidecem öğle o saatlerde cok gelemem kızlar ... biraz sıkıntılar var iki konuşup gelmem lazım
Bugun menu
Sabah 10.00
2 yumurta yagda
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
5 findik
5 badem
3 yk yogurt ustune tarcin
Aksam 16.30
2 yk bulgur pilavi
6 yk sebzeli kiyma yemegi
Ara
1 tk fındık ezmesi (olmadi biliyorum)
2 lt su icildiLAydLiNe
cankizzzz dip köşe temizlik yapıldi.
Aslinda önemli canim , kızımın iki ogretmeni var sınıfında biri bagiriyormus surekli cocuklara daha once uyarmistim müdürü... ses tonu oyle falan filan daha dikkat ederiz demisti...dun aksam kizim bebekleri ile oynarken bebeğine bagirdi cik dışarı dedi bebegine.. ben sok esim şokTmm cnm bende öğlen yokum ztn
Önemli bişey yok demi
Canım çok teşekkürler
Öylemi bende bilmek isterim :) ateşi şimşd 36.2 çok şükür huzursuz da değil gecede veririm ilaçlarını..
Bugun menu
Sabah 10.00
2 yumurta yagda
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Ara
5 findik
5 badem
Aksam 16.30
2 yk bulgur pilavi
Ara
2 lt su icildiLAydLiNe
Aslinda önemli canim , kızımın iki ogretmeni var sınıfında biri bagiriyormus surekli cocuklara daha once uyarmistim müdürü... ses tonu oyle falan filan daha dikkat ederiz demisti...dun aksam kizim bebekleri ile oynarken bebeğine bagirdi cik dışarı dedi bebegine.. ben sok esim şok
gittim oturdum yanina kizim niye disari ciksin bebekler dedim yaramazlik yaptilar anne dedi... hiimm peki okulda ogretmenler oyle mi yapiyor diye sordum .. evet su ogretmenimiz oyle yapiyor deyince ben dellendim.. siniftan tanidigim baska veliyi aradim onun ogluda krese gitmek istemiyormuş ...kres müdürünü aradim pazartesi görüselim diye o yuzden gidecem..
Iki ogretmenden birini coook ama cook seviyor kizim..kreşten alip başka krese verecem bu sefer kizim cook duygusal cok üzülecek iki arada derede kaldim.. haziran son tatil oldu derim kizimi unutturmaya çalışırım...
Sabah ve ogle 12.00
1 simit
10 tane patates kizartmasi
3 yesil zeytin
Yesillik
Ara 15.30
Yarim dilim meyveli kek
Aksam 18.00
5 yk kara lahana yemegi
4 yk dag mantari kavurmasi
Yesillik
2.5 litre su
kosu 35 dk--- 105 puan
25 sumo squat---- 10 puan
45 side leg left---- 18 puan
P45 side leg right --- 18 puan
25 deep side lunges--- 10 puan
25 leg extansion left---10 puan
25 leg extansion right--- 10 puan
25 side leg extansion left --- 10 puan
25 side leg extansion right---- 10 puan
45 side leg raises left--- 18 puan
45 side leg raises right --- 18puan
25 tane bacak germe sag--- 10 puan
25 tane bacak germe sol---10 puan
25 bacak kaldirma sag---10 puan
25 tane bacak kaldirma sol---10 puan
30 mekik ---- 12 puan
15 capraz mekik---6 puan
30 makas mekik--- 12 puan
30 sn plank
307 puan
LAydLiNe cankizzzz ada81
Heryerde oyle canim ister istemez tavrini koymazsan olmuyor... illa bi restlesmek istiyorlar.... bende ilk uyardigimda öğretmende ayni seyi soylemis benim ses tonum bu ...dunde mudur dedi her yigitin bir yoğurt yiyişi vardir dedi... bende kizdim hocam hitap ettiğiniz grup 4 ve 5 yas cocuklar bunlar hangi yigitlikten bahsediyorsunuz... bayagi bi telde konustuk bide yarin gideyim ne olacak bakalim....Git konuş cnm tabikide
Neden öğretmen olmuş bağırmak içinmi
Ses tonunu biraz kıssın
Hakki yok kimsenin çocuğuna bağırmaya
Aynisi bizimde başımıza gelmişti
Kızım kahvaltı yaparken çatalını düşürmüş bağırarak kaldırtmis kızıma benim haberim yok tabi
Birtanede türk öğretmen var o bana gizlice anlattı
Eşimle gittik müdürde geldi bağırdık cagirdim nerdeyse kadını dövcektim benim ses tonum böyle birşey yapamam dedi bende dedim birdaha yap o sesini nasıl kısarım görürsün
Müdüre de dedik şikayetçi olucaz diye
Sonrasında özür dilemeler fln
Şimdi o kadın bi saygili bi saygıli görme gitsin
Türk olduğumuz için de yapıyor bazen burdakiler
Ama biraz sert konustunmu hemen yumusuyorlar
Canim spor harika o yarim kek bu sporla eriyip gitmistir... ara ara boyle tatli istegimiz oluyor...Sabah ve ogle 12.00
1 simit
3 yesil zeytin
Yesillik
Ara 15.30
Yarim dilim meyveli kek
Aksam 18.00
5 yk kara lahana yemegi
Yesillik
2.5 litre su
kosu 35 dk--- 105 puan
30 mekik ---- 12 puan
15 capraz mekik---6 puan
30 sn plank
307 puan
LAydLiNe cankizzzz ada81
Sağol canımgörüşürüz canım kolay gelsin
Yavaş yavaş yeYaaa ben yarın neyapicam
Sabah evde kahvaltı yapicam
Öğlende arkadaşa gidicem
Dün aradım dedim hiçbirşey hazırlama diyet yapıyorum dedim
Ben sende nasıl yiyorsam sende bende yiceksin
Bir günlük diyet yok dedi
Ama ben bozmak istemiyorummmmmmm
Yeni evlendi çoktandır görüşmedik şimdi doldurcak biliyorum
İyi çok güzel hepimizin gözü AydınKızlar yaaaa bugün hep sevindirik haberler alıyorum. Bahar döndü. Arkasından sınav soruları açıklandı. 100 almaya niyetliydim ama çok kazık sordular 75 geldi. Şükür geçiyorum ortalamam da eskisinden yüksek olacak. Sizi hafta sonu çok ihmal ettim. Sanırım birazcık depresyondaydım.
Bahar döndü. Artık huzur ve sükunet içinde yolumuza devam edebiliriz.
Kizlar sporumi yaptim aksama eliptik yapar miyim bilmiuotum ama gunah gunuydu tam bakalim tartiya ne yansicak yarin
Benim de günahım büyük çok büyükYarın tartı var valla ona göre daha dün bir bugün iki ne günahıymış bakim buuuuu huuuuu
Her care zeytinyagi der canim elif de kulak enfeksiyonu olmustu 1 er damla zeytinyagi damlatmisti sabah kulakda ne var ne yok disari akmisti.
Yatarkenmi damlatmam gerek canım.
Şimdilik iyi ama kötü olursa deneyim..
Bence gayet iyi
Heryerde oyle canim ister istemez tavrini koymazsan olmuyor... illa bi restlesmek istiyorlar.... bende ilk uyardigimda öğretmende ayni seyi soylemis benim ses tonum bu ...dunde mudur dedi her yigitin bir yoğurt yiyişi vardir dedi... bende kizdim hocam hitap ettiğiniz grup 4 ve 5 yas cocuklar bunlar hangi yigitlikten bahsediyorsunuz... bayagi bi telde konustuk bide yarin gideyim ne olacak bakalim....
Her care zeytinyagi der canim elif de kulak enfeksiyonu olmustu 1 er damla zeytinyagi damlatmisti sabah kulakda ne var ne yok disari akmisti.
Bence gayet iyi
Heryerde oyle canim ister istemez tavrini koymazsan olmuyor... illa bi restlesmek istiyorlar.... bende ilk uyardigimda öğretmende ayni seyi soylemis benim ses tonum bu ...dunde mudur dedi her yigitin bir yoğurt yiyişi vardir dedi... bende kizdim hocam hitap ettiğiniz grup 4 ve 5 yas cocuklar bunlar hangi yigitlikten bahsediyorsunuz... bayagi bi telde konustuk bide yarin gideyim ne olacak bakalim....
Kısırrrr bayılırımKızlar bu arada ben size kısır meselesini söylemeyi unuttum. Ben kısırın çok sağlıklı olduğunu düşünenlerdenim. O nedenle takımda kısır yemek serbesttir bol yağlı olmamak kaydıyla. Ama bulgur tartıda + ya neden olduğundan mümkünse ya cumartesi ya da pazar bir tabak kısır yenilebilir.
Ben bugün yiyeceğim de yerini yapayım dedim
Kızlar nasılsınz?
Herkes bugün fazla kaçrmş sanırım ama ben kaçamk yapmadım .
Kızlar, kızım hastaydı gece uyumadı sabah hastaneye gittik kulakları enfeksiyon kapmış
Antibiyotik ve agrı kesici verdi çok şükür şimdi daha iyi..
Dualarınızı bekliyorum.
Çok geçmiş olsun canım ikinize deTeşekkürler.. Aslında ben sizin msjnzdan sonra toparlandım.. Bana dediniz hayata ne kadar negatfsn negatif enerji saçıyorsun diyincr çok haklısnz dedm ve toparlndm.
Özellikle eşime karşı daha güzel yaklaşıyorum ondada üç günde fark etti bugün bana artık kavga etmeyelim bebeğimiz e örnek olalm dedi. Birde evde bir ml leslie yapıyoırm o bile iyi geliyor. Mesela nyarında dışarı çıkıp tek başıma mağaza gezip yemek yicem bir iki alıvrş planım var yani demem o ki depresip halimden çıkmaya çalışıyorum size de teşekkür ederim...inşallh herşey düzelir.ve sürekli şikayet etmem. Hataların çoğu bende.. Memnuniyetsizlmde..
Teşekkürler canım çok şükür daha iyi..
Aynen canim , ogretmen bunlara bunlar bebeklerine bağırıyor cok dikkatimi cekti...elbette bende yeri geliyor kizima yapma etme diyorum ..ama ogretmeni model seciyorlar kötü ornek oluyorlar...canım TV'lerde neler görüyoruz Bence de gidip Konuşmakta fayda var Ben de öğretmenim ücretli yaparken benim de elbette çocuklara bağırdığım oldu ama benim bağırdığım çocuklar ortaokul öğrencisi durdan anlayan çocuklarda bebeklerde ne anlasın 3-5 yaşındaki çocuklar bağırmaktan ne anlasın
Çok güzel canım afiyet olsunBugun menu
Sabah 10.00
2 yumurta yagda
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Ara
5 findik
5 badem
Aksam 16.30
2 yk bulgur pilavi
Ara
2 lt su icildiLAydLiNe
Ilkinde ozur dilediler simdi niyeyse müdür biraz artist davrandi yarin gideyim gecmis görüntüleride izleyecem mimikler nasil davranis nasil bakacamCnm dikkat et haberlerde hep görüyoruz kızına vurur kızında korkudan gelip sana anlatamaz
Bunların sinir hastalığı var bence
Bunları görevden almaları lazım
Burda şikayet edicem de evine çiçek yollamalar özür dilemeler iyi davranmalar tr nasıl bilmiyorum
yaaa kiyamam sana cok tatlisinAyyy nasıl tatli isteğim var ....
Biraz once kizim masada bi kucuk çikolata yedi yerkende kırıntıları masaya dökülmüş ay onlari topladim yedim minik minik toz halinde neredeyse utandim kendimden
İnşallah sıkıntı yoktur canım okul arkadaş değişikliği o yaştaki çocukları etkiliyorAslinda önemli canim , kızımın iki ogretmeni var sınıfında biri bagiriyormus surekli cocuklara daha once uyarmistim müdürü... ses tonu oyle falan filan daha dikkat ederiz demisti...dun aksam kizim bebekleri ile oynarken bebeğine bagirdi cik dışarı dedi bebegine.. ben sok esim şok
gittim oturdum yanina kizim niye disari ciksin bebekler dedim yaramazlik yaptilar anne dedi... hiimm peki okulda ogretmenler oyle mi yapiyor diye sordum .. evet su ogretmenimiz oyle yapiyor deyince ben dellendim.. siniftan tanidigim baska veliyi aradim onun ogluda krese gitmek istemiyormuş ...kres müdürünü aradim pazartesi görüselim diye o yuzden gidecem..
Iki ogretmenden birini coook ama cook seviyor kizim..kreşten alip başka krese verecem bu sefer kizim cook duygusal cok üzülecek iki arada derede kaldim.. haziran son tatil oldu derim kizimi unutturmaya çalışırım...
O kadar da kötü değilmişSabah ve ogle 12.00
1 simit
3 yesil zeytin
Yesillik
Ara 15.30
Yarim dilim meyveli kek
Aksam 18.00
5 yk kara lahana yemegi
Yesillik
2.5 litre su
kosu 35 dk--- 105 puan
30 mekik ---- 12 puan
15 capraz mekik---6 puan
30 sn plank
307 puan
LAydLiNe cankizzzz ada81
Görüntü izleme fikri iyiymişIlkinde ozur dilediler simdi niyeyse müdür biraz artist davrandi yarin gideyim gecmis görüntüleride izleyecem mimikler nasil davranis nasil bakacam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?