Bence senin menülere ben bakayımKaptişim yaaa kaçmıyor senin gözünden de hiç bişey
Hahaha ya çok pardooonO zaman Konya' ya geldiğimde tanışıyoruz desene. Bi sürü Uşak' lı arkadaşım var benim Konya' da. Bu arada 9 yıla yakın yaşadım. Yeni geldim daha Konya' dan
Menün güzel olmuş tatlım ama sanırım yanlış yere yazdın. 13. takım burası. Biz bir de menü yazarken yanına saatlerini yazıyoruz ki yorumlarımız daha etkili olsun. Sana da tavsiye ederim.
ayy maşallah şöyle bir hesap kitap yaptim benim hedefime ulasmama 21 kilo var çok uzun geliyor yolum. Ama bunu gördüğüm iyi oldu 7 ayda 20 kilo gitmiş demekki ben de BASARABİLİRİMTartı meselesi birazcık kafamı karıştırdı. Doğru olan haftada bir kez tartılmak aslında. Ben ilk kilo verme deneyimim de hep cumadan cumaya tartıldım. Aralarda hiç tartılmazdım. Bu arada karnemi buldum size.
Link Silinmiştir.
inceleyin bi bakalım kaptanınız ne kadar azimliymiş.
kaptanım biz yapalım da sen yapmaMenümü de yazıp öyle gidiyorum. Bugün çok berbat bir menüm oldu. İstediğinizi söylemekte serbestsiniz.
Kahvaltı (10:00)
Ev yapımı iki küçük poğaça
Öğle (12:15)
Orta boy bir parça haşlanmış et
Küçük bir tabak salata
1 yemek kaşığı çorba (tadına baktım beğenmedim bıraktım)
Akşam (18:00)
6-7 kaşık dünden kalan kısır
Domates, salatalık, marul
2 küçük kornişon turşusu
1 bardak ayran
2 dilim çavdar ekmeği üzerine bal, kaymak
2 litreye tamamlamaya çalışacağım suyumu
Spor yok
2 fincan şekersiz çay ve 2 fincan sade nescafe
Hımmmm bi daha olmaz o zamanSu spor isini yarisa dokebiljriz bence haftalik toplayip birinciyi bulup ona istedigi bi kacamagi yapmasina izin verip diger uyelere bole bi ayricalik verilmehebilir senin ceza usulun coktur ebrucum
Sen bole yaaprsan biz napcaaaaazzzz acabaaaaa sana bi menu yazim da gor bugun sadece aksam yemegi saatim gec olck ama oda kocama ozel bugun
Sorun yok canım göremeyince merak ettim.Benim telefonum bozuldu giremedim bugün hiç, eve gelince pc'den girdim kusura bakmayın
Menün yeni başlayan birine göre gayet güzel ama azcıkta olsa tatlı olmamış. Sarmalar neliydi? Pirinçliyse uzak durmamız lazım. Bir de mümkün olduğunca yediklerini aklında tutmaya çalış. Tutamazsan bir kenara not al. Çünkü miktarlar önemli.İlk menümü paylaşayım o zaman ama biraz oburum ilk günden Aforoz etmeyin :)
Sabah 7.30 kahvaltı
Tere yağında 2 yumurta,
5 belki 10 yeşil zeytin :)
Öğle (12.30)
Sarma v
Yoğurt ekmek yok
Ara Öğün
1 Elma kavrulmuş fındık
Akşam (18.30)
Tarhana çorbası
Mantar
Bulgur pilavı
Çay ve azcık tatlı
Gün içinde bol bol su,çay ve Türk kahvesi içildi bütün tenefüsler de :)
Hımmm hiç gitmedim Akşehir' e. Merkezdeydim ben. Didim de teyzemler var. Annemlerde yakın zamanda Aydın a taşınıyor yakın bir ilçesine ama hangisi bilmiyorumee supermis iyi olur valla ben ilcedeyim ama aksehir de. aileler de Aydın Didim de oraya da beklerim
konya da mi okudunuz?
Menü berbat. Neden berbat 13:30 da kahvaltımı olur. Kahvaltı bile yazamamışsın. Çorba fazla olmuş yanın da ekmekte var. Üstüne bir dondurma
Hımmmm düşünmem lazım dermişimBence senin menülere ben bakayım
Etiketle beni
Dizici seniKizlar yeni geldim eve simdi cukur basliyacak cukura düşecem)) reklam arasi menü vermeye gelecem
Ada' cım senin kahvaltılardan artık o bir dilim form ekmeği çıkartalım. Ya da haşlanmış yumurta olduğunda ekmek olmasın, ekmek olursa da yumurta olmasın. Bitterin ve bir dilim lavaşın haricinde çok güzel bir menü. Ama saatleri yazmamışsın. Sporun güzel.
Çok güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Su az olmuş. Onu birazcık daha artırsan iyi olur. Su kilo verme aşamasında çok faydalı.Selam hepinize
26 şubat listem
Kahvalti 9.30
1 tane cift sarili haslanmis yumurta
Peynir
Yarim dilim ekmek
Öğle 13.30
Yine yumurta istedi caniim valla
Ama bu sefer tavada peynirli omlet
Bir bardak sekersiz cay
Yarim dilim ekmek
Ara 15.30
Bir tane elma
Aksam 18.30
Bir tabak ispanak yemegi
2 bardak ayran
Bir bucuk litre su
Spor 20 dakikacik maalesef
Hımmmm portakal da nazarlık olsun. Güzel bir menü olmuş. Sporda olsa daha güzel olurdu.26 şubat menüm
Sabah 09.30
2 hşl yumurta
Bol yeşillik
Öğlen 14.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 kayısı
Akşam 19.30
1 kabak dolması (kıymalı)
1 kase yoğurt
1 kase salata
21.00
1 portakal
2 litre su
LAydLiNe
Hiç önemli değil canım. Ne zaman canın isterse biz buralardayızHahaha ya çok pardooondolaşırken olmuş öyle
ayy maşallah şöyle bir hesap kitap yaptim benim hedefime ulasmama 21 kilo var çok uzun geliyor yolum. Ama bunu gördüğüm iyi oldu 7 ayda 20 kilo gitmiş demekki ben de BASARABİLİRİMenerji buldum su an
kaptanım biz yapalım da sen yapmabize nazar değdi kesin
HahahahahhahaCankız hadi nerelerdesin neler yedin anlat bakalım
Sen bukadar uzak kalmazdın sahalardan
Gel hadi gel kızmıycaz
cankizzzz
16:00 da ki lapa haricinde güzel bir menü. Akşam saatini biraz geriye çekersen daha iyi olur canım. Sporun çok güzel. Suyun da öyle.26 şubat
10.30
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin 1 incir
Biraz peynir
2 tk pekmez
12.30
1 kase yoğurt
2 gün kurusu
5 kaju çiğ
14.30
1 tabak tavuk döner
Salata
1 dilim ekmek
16.00
Yulaf lapası 1 kase
19.30
1 kase kelle paça çorbası
2 dilim ekmek
Salata
3 litre su
LAydLiNe cankizzzz ada81
50 mekik
30 popo sıkılaştırma
20 20 sağ sol bacak
20 makas
Kolları bacakları açarak zıplama 40
Vücut ağırlığını kullanarak squat 30
Modifiye edilmiş sınav 20
Yan lunge 20
Cankizzz nerelerdeeee gezmelerden gelmedi miii ??
İyi geceler kızlar bugün tüm gün dışardaydım..
Tek başıma gezdim para harcadım alışveriş yaptım yemek yedim
Kahve içtim
Kaçamak yaptım menümü yazmayım bile..
Sizler naptnız @ada81 kreşe gttnmi neler oldu?
İyi yapmışsın. Normal de seni elimde terlikle kovalamam lazım ama biliyorum ki şuan çok mutlusun. Geçen gün mesajını okudum tam cevap yazacaktım araya bir şey girdi kaldı. Umarım bundan sonra her şey güzel olur. Unutma sen mutlu olmazsan etrafındaki herkes mutsuz olur. Onlar mutsuz oldukça sen de mutsuz olursun. Önce kendini sev, mutlu ol. Sonra bak bakalım etrafın ne kadar mutlulukla doluyor
Bugün lük menü istemiyorum. Ama yarından itibaren gözlerim senin menülerin üzerinde. Eminim zayıfladıkça daha da mutlu olacaksın.
Sabah 09.00
1 haslanmis yunurta
Yarim kk peynir
5 zeytin
Roka maydanoz domates
Ogle 12.30
1 kase dil peybirli yesil salata
Ara 15.00
1 sade turk kahvesi
1 kuru erik
1 kuru incir kucuk
Aksam 20.00
2 tavuk baget(derisiz)
Salata
2.5 litre su
Eliptik 30 dk---- 120 puan
kosu 15 dk--- 45 puan
25 sumo squat---- 10 puan
45 side leg left---- 18 puan
P45 side leg right --- 18 puan
25 deep side lunges--- 10 puan
25 leg extansion left---10 puan
25 leg extansion right--- 10 puan
25 side leg extansion left --- 10 puan
25 side leg extansion right---- 10 puan
45 side leg raises left--- 18 puan
45 side leg raises right --- 18puan
25 tane bacak germe sag--- 10 puan
25 tane bacak germe sol---10 puan
25 bacak kaldirma sag---10 puan
25 tane bacak kaldirma sol---10 puan
35 sn plank
337 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?