Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet yaa cok sevindim ben de
en dogru karari verdi bence. huzursuzluk cikaranlarla bizi de yakmaktansa bizim icin huzurluk cikaranlarla ugrasmayi goze aldi. helal olsun
tebrik ederim canim derslerin ve ortalamanin iyi olmasina. ne zaman mezun oluyosun?

oo iyi bari cok sevindim

gecmis olsun canim Allah acil sifa versin.

Canim oksuruk icin bende sunu yapiyorum cok iyi geldi kizima bi yarim cig sogan rendeliyorum onun suyunun icine biraz bal koyup kariistirip kizima verdim 3 -4 kere yaptim iyi geldi ..aklinizda bulunsun sizlerinde yapmak isterseniz..

Soğanla birliktemi yedircez
Yoksa soğanın suyunun içine mi bal katicaz

Gözümüz ac bizim :)

Yok bugün kimseye kizmicam dedi çok mutlu bugünlük af eder kiz
He kız bugün ses etmicem dedi
Ama benim yiyecek yerim yok
Gözüm de karnım da pek tok
Ama akşamım kötü değildi en azından
Ne guzel Allah mutlulugunuzu artirsin

Ben gecen sene 76.800 iken baslamistim diyete o zaman kizima makarna yedirirken nasıl icim giderdi yutkunurdum resmen
Amin canım

Ya aradım dedim cnm bişey hazırlama ben kahve içmeye geliyorum dedim
Ben sende nasıl yiyorsam sende bende yiceksin dedi bir günlük diyet yapma dedi
arkadas da haftaya yemege cagirdi seker yemiyorum felan demistim. yaptigim tatliyi yemicek misin yani dedi. kiyamadim bende tadina bakarim dedim. kendimi onlarin yerine koyuyorum. yaptigimi yemeseler üzülürum yani onlar icin yapiyosun zaman emek harciyosun. iki turlusu icin de zor. Allah baska dert vermesin der boyle de baglarim

Canim , boyle gunlerde tabakta en cok yemek istedigim seyi yerdim az az kucuk kucuk oyalana oyalana yerdim ev sahibini konustururdum masallahim var bu konuda )

Yani okadar emek veriyor yoruluyor uğraşıyor
Ben olsam bende kirilirim okadar hazırladım yemedi diye
Neyse dediğin gibi allah başka dert vermesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…