Oooo bileydim tatli neyim yerdim hahaha
evet yaa cok sevindim ben deKızlar yaaaa bugün hep sevindirik haberler alıyorum. Bahar döndü. Arkasından sınav soruları açıklandı. 100 almaya niyetliydim ama çok kazık sordular 75 geldi. Şükür geçiyorum ortalamam da eskisinden yüksek olacak. Sizi hafta sonu çok ihmal ettim. Sanırım birazcık depresyondaydım.
Bahar döndü. Artık huzur ve sükunet içinde yolumuza devam edebiliriz.
oo iyi bari cok sevindimKızlar bu arada ben size kısır meselesini söylemeyi unuttum. Ben kısırın çok sağlıklı olduğunu düşünenlerdenim. O nedenle takımda kısır yemek serbesttir bol yağlı olmamak kaydıyla. Ama bulgur tartıda + ya neden olduğundan mümkünse ya cumartesi ya da pazar bir tabak kısır yenilebilir.
Ben bugün yiyeceğim de yerini yapayım dedim
gecmis olsun canim Allah acil sifa versin.Kızlar nasılsınz?
Herkes bugün fazla kaçrmş sanırım ama ben kaçamk yapmadım .
Kızlar, kızım hastaydı gece uyumadı sabah hastaneye gittik kulakları enfeksiyon kapmış
Antibiyotik ve agrı kesici verdi çok şükür şimdi daha iyi..
Dualarınızı bekliyorum.
Canim oksuruk icin bende sunu yapiyorum cok iyi geldi kizima bi yarim cig sogan rendeliyorum onun suyunun icine biraz bal koyup kariistirip kizima verdim 3 -4 kere yaptim iyi geldi ..aklinizda bulunsun sizlerinde yapmak isterseniz..
hahhahaaYerde sürünen bebekler gibi ağzına her şeyi atarlar ya ayni onlar gibiydimhaha
Suyunun icine bal karistiriyorsun ister istemez o suyun icinde soğanın parcalari oluyor rendelendigi icin.. balla birlikte veriliyor bizde ise yaradi..Soğanla birliktemi yedircez
Yoksa soğanın suyunun içine mi bal katicaz
Gözümüz ac bizim :)
He kız bugün ses etmicem dediYok bugün kimseye kizmicam dedi çok mutlu bugünlük af eder kiz
Amin canımNe guzel Allah mutlulugunuzu artirsin
Ben gecen sene 76.800 iken baslamistim diyete o zaman kizima makarna yedirirken nasıl icim giderdi yutkunurdum resmen
Suyunun icine bal karistiriyorsun ister istemez o suyun icinde soğanın parcalari oluyor rendelendigi icin.. balla birlikte veriliyor bizde ise yaradi..
Gecmis olsun canim dene insallah sifa olurTmm coook tşk ederim cnm
Benim kızlarım öksürüğü sürekli oluyor bende denerim bi
He kız bugün ses etmicem dedi
Ama benim yiyecek yerim yok
Gözüm de karnım da pek tok
Ama akşamım kötü değildi en azından
Amin canım
Gecmis olsun canim dene insallah sifa olur)
arkadas da haftaya yemege cagirdi seker yemiyorum felan demistim. yaptigim tatliyi yemicek misin yani dedi. kiyamadim bende tadina bakarim dedim. kendimi onlarin yerine koyuyorum. yaptigimi yemeseler üzülürum yani onlar icin yapiyosun zaman emek harciyosun. iki turlusu icin de zor. Allah baska dert vermesin der boyle de baglarimYa aradım dedim cnm bişey hazırlama ben kahve içmeye geliyorum dedim
Ben sende nasıl yiyorsam sende bende yiceksin dedi bir günlük diyet yapma dedi
Canim , boyle gunlerde tabakta en cok yemek istedigim seyi yerdim az az kucuk kucuk oyalana oyalana yerdim ev sahibini konustururdum masallahim var bu konudaarkadas da haftaya yemege cagirdi seker yemiyorum felan demistim. yaptigim tatliyi yemicek misin yani dedi. kiyamadim bende tadina bakarim dedim. kendimi onlarin yerine koyuyorum. yaptigimi yemeseler üzülürum yani onlar icin yapiyosun zaman emek harciyosun. iki turlusu icin de zor. Allah baska dert vermesin der boyle de baglarim
arkadas da haftaya yemege cagirdi seker yemiyorum felan demistim. yaptigim tatliyi yemicek misin yani dedi. kiyamadim bende tadina bakarim dedim. kendimi onlarin yerine koyuyorum. yaptigimi yemeseler üzülürum yani onlar icin yapiyosun zaman emek harciyosun. iki turlusu icin de zor. Allah baska dert vermesin der boyle de baglarim
masallahin var canim gercekten. e hos sohbet olunca degerlendiriyosun. ben napicam bakalimCanim , boyle gunlerde tabakta en cok yemek istedigim seyi yerdim az az kucuk kucuk oyalana oyalana yerdim ev sahibini konustururdum masallahim var bu konuda)
Guzel atlatirsin insallah canim... ertesi gunu spor fazla yaparsin telafi edersin insallah..masallahin var canim gercekten. e hos sohbet olunca degerlendiriyosun. ben napicam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?