Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam hepinize
26 şubat listem

Kahvalti 9.30
1 tane cift sarili haslanmis yumurta
Peynir
Yarim dilim ekmek

Öğle 13.30
Yine yumurta istedi caniim valla
Ama bu sefer tavada peynirli omlet
Bir bardak sekersiz cay
Yarim dilim ekmek

Ara 15.30
Bir tane elma

Aksam 18.30
Bir tabak ispanak yemegi
2 bardak ayran

Bir bucuk litre su
Spor 20 dakikacik maalesef

Hahaha ya çok pardooon dolaşırken olmuş öyle

ayy maşallah şöyle bir hesap kitap yaptim benim hedefime ulasmama 21 kilo var çok uzun geliyor yolum. Ama bunu gördüğüm iyi oldu 7 ayda 20 kilo gitmiş demekki ben de BASARABİLİRİM enerji buldum su an

kaptanım biz yapalım da sen yapma bize nazar değdi kesin

26 şubat
10.30
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin 1 incir
Biraz peynir
2 tk pekmez

12.30
1 kase yoğurt
2 gün kurusu
5 kaju çiğ

14.30
1 tabak tavuk döner
Salata
1 dilim ekmek

16.00
Yulaf lapası 1 kase

19.30
1 kase kelle paça çorbası
2 dilim ekmek
Salata

3 litre su
LAydLiNe cankizzzz ada81

50 mekik
30 popo sıkılaştırma
20 20 sağ sol bacak
20 makas
Kolları bacakları açarak zıplama 40
Vücut ağırlığını kullanarak squat 30
Modifiye edilmiş sınav 20
Yan lunge 20

Hımmmm bi daha olmaz o zaman Spor konusun da haklısın ama daha farklı bişeyler bulabiliriz. Ayrıca yemek ödülü olmaz.

Benim telefonum bozuldu giremedim bugün hiç, eve gelince pc'den girdim kusura bakmayın
Sorun yok canım göremeyince merak ettim.

Menün yeni başlayan birine göre gayet güzel ama azcıkta olsa tatlı olmamış. Sarmalar neliydi? Pirinçliyse uzak durmamız lazım. Bir de mümkün olduğunca yediklerini aklında tutmaya çalış. Tutamazsan bir kenara not al. Çünkü miktarlar önemli.

ee supermis iyi olur valla ben ilcedeyim ama aksehir de. aileler de Aydın Didim de oraya da beklerim
konya da mi okudunuz?
Hımmm hiç gitmedim Akşehir' e. Merkezdeydim ben. Didim de teyzemler var. Annemlerde yakın zamanda Aydın a taşınıyor yakın bir ilçesine ama hangisi bilmiyorum

Menü berbat. Neden berbat 13:30 da kahvaltımı olur. Kahvaltı bile yazamamışsın. Çorba fazla olmuş yanın da ekmekte var. Üstüne bir dondurma Çok kızdım şimdi sana. Eeeee hani ben seni bu hafta listeye alacaktım. Noldu? İnşallah cumaya kadar düzeltirsin.

Bence senin menülere ben bakayım
Etiketle beni
Hımmmm düşünmem lazım dermişim

Kizlar yeni geldim eve simdi cukur basliyacak cukura düşecem )) reklam arasi menü vermeye gelecem
Dizici seni Bu arada ben de Başakşehir - Gençlerbirliği maçını izledim Biraz futbol meraklısıyımdır da

Ada' cım senin kahvaltılardan artık o bir dilim form ekmeği çıkartalım. Ya da haşlanmış yumurta olduğunda ekmek olmasın, ekmek olursa da yumurta olmasın. Bitterin ve bir dilim lavaşın haricinde çok güzel bir menü. Ama saatleri yazmamışsın. Sporun güzel.

Çok güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Su az olmuş. Onu birazcık daha artırsan iyi olur. Su kilo verme aşamasında çok faydalı.

Hımmmm portakal da nazarlık olsun. Güzel bir menü olmuş. Sporda olsa daha güzel olurdu.

Hahaha ya çok pardooon dolaşırken olmuş öyle
Hiç önemli değil canım. Ne zaman canın isterse biz buralardayız

Tabii başaracaksınız. Karşınızda kanlı canlı bir örneği var. Ve tarihe baktıysan 2012 de mezun oldum. Üzerine bir de doğum yaptım. Ve hala şükür koruyorum. Son 5 kiloyu çok fazla fazlalıktan saymıyorum. Gitmesi daha zor oluyor ama gidecek. Dedim yaaa tatlım güzel kilo verince şımarıyorum biraz. O yüzden bir çare bulmam gerekiyor.
Cankız hadi nerelerdesin neler yedin anlat bakalım
Sen bukadar uzak kalmazdın sahalardan
Gel hadi gel kızmıycaz
cankizzzz
Hahahahahhaha Ben kızarım ona göre Senin mantıyı unutmadım

16:00 da ki lapa haricinde güzel bir menü. Akşam saatini biraz geriye çekersen daha iyi olur canım. Sporun çok güzel. Suyun da öyle.

İyi geceler kızlar bugün tüm gün dışardaydım..
Tek başıma gezdim para harcadım alışveriş yaptım yemek yedim

Kahve içtim
Kaçamak yaptım menümü yazmayım bile..

Sizler naptnız @ada81 kreşe gttnmi neler oldu?

İyi yapmışsın. Normal de seni elimde terlikle kovalamam lazım ama biliyorum ki şuan çok mutlusun. Geçen gün mesajını okudum tam cevap yazacaktım araya bir şey girdi kaldı. Umarım bundan sonra her şey güzel olur. Unutma sen mutlu olmazsan etrafındaki herkes mutsuz olur. Onlar mutsuz oldukça sen de mutsuz olursun. Önce kendini sev, mutlu ol. Sonra bak bakalım etrafın ne kadar mutlulukla doluyor

Bugün lük menü istemiyorum. Ama yarından itibaren gözlerim senin menülerin üzerinde. Eminim zayıfladıkça daha da mutlu olacaksın.

Sabah 09.00
1 haslanmis yunurta
Yarim kk peynir
5 zeytin
Roka maydanoz domates

Ogle 12.30
1 kase dil peybirli yesil salata

Ara 15.00
1 sade turk kahvesi
1 kuru erik
1 kuru incir kucuk

Aksam 20.00
2 tavuk baget(derisiz)
Salata

2.5 litre su

Eliptik 30 dk---- 120 puan
kosu 15 dk--- 45 puan
25 sumo squat---- 10 puan
45 side leg left---- 18 puan
P45 side leg right --- 18 puan
25 deep side lunges--- 10 puan
25 leg extansion left---10 puan
25 leg extansion right--- 10 puan
25 side leg extansion left --- 10 puan
25 side leg extansion right---- 10 puan
45 side leg raises left--- 18 puan
45 side leg raises right --- 18puan
25 tane bacak germe sag--- 10 puan
25 tane bacak germe sol---10 puan
25 bacak kaldirma sag---10 puan
25 tane bacak kaldirma sol---10 puan

35 sn plank

337 puan

26 Şubat Menüm

Sabah cocukla ugrasirken geç kaldım oyuzdn
8.40 ta herbulayf 250 ml 218 kalori içtim çıktım malesef ki daha bitmedi arada böyle kullanarak bitiricem ins.

Öğle saat 1 de kahvaltı gibi yaptim
1 dilim peynir
4 zeytin
Sütlü yumurta
Yarım dilim ekmek

Saat 4 te yarım 1 küçük muz

Aksam 6 da
Yumurtali ispanak
2 kaşık makarna
Uzun suyu şekersiz
1 kaşe yoğurt
Yarım dilim ekmek

Saat 8 de 10 fındık çay

Şu 2lt.
Spor yok.çocukları şimdi uyuttum yapabilirsem yazarım.

LAydLiNe

Kesinlikle :) bugün mağaza da kıyafetler üzerime olurken daha da mutluydum..

Ne güzel menü ne güzel spor
Canım

Kızlar iki gündür misafirlerim vardı yatılı şehir dışından. Görümcem eşi çocukları, tabi burnumun dibinden ayrılmayan kayınvalidem. Bir anda karar vermişler, kaç gündür hiçbirşey yazamadım, Girdim tam okuyacağım bişeyler yazacağım biri tepemde. Zaten oğluş da dibimde, uzun uzun konuşulmuş, hiçbirini okumadım okuyamadım, aşırı uykum var. Haftasonu menü uazmayınca azıcık kaşırmış olabilirim, yarından itivaren diyete tam gaz devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…