Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun menu
Sabah 10.00
2 yumurta yagda
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
5 findik
5 badem
3 yk yogurt ustune tarcin

Aksam 16.30
2 yk bulgur pilavi
6 yk sebzeli kiyma yemegi

Ara
1 tk fındık ezmesi (olmadi biliyorum)

2 lt su icildi LAydLiNe
cankizzzz dip köşe temizlik yapıldi.

Afiyet olsun cnm
Bence menün coook iyi

Tmm cnm bende öğlen yokum ztn
Önemli bişey yok demi
Aslinda önemli canim , kızımın iki ogretmeni var sınıfında biri bagiriyormus surekli cocuklara daha once uyarmistim müdürü... ses tonu oyle falan filan daha dikkat ederiz demisti...dun aksam kizim bebekleri ile oynarken bebeğine bagirdi cik dışarı dedi bebegine.. ben sok esim şok

gittim oturdum yanina kizim niye disari ciksin bebekler dedim yaramazlik yaptilar anne dedi... hiimm peki okulda ogretmenler oyle mi yapiyor diye sordum .. evet su ogretmenimiz oyle yapiyor deyince ben dellendim.. siniftan tanidigim baska veliyi aradim onun ogluda krese gitmek istemiyormuş ...kres müdürünü aradim pazartesi görüselim diye o yuzden gidecem..
Iki ogretmenden birini coook ama cook seviyor kizim..kreşten alip başka krese verecem bu sefer kizim cook duygusal cok üzülecek iki arada derede kaldim.. haziran son tatil oldu derim kizimi unutturmaya çalışırım...

Sabah ve ogle 12.00
1 simit
10 tane patates kizartmasi
3 yesil zeytin
Yesillik

Ara 15.30
Yarim dilim meyveli kek

Aksam 18.00
5 yk kara lahana yemegi
4 yk dag mantari kavurmasi
Yesillik

2.5 litre su

kosu 35 dk--- 105 puan
25 sumo squat---- 10 puan
45 side leg left---- 18 puan
P45 side leg right --- 18 puan
25 deep side lunges--- 10 puan
25 leg extansion left---10 puan
25 leg extansion right--- 10 puan
25 side leg extansion left --- 10 puan
25 side leg extansion right---- 10 puan
45 side leg raises left--- 18 puan
45 side leg raises right --- 18puan
25 tane bacak germe sag--- 10 puan
25 tane bacak germe sol---10 puan
25 bacak kaldirma sag---10 puan
25 tane bacak kaldirma sol---10 puan
30 mekik ---- 12 puan
15 capraz mekik---6 puan
30 makas mekik--- 12 puan

30 sn plank

307 puan

LAydLiNe cankizzzz ada81

Canım çok teşekkürler

Öylemi bende bilmek isterim :) ateşi şimşd 36.2 çok şükür huzursuz da değil gecede veririm ilaçlarını..

Her care zeytinyagi der canim elif de kulak enfeksiyonu olmustu 1 er damla zeytinyagi damlatmisti sabah kulakda ne var ne yok disari akmisti.

Bence gayet iyi

Git konuş cnm tabikide
Neden öğretmen olmuş bağırmak içinmi
Ses tonunu biraz kıssın
Hakki yok kimsenin çocuğuna bağırmaya
Aynisi bizimde başımıza gelmişti
Kızım kahvaltı yaparken çatalını düşürmüş bağırarak kaldırtmis kızıma benim haberim yok tabi
Birtanede türk öğretmen var o bana gizlice anlattı
Eşimle gittik müdürde geldi bağırdık cagirdim nerdeyse kadını dövcektim benim ses tonum böyle birşey yapamam dedi bende dedim birdaha yap o sesini nasıl kısarım görürsün
Müdüre de dedik şikayetçi olucaz diye
Sonrasında özür dilemeler fln
Şimdi o kadın bi saygili bi saygıli görme gitsin
Türk olduğumuz için de yapıyor bazen burdakiler
Ama biraz sert konustunmu hemen yumusuyorlar

Tmm biraz cissss yemissin bugün ama sporun muhteşemmm

Heryerde oyle canim ister istemez tavrini koymazsan olmuyor... illa bi restlesmek istiyorlar.... bende ilk uyardigimda öğretmende ayni seyi soylemis benim ses tonum bu ...dunde mudur dedi her yigitin bir yoğurt yiyişi vardir dedi... bende kizdim hocam hitap ettiğiniz grup 4 ve 5 yas cocuklar bunlar hangi yigitlikten bahsediyorsunuz... bayagi bi telde konustuk bide yarin gideyim ne olacak bakalim....

Canim spor harika o yarim kek bu sporla eriyip gitmistir... ara ara boyle tatli istegimiz oluyor...

görüşürüz canım kolay gelsin
Sağol canım
Yavaş yavaş ye
Az az iyice çiğne
Bol bol buradaki gibi çeneye tut
Velhasıl ben büyük pişmanlık yaşıyorum sen yaşama
İyi çok güzel hepimizin gözü Aydın
Seni de tebrik ederim ayrıyeten
Kizlar sporumi yaptim aksama eliptik yapar miyim bilmiuotum ama gunah gunuydu tam bakalim tartiya ne yansicak yarin
Ne güzel iyi yapmışsın spor yaparak
Yarın tartı var valla ona göre daha dün bir bugün iki ne günahıymış bakim buuuuu huuuuu
Benim de günahım büyük çok büyük
Ama çok büyük tövbe ettim

Her care zeytinyagi der canim elif de kulak enfeksiyonu olmustu 1 er damla zeytinyagi damlatmisti sabah kulakda ne var ne yok disari akmisti.
Yatarkenmi damlatmam gerek canım.
Şimdilik iyi ama kötü olursa deneyim..

Bence gayet iyi

canım TV'lerde neler görüyoruz Bence de gidip Konuşmakta fayda var Ben de öğretmenim ücretli yaparken benim de elbette çocuklara bağırdığım oldu ama benim bağırdığım çocuklar ortaokul öğrencisi durdan anlayan çocuklarda bebeklerde ne anlasın 3-5 yaşındaki çocuklar bağırmaktan ne anlasın

Cnm dikkat et haberlerde hep görüyoruz kızına vurur kızında korkudan gelip sana anlatamaz
Bunların sinir hastalığı var bence
Bunları görevden almaları lazım
Burda şikayet edicem de evine çiçek yollamalar özür dilemeler iyi davranmalar tr nasıl bilmiyorum

Kısırrrr bayılırım

Çok geçmiş olsun canım ikinize de
Kendini toparlamana da sevindim
İnşallah herşey daha güzel olacak
Bende arasıra negatif duygular olur
Ama kısa bir zaman sonra olumlu halime dönerim

Aynen canim , ogretmen bunlara bunlar bebeklerine bağırıyor cok dikkatimi cekti...elbette bende yeri geliyor kizima yapma etme diyorum ..ama ogretmeni model seciyorlar kötü ornek oluyorlar...

Çok güzel canım afiyet olsun
O kadarcık ta olsun

Ilkinde ozur dilediler simdi niyeyse müdür biraz artist davrandi yarin gideyim gecmis görüntüleride izleyecem mimikler nasil davranis nasil bakacam )

İnşallah sıkıntı yoktur canım okul arkadaş değişikliği o yaştaki çocukları etkiliyor
O kadar da kötü değilmiş
Benim günahım daha büyük
Bilinçaltına attım hatırlamak istemiyorum bile
Ilkinde ozur dilediler simdi niyeyse müdür biraz artist davrandi yarin gideyim gecmis görüntüleride izleyecem mimikler nasil davranis nasil bakacam )
Görüntü izleme fikri iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…