Ilkinde ozur dilediler simdi niyeyse müdür biraz artist davrandi yarin gideyim gecmis görüntüleride izleyecem mimikler nasil davranis nasil bakacam)
Kv saadeti masallahhhhKv deyim
Haftalık ziyaret Gönül almaca
Ama gelince de yeme içme işi bitmiyor delleniyorum ya
Evet canim bi izliyeyim bakalim neler olmusİnşallah sıkıntı yoktur canım okul arkadaş değişikliği o yaştaki çocukları etkiliyor
O kadar da kötü değilmiş
Benim günahım daha büyük
Bilinçaltına attım hatırlamak istemiyorum bile
Görüntü izleme fikri iyiymiş
Yerde sürünen bebekler gibi ağzına her şeyi atarlar ya ayni onlar gibiydimyaaa kiyamam sana cok tatlisin
Aksamki ekmek 1 dilim olaymis super menu canim.. ben soyle yapiyorum et olunca eti fazla yiyorum pro candir... ekmek yemiyeyim diye
Yerde sürünen bebekler gibi ağzına her şeyi atarlar ya ayni onlar gibiydimhaha
tüh kotu olmus bu canim. sonuna kadar direniceksin artik. olmadi tadina bakarsin emegine yazik kızın daYaaa ben yarın neyapicam
Sabah evde kahvaltı yapicam
Öğlende arkadaşa gidicem
Dün aradım dedim hiçbirşey hazırlama diyet yapıyorum dedim
Ben sende nasıl yiyorsam sende bende yiceksin
Bir günlük diyet yok dedi
Ama ben bozmak istemiyorummmmmmm
Yeni evlendi çoktandır görüşmedik şimdi doldurcak biliyorum
Aksamki ekmek 1 dilim olaymis super menu canim.. ben soyle yapiyorum et olunca eti fazla yiyorum pro candir... ekmek yemiyeyim diye))
Evet cnm haklısın
Aslında 1dilim aldım başka yemicem diye sonra bi baktım ikinciyi almışım elime yemesem arkamdan ağlardı
İyidir kız kaynanamKv saadeti masallahhhh
Senin menüde güzel afiyet olsun canım
Geçen ben de yemeğimi yedimYerde sürünen bebekler gibi ağzına her şeyi atarlar ya ayni onlar gibiydimhaha
tüh kotu olmus bu canim. sonuna kadar direniceksin artik. olmadi tadina bakarsin emegine yazik kızın da
İyidir kız kaynanam
Geçen ben de yemeğimi yedim
Oğlumun yemeğine gözüm düştü
Yemese de ben yiyeyim diye
Canım yatarken mi damlatmak gerek?
şimdilik iyi kızım Eğer kötü olursa deneyeyim
birazdan kaptan elinde sopayla gelir ben aglatayim mi der
Ne guzel Allah mutlulugunuzu artirsinİyidir kız kaynanam
Geçen ben de yemeğimi yedim
Oğlumun yemeğine gözüm düştü
Yemese de ben yiyeyim diye
Oooo bileydim tatli neyim yerdim hahahaYok bugün kimseye kizmicam dedi çok mutlu bugünlük af eder kiz
Canim oksuruk icin bende sunu yapiyorum cok iyi geldi kizima bi yarim cig sogan rendeliyorum onun suyunun icine biraz bal koyup kariistirip kizima verdim 3 -4 kere yaptim iyi geldi ..aklinizda bulunsun sizlerinde yapmak isterseniz..Evet cnm yatarken
Mesela elifin kuru oksurugu vardi zeytinyagini isitip ilitti gogsune sirtina surdu bide havlu isitti koydu rahatladi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?